xkokos77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά Στο θέμα μας τώρα Κτύπησε ο δίσκος στο φορητό μου. Οπότε αναγκάστηκα και πήρα έναν άλλο νέο δίσκο, τον έβαλα επάνω και τώρα έπρεπε να βάλω τα XP που είχε. Cd όμως δεν είχα από την αγορά. Recovery cd ούτε και από αυτό είχα. Recovery set δεν έφτιαξα και ποτέ οπότε !!!!!! Έχω την άδεια των XP home της hp στο φορητό. Βρήκα λοιπόν το cd τον winxp home από κάποιον φίλο και πάμε για setup. Οταν λοιπόν είναι η ώρα να του δώσω το serial και να πατήσω next μου λέει ότι το serial είναι λάθος. Για να μην πολύλογο έχω δοκιμάσει 3 cd ton XP home (1.winxp home sp2, 2 winxp home sp2c Kai 3 winxp home) Με κανένα από αυτά το serial δεν πέρνα. Τι να κάνω ρε γιαμαμώτο. Ενη Ιδεας;;;;;
HexStatic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 1.πλίζ μην γράφεις με κεφαλαία. 2. Μπες στο site της HP . Πήγαινε στο ελληνικό site της HP. 3. Στύλε email ή πάρε τηλ στο customer support , εξήγησε τους το πρόβλημα σου και ζήτα να σου στείλουν ένα recovery dvd. Αν θυμάμαι καλά θα σου ζητήσουν να κάνεις register το λάπτοπ σου ή κάτι τέτοιο και θα σου ζητήσουν κάτι κωδικούς που αναγράφονται στο κάτω μέρος του λάπτοπ. Το DVD θα σου το στείλουν με δικά τους έξοδα.
xkokos77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Thanks u. That i will do. Sorry για τα κεφαλαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.