Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης VGA μέσω DVI

azer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές, στήνοντας μια νέα σύνθεση για έναν φίλο, έπεσα σε ένα πρόβλημα που ομολογουμένως δεν το περίμενα.

Το monitor αρνούνταν πεισματικά να δείξει εικόνα από την 4670(Sapphire) μέσω του μετατροπέα DVI σε VGA(D-SUB) που συνόδευε την κάρτα. Όλα λειτουργούν κανονικά αφού στην τηλεόραση μέσω απλού TVout (όχι S-video -αλλά δεν έχει και σημασία) έπαιζε κανονικά. Ο υπολογιστής λοιπόν δουλεύει οκ (βάλαμε λειτουργικό Drivers μέσω της TV), το monitor δουλεύει κανονικά με άλλο PC (με 9600prο) σε VGA απευθείας

ΑΛΛΑ και από DVI με τον ίδιο μετατροπέα!!!

Τι μπορεί να φταίει άραγε;:rolleyes:

Δημοσ.

Aνεφερε και την οθονη που συνδεεις κ δεν παιζει.Ισως θεμα συχνοτητων λειτουργιας της οθονης(?).Δεν ξερω τι να πω.Καποιος πιο εμπειρος ας βοηθησει...

Σε ξενα φορουμ εψαξες?

Δημοσ.

Η οθονη ειναι μια 17αρα Belinea που οπου να 'ναι κλεινει μια 10ετια λειτουργιας.

Οσο εψαξα δεν βρηκα καμια λυση για παρομοιο προβλημα...

Δημοσ.

Είναι εντελώς κουφό το πρόβλημα αυτό! Το ψάξιμο δεν βοήθησε μιας και η σύνδεση με τέτοιο μετατροπέα είναι κάτι πολύ κοινό και υπάρχουν πολλές απορίες αλλά τίποτα σχετικό.. τι να πω θα το βαζοβγάζουμε μέχρι να πιάσει!!

..δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να βέλουμε το θέμα στην κατηγορία κάρτες γραφικών

Δημοσ.

αν καταφερετε να βρειτε λυση παντως, πειτε το πως αφου και εγω την ψαχνω για την ιδια καρτα γραφικων και η οθονη μου εχει μονο d-sub οποτε θα χρησιμοποιησω κ γω τον adaptor!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...