gatoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα,εδω και καμιά εβδομάδα με πρήζουν στο σταθερό με το να παίρνουν τηλ και να μην μιλάνε ή να μου το κλείνουν.η μαλακία είναι ότι δεν έχω αναγνώριση.υπάρχει η δυνατότητα να μάθω ποιός με καλούσε χωρίς εισαγγελείς και τέτοια?δηλαδή να το μάθω με μια αίτηση και τέταοια.αα και τέλος ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ την αναγνώριση?ευχαριστώ
nurse Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλείς το 134 στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ και ζητάς ενεργοποίηση της αναγνώρισης κλήσεων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ακομα και αν εχεις ενεργοποιησει αναγνωριση αν ο καλων εχει αποκρυψη παλι δεν βγαζεις ακρη. Το ιδιο και αν παιρνει απο καρτοτηλεφωνο.
activex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 και νομιζω μπορεις να βαλεις φραγη σε αποκρυψεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος. κανε μια ερωτιση, δεν χανεις τιποτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 και νομιζω μπορεις να βαλεις φραγη σε αποκρυψεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος. κανε μια ερωτιση, δεν χανεις τιποτα Δεν νομιζω να γινεται με σταθερα.Γινεται σε καποια κινητα Symbian νομιζω.
arxaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ο ΟΤΕ μπορεί να εντοπίσει κακόβουλες κλήσεις με αίτηση του κατόχου της γραμμής και φυσικά με το αζημίωτο. Δες εδώ.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ο ΟΤΕ μπορεί να εντοπίσει κακόβουλες κλήσεις με αίτηση του κατόχου της γραμμής και φυσικά με το αζημίωτο. Δες εδώ. Είναι κλέφτες.
arxaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είναι κλέφτες. φυσικά και ειναι, σε όλες τις υπηρεσίες τους, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος
gatoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 σας ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας..
iero7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 το ξερης το τρελο που να χτυπα το τηλεφωνο μονο του!!! γινετε στην χολ σε μενα και σε αρκετους ακομα
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να γινεται με σταθερα.Γινεται σε καποια κινητα Symbian νομιζω. γινετε σε ολα τα sony erickson τουλαχιστον τοσο καιρο γινοταν.οτι δεν υπαρχει μεσα στην λιστα σου τρωει ποδι.
xpapias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις και μια προώθηση στο κινητό σου.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις και μια προώθηση στο κινητό σου. αν κανεις προωθηση θα σου βγει στο κινητο το νουμερο του σπιτιου σου και οχι του αλλου οσο θυμαμε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 .οτι δεν υπαρχει μεσα στην λιστα σου τρωει ποδι. Αυτο δεν εξυπηρετει ομως.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.