louben Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Geia χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω γνωστο με φορητο και εγκατεστημενα τα γνησια ΧΡ αλλα σε ιταλικα.Γινεται με καποιο τροπο ν ατα γυρισω σε ελληνικα?
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που θέλεις, λέγεται MUI (multilanguage user interface) και νομίζω πωλείται από την microsoft ξεχωριστά.
dali13gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το MUI έχω την εντύπωση ότι δουλεύει μόνο από Αγγλικά --> σε άλλη γλώσσα. Οπότε μπορείς να κάνεις ένα format με αγγλικά XP.
louben Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το MUI έχω την εντύπωση ότι δουλεύει μόνο από Αγγλικά --> σε άλλη γλώσσα. Οπότε μπορείς να κάνεις ένα format με αγγλικά XP. ΠΑιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Απλα τα ΧΡ ηταν προεγκατεστημενα με τον υπολογιστη οποτε αμα κανω φορματ τι θα περασω αφου δεν υπαρχει δισκος κτλ.ΟΣο για το ΜΥΙ ακουγεται ενδιαφερον αλλα αν ειναι μονο απο αγγλικα σε αλλη γλωσσα δε μου κανει δυστυχως.
HexStatic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282014 (για το δισκάκι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.