karaap Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εχω το Satellite Α300 - 15j φορητό Toshiba Οταν το γυρίζω απο κάτω στη μέση έχει ένα καπάκι με βίδες που μέσα έχει τις μνήμες Δεξια και αριστερά έχει πάλι δύο καπάκια με βίδες αλλά μέσα είναι άδεια και έχουν μόνο από μιά υπόδοχή για να συνδέσουμε κάτι . Τι συνδέουμε σε αυτές τις υποδοχές ? Και μιά ερώτηση ακόμη : Θέλω να βάλω ένα DVD στο φορητό αλλά να το δώ στη μεγάλη οθόνη στη TV . Ποιά θύρα θα χρησιμοποιήσω ? Ευχαριστώ
karaap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μήπως είναι αναμονές για σκληρούς δίσκους ?
Fronimitis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Λογικά είναι 2η υποδοχή για σκληρό δίσκο.Δες αν η υποδοχή είναι ίδια με αυτή του σκληρού δίσκου που ήδη υπάρχει. Τι τηλεόραση έχεις δεν μας είπες όμως.Τις παλιές CRT ή τις καινούριες TFT; Αν έχεις TFT τότε αγόρασε ένα καλώδιο vga to vga (και οι 2 άκρες να είναι "αρσενικές") μετά θα πας στις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών και θα επιλέξεις να δείνει σήμα στην τηλεόραση. Δεν έχω ιδέα όμως αν γίνεται να το συνδέσεις με τις παλιές τηλεοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.