Προς το περιεχόμενο

msn ερώτηση...

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε βλέπει συνεχώς offline.Τίποτα άλλο. ;)

Φαντάσου να έστελνε κανένα μύνημα του στυλ: Ο "τάδε" σε έκανε block! :devil:

Η μισή Ελλάδα δεν θα μίλαγε στην άλλη μισή. Όχι ότι μιλάει τώρα αλλά anyway...

Δημοσ.
Σε βλέπει συνεχώς offline.Τίποτα άλλο. ;)

Φαντάσου να έστελνε κανένα μύνημα του στυλ: Ο "τάδε" σε έκανε block! :devil:

Η μισή Ελλάδα δεν θα μίλαγε στην άλλη μισή. Όχι ότι μιλάει τώρα αλλά anyway...

Αυτό είχα στο μυαλό μου αλλα δεν ήμουν σίγουρος, αν κάνεις και διαγραφή φαίνεται?

Δημοσ.

το ειχα ρωτησει και εγω παλιοτερα, δεν ειμαι σιγουρη αν το μονο που βλεπει ο αλλος ειναι εσενα offline. και αυτο γιατι καποτε ειχα κανει Block καποια ατομα και λιγες ωρες μετα ειχα λαβει τηλεφωνο για να με ρωτησουν γιατι τους εκανα block. και δεν πιστευω στις συμπτωσεις.

να κανω και εγω 2 ερωτησεις περι msn?

- ειχε κανεις σας προβλημα στο να κατεβασει τα live τις τελευταιες μερες?

- σας εμφανιζονται στα Live τα αναδυομενα παραθυρα οποτε μπαινει online καποια απο τις επαφες σας?

Δημοσ.
Αυτό είχα στο μυαλό μου αλλα δεν ήμουν σίγουρος, αν κάνεις και διαγραφή φαίνεται?

...διαγραφή μετά από ΜΠΛΟΚ = θα σε βλέπει εσαεί offline , και όχι σε καμμία περίπτωση δεν ενημερώνεται για καμμία από τις παραπάνω ενέργειες

το ειχα ρωτησει και εγω παλιοτερα, δεν ειμαι σιγουρη αν το μονο που βλεπει ο αλλος ειναι εσενα offline. και αυτο γιατι καποτε ειχα κανει Block καποια ατομα και λιγες ωρες μετα ειχα λαβει τηλεφωνο για να με ρωτησουν γιατι τους εκανα block. και δεν πιστευω στις συμπτωσεις.

...στο "ψάρωμα" , πιστεύεις όμως ; :o

(δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουν για το μπλοκ, επειδή η MS έχει ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ γι' αυτό εδώ και χρόνια)

να κανω και εγω 2 ερωτησεις περι msn?

- ειχε κανεις σας προβλημα στο να κατεβασει τα live τις τελευταιες μερες?

...by "κατεβάσει τα live"....meaning ; ! :rolleyes:

- σας εμφανιζονται στα Live τα αναδυομενα παραθυρα οποτε μπαινει online καποια απο τις επαφες σας?

(ποιά είναι αυτΑ "τΑ Live" γμτ ; !:-) )

...είναι στις ρυθμίσεις, η επιλογή για pop notification όταν "εισέρχονται επαφές"...(tools/options/alerts & sounds/display alerts when...) (αν έκανες αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, 2009 beta blabla, τσέκαρέ τις...)

Δημοσ.

Για να δείτε ποιοι σας έχουν κάνει Block από το MSN τους πηγαίνετε,

Εργαλεία > Επιλογές... > Εμπιστευτικότητα

Αν πατήσετε δεξί κλικ πάνω σε μια επαφή σας και μπορείτε να την κάνετε Διαγραφή, τότε σας έχει κάνει Block.

Επίσης πατήστε Προβολή για να δείτε ποιοι σας έχουν στη Λίστα Επαφών τους.

Δημοσ.
Για να δείτε ποιοι σας έχουν μπλοκάρει από το Msn τους,

Εργαλεία > Επιλογές... > Εμπιστευτικότητα

Αν πατήσετε δεξί κλικ πάνω σε μια επαφή σας και μπορείτε να κάνετε "Διαγραφή", τότε σας έχει μπλοκάρει.

