mitseuler Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Έχω πακέτο conn-x 1mbit, εδώ και κάμποσο καιρό όταν βάζω να κατεβάσω κάποιο torrent, αυτόματα πέφτει και η γραμμή και πρέπει να κάνω επανεκίνηση το router. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα του μtorrent με άλλα software; Antivirus = Nod32 (v2.5) <- η μόνη πιθανή αιτία που σκέφτομαι ότι υπάρχει.
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι ασυμβατότητα προγράμματος. Είναι πρόβλημα του τρόπου που δουλεύει το utorrent και του router. Έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα. Δες το παρακάτω Δεν είναι όλα τα router φτιαγμένα να αντέχουν έναν torrent client που να ανοίγει 100άδες συνδέσεις ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια λίγα είναι και στο δηλώνουν.Μάζεψε τις ταυτόχρονες συνδέσεις στο utorrent (πιστεύω ότι αυτό έχεις και δεν μας το λες). Πήγαινε Preferences-BitTorrent και βάλε Global και Maximum στα μισά απ' ότι έχει. Μετά Advanced και βάλε bt.connect_speed 10 και net.max_halfopen 4. Αν έχεις την beta έκδοση, κατέβασε την stable από το site του utorrent Αν πάλι έχεις πρόβλημα κατέβασε παλιότερη έκδοση. Έχω την 1.7.2 και δουλεύει κανονικά με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Η 1.8 μου κάνει reboot το router
mitseuler Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Οκ, το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι το εξής, οτι έχω κατεβάσει αρκετά αρχεία με το πρόγραμμα. Αφού μου το έκανε πρώτη φορά άντε να κατέβασα άλλα 1-2 (μιλάμε από αρχές Σεπτέμβρη). Έχω δοκιμάσει και με την τελευταία έκδοση και με παλαιότερη. Άλλαξα τις ρυθμίσεις και αν υπάρξει πρόβλημα, θα σε ενημερώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αν θες να βάλεις ένα link με το θέμα που μου έκανες την παράθεση για να μη σε εννοχλώ θα ήμουν ευγνώμων. Καλο βράδυ.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Το post είναι από ΕΔΩ. Δες και στο wiki τον οδηγό του shadow_zone
mitseuler Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ πάρα πολύ! διάβασα και τον οδηγό, τώρα όλα δείχνουν πως παίζουν καλά! ευχαριστώ για το χρόνο σου, με εκτίμηση m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.