kostakiss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 παιδια αυτη εδω η οθονη για χρηση tv και συνδεση με λαπτοπ μεσω hdmi λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168010
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μου φαίνεται ή ρίξανε την Τ220 30 ευρόπουλα? Γαμώτο και μόλις σήμερα πήρα την Samsung SM2253BW TFT 22'' (είχα κάνει παραγγελία από την προηγούμενη βδομάδα). Αν και αυτή που πήρα μια χαρά είναι,καθαρή εικόνα, καλές γωνίες θέασης (για TN panel). Επιτέλους θα ευχαριστιέμαι τον Μιχαλάκη. (έβαλα να παίξει λίγο το καινούργιο pb και το κεφάλι του ήταν μεγαλύτερο από το δικό μου ) Η τιμή για αγορά απ το κατάστημα έπαιξε κάτω->πάνω->κάτω τις τελευταίες 4-5 μέρες σίγουρα. Νομίζω και η web-offer κάτι απ τα ίδια. Μιλάω για το Πλαίσιο. Το κύριο αρνητικό που βρήκα στην 2253BW είναι η έλλειψη ρύθμισης ύψους/κλίσης. Λόγω TN panel και (μάλλον) σχετικά χαμηλού γραφείου, ό,τι φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης μοιάζει λίγο ξεθωριασμένο (πχ η taskbar των Windows). Με ρυθμίσεις δεν έπαιξα καθόλου εκτός απ τη μείωση της φωτεινότητας. Υπάρχει τρόπος να γίνει scaling μέσω της οθόνης για διαφορετικές απ τη native αναλύσεις; Αν ναι, είναι καλύτερα να γίνει απ την κάρτα γραφικών ή απ αυτή;
jakegate7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το κύριο αρνητικό που βρήκα στην 2253BW είναι η έλλειψη ρύθμισης ύψους/κλίσης. Νομίζω κάνεις λάθος,εμένα ρυθμίζετε η κλίση (αν και δε το έγραφε στο plaisio ). Ντάξει το ύψος δε με πειράζει τόσο, χαμηλώνω ή ανεβάζω λίγο την καρέκλα
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω κάνεις λάθος,εμένα ρυθμίζετε η κλίση (αν και δε το έγραφε στο plaisio ). Ντάξει το ύψος δε με πειράζει τόσο, χαμηλώνω ή ανεβάζω λίγο την καρέκλα Χαίρομαι που κάνω λάθος και σ ευχαριστώ (κυρίως ο φίλος μου που την αγόρασε ) για την πληροφορία. Την "πασπάτεψα" λίγο προσπαθώντας να της αλλάξω την κλίση αλλά μάλλον δε βρήκα το "κουμπί" της
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η Τ220 έπεσε χθες από τα 273 στα 245... Και πριν από μερικές μέρες την είχα παραγγείλει...
@ngelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα παραγγείλω την Τ220 την δευτέρα. Πόσες μέρες κάνουν να στην φέρουν; Λες να ξαν' ανέβει η τιμή της;
alexjm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα παραγγείλω την Τ220 την δευτέρα. Πόσες μέρες κάνουν να στην φέρουν;Λες να ξαν' ανέβει η τιμή της; Ανάλογα από που θα την πάρεις. ΣΤο Πλαισιο λένε για 24ώρη παράδοση, στο e-shop είναι 1-2 εργάσιμες. Εγώ απο το 2ο , αύριο θα την έχω σπίτι μου. Αλλά δεν θα την τεστάρω δυστηχώς, γιατί φεύγω για Αθήνα (από βδομάδα δλδ). Τώρα εάν θα ανέβει η τιμή, δεν νομιζω μωρε, δεν είναι δα και καινούργια-καινούργια οθόνη..
@ngelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ανάλογα από που θα την πάρεις. ΣΤο Πλαισιο λένε για 24ώρη παράδοση, στο e-shop είναι 1-2 εργάσιμες. Εγώ απο το 2ο , αύριο θα την έχω σπίτι μου. Αλλά δεν θα την τεστάρω δυστηχώς, γιατί φεύγω για Αθήνα (από βδομάδα δλδ). Τώρα εάν θα ανέβει η τιμή, δεν νομιζω μωρε, δεν είναι δα και καινούργια-καινούργια οθόνη.. Συμφωνώ αλλά απο αυτούς όλα να τα περιμένεις. Από το Plaisio θα την πάρω...
alexjm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ αλλά απο αυτούς όλα να τα περιμένεις. Από το Plaisio θα την πάρω... Την πήρα και την δοκιμασα για 10λεπτα. Παραπάνω δεν προλάβαινα.. Οπότε από βδομάδα εντυπωσεις..
