alfas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL Μου βγάζει το παραπάνω κατα την εγκατάσταση... Θεωρητικά τα εχω κάνει ολα σωστά... Δε βάζω λάθος τα στοιχεία!! Και παρόλα αυτά μου το βγάζει εδω και 100 προσπάθειες!! Έχω δοκιμάσει να σβήσω και να ξανακάνω την βάση.... Καμοιά ιδέα? (Αυτό μου το εμφανίζει στο 4ρτο βήμα που είναι για τις βάσεις δεδομένων) Περιμένω απαντήσεις μήπως και τελειώσει η εγκατάσταση σήμερα! Σας ευχαριστώ
giankar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στείλε μου με pm το msn σου να σου την κάνω εγώ την εγκατάσταση
alfas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στείλε μου με pm το msn σου να σου την κάνω εγώ την εγκατάσταση Μα το θέμα είναι να εντοπίσω που κάνω το λάθος!! Για να μάθω τι πρέπει να κάνω - Σε ευχαριστώ πάντως!!
alchemist125 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς κάτι γράφεις λάθος. Για να λες ότι διαγράφεις και ξαναφτιάχνεις την βάση σημαίνει ότι γράφεις την διεύθυνση του hostname σου στον browser, βάζεις τους σωστούς κωδικούς και συνδέεσαι στην phpmyadmin. Σωστά;
bill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μα το θέμα είναι να εντοπίσω που κάνω το λάθος!! Για να μάθω τι πρέπει να κάνω - Σε ευχαριστώ πάντως!! μάλλον βάζεις λάθος user name για τη βάση. το έχω πάθει... αν συνδέεσαι στο cpanel (παράδειγμα) με user1 και η βάση σου έχει user2, τότε πολύ πιθανό το joomla να θέλει user1_user2 ως όνομα χρήστη για τη βάση δεδομένων σου. το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τη βάση σου, δηλ. user1_databaseName . Αν είσαι σε shared host πολύ πιθανό να είναι όπως σου είπα.
kostas_crete Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το Joomla 1.5 όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τελικώς ήταν πρόβλημα στην PHP που είχα εγκαταστήσει. Για κάποιο λόγο δεν έβαζε το extension για το connectivity με MySQL. Η λύση που βρήκα ήταν να εγκαταστήσω την Zend Core PHP. Δεν θυμάμαι το link αλλά δούλεψε απευθείας. http://www.zend.com/en/downloads/ Κάπου την είχα βρεί για download χωρίς περιορισμούς. Άν ψάξεις στο forum του joomla θα το πετύχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.