aloizidi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Έχω το WNR834B της Netgear το οποίο είναι router και μόνο router δηλαδή δεν είναι modem. Έτσι πήρα και ένα ethernet modem το DSL-320T της D-Link. To modem μόνο του δουλεύει μια χαρά και το router μόνο του δουλεύει καλά.Το πρόβλημα είναι ότι όταν τα συνδέω μαζί δεν έχω internet ή πιο σωστά το router δεν παίρνει ip. Έχει ένα λαμπάκι το router για να βλέπω αν πιάνει internet και είναι μόνιμα κίτρινο, αντί πράσινο. Πάντα μιλάμε για ένα pc ... μετά θα δούμε και για περισσότερα. Τη διαδικασία εγκατάστασης την έχω κάνει 7-8 φορές με διαφορετικά καλώδια, σε διαφορετικές θύρες του router ακολουθώντας με ευλάβεια τις οδηγίες. Παίζει να φταίει το ΝΑΤ από το modem ή από το router? αν και δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς οτιδήποτε σας έρχεται πείτε το αλλιώς ... πωλείται router
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 θα σου πω εναν ευκολο τροπο για να παιξει .σεταρεις το d-link κανονικα με ip 192.168.1.1 Που εχει.μετα συνδεεις στο pc σου το netgear και του δινεις ip 192.168.1.200 και του κλεινεις τον dhcp.μετα συνδεεις μια ethernet του d-link με μια ethernet του netgear.με ΤΗΝ ΕTHERNET ΤΟΥ ΝΕΤGEAR OXI ME THN WAN OYTE ME THN INTERNET.ετσι θα παιξει και δεν θα εχεις ουτε 2 nat για να σε μπερδεψει με port forward ουτε κατι αλλο.το netgear απλα θα παιζει σαν ενα wireless switch δεν θα παιζει σαν ρουτερ ουτε θα μπλεξεις με τις ιδιοτητες που θα εχει σνα ρουτερ.και στo netgear δες και για firmware update διοτι η netgear βγαζει συνεχεια.καποια αλλη ρυθμιση δεν χριαζετια να πειραξεις στο netgear.μονο για το wireless αν θες να το κλειδωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.