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 alexjm Aγνοησε το εν λογω post μου, sorry που δεν σε προλαβα. Λοιπον. Η viewsonic προκειται να κυκλοφορησει τις επομενες μερες το μοντελο VX2260m το οποιο θα ειναι στις 22" και θα στοιχιζει λιγοτερο απο 200ευρα. Αξιζει να σημειωθει πως το συγκεριμενο μοντελο θα ειναι FULL HD? (damn it). H χαριστικη βολη βεβαια ερχεται απο την samsung, η οποια ανακοίνωσε τις 2343BW ,& 2342BWX, 23" που θα παιζουν σε 2048χ1152 και θα κοστιζουν κοντα στα ~250ευρα. alexjm Τωρα μπορεις να με πυροβολησεις.
jakegate7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 liopyr να σε σκοτώσω καλύτερα εγώ,μόλις πριν δύο μέρες πήρα την 2253ΒW.Εχασα και την πτώση της Τ220,τώρα και αυτό που λες. Πάω να την πετάξω από τον 4 όροφο για να πάρω της καινούργιες . Μπα δε βλέπω να προλαβαίνω ,το εγκεφαλικό έρχετε..έρχετ..έρχε..έρχ..ΗΡΘΕ
alexjm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 alexjm Aγνοησε το εν λογω post μου, sorry που δεν σε προλαβα. Λοιπον. Η viewsonic προκειται να κυκλοφορησει τις επομενες μερες το μοντελο VX2260m το οποιο θα ειναι στις 22" και θα στοιχιζει λιγοτερο απο 200ευρα. Αξιζει να σημειωθει πως το συγκεριμενο μοντελο θα ειναι FULL HD? (damn it). H χαριστικη βολη βεβαια ερχεται απο την samsung, η οποια ανακοίνωσε τις 2343BW ,& 2342BWX, 23" που θα παιζουν σε 2048χ1152 και θα κοστιζουν κοντα στα ~250ευρα. alexjm Τωρα μπορεις να με πυροβολησεις. Διαλεξε τον τρόπο που θες να σε σκοτώσω..Χιχιχι.Πλακα κανω..Έπρεπε να περιμένω κάποιες μερούλες ρε γμτ...
@ngelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 alexjm Aγνοησε το εν λογω post μου, sorry που δεν σε προλαβα. Λοιπον. Η viewsonic προκειται να κυκλοφορησει τις επομενες μερες το μοντελο VX2260m το οποιο θα ειναι στις 22" και θα στοιχιζει λιγοτερο απο 200ευρα. Αξιζει να σημειωθει πως το συγκεριμενο μοντελο θα ειναι FULL HD? (damn it). H χαριστικη βολη βεβαια ερχεται απο την samsung, η οποια ανακοίνωσε τις 2343BW ,& 2342BWX, 23" που θα παιζουν σε 2048χ1152 και θα κοστιζουν κοντα στα ~250ευρα. alexjm Τωρα μπορεις να με πυροβολησεις. Για πότε το υπολογίζουμε να βγουν αυτές οι οθόνες;;;;;:-D:-D:-D -----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 09 : 15 : 37----- Μήπως εδώ (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1169742&HYOTHONESDIAGONIOS=22+inches&Manufacturer=LG&category=69978102&catalog=23) έχουμε μια καλύτερη οθόνη απο την Τ220 (Αν σκεφτούμε το τι προσφέρει και την μικρή διαφορά στην τιμή)
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Για πότε το υπολογίζουμε να βγουν αυτές οι οθόνες;;;;;:-D:-D:-D Πολύ σύντομα.
vaso7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή θα προτείνατε να περιμένει κάποιος για να αγοράσει? Εμένα είναι ανάγκη γιατί αναβοσβήνει το μενού εδώ και 4 μέρες και με έχει στραβώσει. Ελεγα λοιπόν από Δευτέρα να προβώ σε αγορά 22αρας αλλά με αυτά που διάβασα αμφιβάλω αν αξίζει. Για πόση αναμονή συζητάμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.