gf030 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Topics που εχω διαβασει και χωρις να εχει δημοσιευτει καινουργιο post, μου τα εμφανιζει με bold χαρακτηρες και το αντιθετο. Εχει καταντησει πολυ σπαστικο να προσπαθω καθε φορα να θυμηθω τι εχω διαβασει και τι οχι... Φταιει ο firefox, το σαιτ η κατι αλλο?
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως έχεις κάνει logout απ το site στο εν τω μεταξύ; Ή δεν έχεις μαρκάρει το "Remember me"; Η χρησιμοποιείς το back/forward του browser; Αν κάνεις reload τη σελίδα δεν αλλάζει; Μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα εδώ το θέμα.
gf030 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως έχεις κάνει logout απ το site στο εν τω μεταξύ; Ή δεν έχεις μαρκάρει το "Remember me"; Η χρησιμοποιείς το back/forward του browser; Αν κάνεις reload τη σελίδα δεν αλλάζει; Μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα εδώ το θέμα. logout δεν κανω, το Remember me ειναι τσεκαρισμενο και οταν κανω reload δεν αλαζει. Μαλλον εδω ειναι η σωστη θεση, παιζει και ο firefox
gf030 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εχω πολυ καιρο να δουλεψω ΙΕ, θα το δοκιμασω.
notios7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 διαβασε τα πανω θεματα να καταλαβεις.αλλαξε ο σερβερ και εχουν ερθει τα πανω κατω
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Τα προηγούμενα posts έχουν ημερομηνία 29 Οκτ. και παλιότερα. Η αλλαγή server έγινε σήμερα 31 Οκτ. Δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.