Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ταχύτητα στη Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια forthnet 24ara και εκανα τιν εγκατασταση στο simens wifi SL2-141 , και εκανα τις ρυθμισης οπως λεει εδω http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009863 .βλεποντας την την ταχυτητα βλεπω οτι ειναι ΧΑΛΙΑ και κανω ενα speed test να δω τι γινεται ΚΑΙ ειναι η ταχυτητα φτανει τα 350 με erthnet .ΔΕΝ ξερω τι φταει !!!! μηπως πρεπει να κανω αλλες ρυθμισεις??:confused::confused:

Δημοσ.

Γενικά η Forthnet έχει πρόβλημα στην ταχύτητα τον τελευταίο καιρό. Εμείς στη δουλειά έχουμε μεγάλο πρόβλημα, και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα το παραδέχτηκαν. Υπομονή την επόμενη εβδομάδα μας είπαν ότι θα είναι όλα εντάξει.

Δημοσ.

ααα!! δεν γνωριζω πως μπορω να το δω , γιατι κοιταω στο status του modem και δεν το βρισκω. ΑΑΑ και κατι αλλο , γιατι οταν κατεβαζω torrent δεν μπαινει στο firefox και ie . και το αλλο ειναι οτι εχω κανει λαθος μου φενεται στις ρυθμισεις του modem και θα ηθελα να μου πειτε εναν οδηγο ωστε να το φτιαξω καλυτερα..

Δημοσ.

Εγω μενω κεντρο και η κυρια forthnet μας εχει σπασει τα νευρα τους τελευταιους μηνες...Ουτε βιντεακια στο Youtube δεν μπορουμε να δουμε.....Ας ριξει λιγο τις τιμουλες της 80 ευρω για το χαλι που προσφερει ειναι πααααρα πολλα στους δυσκολους καιρους που περναμε.Αν δεν ειχε τα λεπτα προς κινητα θα την ειχα κανει εδω και καιρο....

Δημοσ.

και ελεγα ιδεα μου ειναι οτι εχει πεσει η ταχυτητα τελευταια...κανονικα κλειδωνω στα 19600 αλλα τις τελευταιες 3 βδομαδες το internet ψιλοσερνεται.

Σε μερικες σελιδες δεν με βαζει με την 1η πρεπει να κανω refresh για να μπω.Στα torrents παλι ενω εχω μερικα αρχεια που τα seedαρω και εχουν μεγαλη ζητηση ενω πριν επιανα το μεγιστο της ταχυτητας μου 90Kb/s τωρα εχω περιπου 10-40kb/s.Τι εγινε και εχει πεσει ετσι η αποδωση της forthnet τον τελευταιο καιρο;

Δημοσ.
ααα!! δεν γνωριζω πως μπορω να το δω , γιατι κοιταω στο status του modem και δεν το βρισκω. ΑΑΑ και κατι αλλο , γιατι οταν κατεβαζω torrent δεν μπαινει στο firefox και ie . και το αλλο ειναι οτι εχω κανει λαθος μου φενεται στις ρυθμισεις του modem και θα ηθελα να μου πειτε εναν οδηγο ωστε να το φτιαξω καλυτερα..

192.168.1.1 το γράφεις στο browser βάζεις admin admin στα πεδία, μετά πας καρτέλα status κάνεις ένα printscreen και μετά πας αριστερά statistics κάνεις και εκεί ένα printscreen και μας τα δείχνεις.

Δημοσ.

Καλό σε βλέπω δλδ πρέπει να πιάνεις κοντά στο 1.3ΜΒ/s. Λοιπόν βρες κάποιο torrent (πχ πάτα ubuntu) με πολλούς seeders και κανένα leechers άστο καμιά ώρα αν πιάνεις κοντά στο 1 , 1 και κάτι είσαι καλά, αν όχι ξαναπόσταρε

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ FORTHNET ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 24ΜΒ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΜ ΟΠΟΙΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ, 15-18ΜΒ) ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (ΤΟ REFRESH ΣΤΟ EXPORER ΣΥΝΕΧΕΙΑ), STREAMING ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (OYTE ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ VIDEAKI ΣΤΟ YOUTUBE), DOWNLOADING ΚΑΤΙΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (ΚΑΤΙ 30KB/S Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΤΕΝΕΤ 4ΜΒ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ) Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 400ΚΒ/S ΓΙΑ DOWNLOADING K ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Το μόνο που βρίσκω καλό στην σύνδεση μου είναι το UPLOAD, για να μην με πείτε κ μεροληπτικό.

3PLAY ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

->STATUS Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

logouio9.th.jpgthpix.gif

Συγγνώμη για τα κεφαλαία, ναι φωνάζω.

Δημοσ.
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ FORTHNET ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 24ΜΒ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΜ ΟΠΟΙΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ, 15-18ΜΒ) ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (ΤΟ REFRESH ΣΤΟ EXPORER ΣΥΝΕΧΕΙΑ), STREAMING ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (OYTE ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ VIDEAKI ΣΤΟ YOUTUBE), DOWNLOADING ΚΑΤΙΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ (ΚΑΤΙ 30KB/S Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΤΕΝΕΤ 4ΜΒ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ) Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 400ΚΒ/S ΓΙΑ DOWNLOADING K ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Το μόνο που βρίσκω καλό στην σύνδεση μου είναι το UPLOAD, για να μην με πείτε κ μεροληπτικό.

3PLAY ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

->STATUS Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

logouio9.th.jpgthpix.gif

Συγγνώμη για τα κεφαλαία, ναι φωνάζω.

Aυτά που λετε τα χω κι εγώ. Και ευτυχώς που κάποιοι δε θεώρησαν πως φταίνε οι βλάκες που κατεβάζουν αλλά η forthnet ου μπούκωσε το δίκτυο της. Αλλά ξαναλέω όλοι είστε σε κάποιον private tracker. Βρείτε ένα torrent με 500 seeders και κανένα leecher και τότε τεστάρετε την ταχύτητα σας. άσχετο αλλά εσένα γιατί η σελίδα του ρούτερ σου είναι μπλε?

Δημοσ.

Επειδή το έχω κάνει μην πιστεύοντας στα μάτια μου με αυτά που έβλεπα, τα τορρεντς πιάνουν 100-120kb το πρωί, 30-100kb απο το μεσημέρι μέχρι κ το βραδάκι σχετικά νωρις, κ το βράδυ εκεί βελτιώνονται λίγο τα πράγματα καθώς πιάνει κ κάνα 200-250άρι. Πάντως σπάνια (λόγο αχρηστίας των άλλων) κάνει κ μερικά σπασίματα για κανά 10λεπτο (300-400kb). Όποιος δεν πιστεύει ας μου πει να παραθέσω screenshots για του λόγου το αληθές.

Η σελίδα είναι μπλέ καθώς το ρούτερ μου είναι D-LINK DSL-G624T.

ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΤΗΝ 4ΑΡΑ! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...