Επίσης πατήστε "Προβολή" για να δείτε σας έχουν στη λίστα επαφών τους...

SeCra

τί εννοεις? δε μπορουμε να κανουμε διαγραφη τους παντες ανα πασα στιγμη?

:whistle:

δλδ πώς μπορει καποιος να διαγραψει επαφη? εχει να κανει μηπως με το ποιος ειχε κανει add ποιον στην αρχη?

@ wassy: http://get.live.com/messenger

Δημοσ.
ΦΡΑΝ : Ξέχνα τα περί delete...(δοκίμασέ το με φίλους και θα δεις ότι ΔΕΝ παίζει...)

Τον λόγο τον είπαμε....

washy το δοκιμασα και ειδα οτι δεν υπαρχει η επιλογη delete για ολες τις επαφες.

εσυ τί εξηγηση δινεις γι΄αυτο? ποτε απενεργοποιειται η επιλογη delete κατα τη γνωμη σου?

δεν υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να απανταει σε ολα αυτα τα βασανιστικα ρε παιδια?

;)

Δημοσ.

..δεν έχω ιδέαν, αλλά ΝΤΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

(ΑΥΤΟ, είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο)

(χθες το τσεκάραμε με τον χρήστη liopyr - "χρήστη" με την έννοια "user" , "member" (του ινζομνια) κτλ ε :-) ) ,

και πριν λίγες μέρες το δοκίμασα κι εγώ με λογαριασμό μου του yahoo : AΡΧΙΚΑ μου έδειχνε την επιλογή "ντηλήτ" (ΧΩΡΙΣ να υπάρχει κανένα "μπλοκ" στο υαχού), και μετά από διάφορα "μπλοκ" (απήαρ πέρμανεντλι οφλάιν κτλ) , διαγραφές και άλλες αλλαξο*μπηηηηηηπ!!* έπαψε να την δίνει(..την επιλογή "δελετε" από την λίστα του μουσουνου, για την επαφή από το γιαχ ).

Οπότε τρέχα βγάλε συμπέρασμα " γιατί " τη μία γιουβέτσι-την άλλη κοκορέτσι.

ΙΣΩΣ να έχει να κάνει με τίποτις κούκις στους γαμοσέρβερ της γαμοσοφτ , και θέλει χρόνο για να αλλάξει, αλλά ντεν έκει ιντέα καρντιά μου.

Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι να ξέρεις ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ σε μπλόκαρε...γιοκ παίζει.

...Θα είχε διαδοθεί κι όλας. Παγκοσμίως. Πιο γρήγορα κι από πτώση σε τιμές του πετρελαίου.

Δημοσ.

Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι να ξέρεις ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ σε μπλόκαρε...γιοκ παίζει.

...Θα είχε διαδοθεί κι όλας. Παγκοσμίως. Πιο γρήγορα κι από πτώση σε τιμές του πετρελαίου.

οκ, οποτε μπορει κανεις να αμφιβαλλει.

εμενα παντως σε εναν προχειρο ελεγχο ειχε καταργηθει η δυνατοτητα delete απο ατομα που ξερω πως με εχουν κανει delete. δλδ μου κολλαει σαν πιθανοτητα.

αλλα αν ειναι ετσι (επιμενω), αν απ΄τη στιγμη που καποιος μας κανει del τοτε τί εξυπηρετει να μας αφαιρειται εμας η ιδια δυνατοτητα?

καταληγω οτι καποιοι εκει ψηλα εχουν διαβολικη αισθηση του χιουμορ ... δε μας αφηνουμε να κανουμε delete τα λαθη μας :lol:

Δημοσ.

..δεν ξέρω baby (36ρηδες κι οι 2 εν τω μεταξύ) , ίσως να μη σου δίνεται η δυνατότητα όταν πρόκειται για επαφές που έχεις ΚΑΙ στο χοτμέιλ. Δοκίμασε να διαγράψεις κάποιον ΚΑΙ από 'κει, και να ξανατσεκάρεις τη λίστα μετά.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος - μια φορά ΔΕΝ τους έχω για τόσο χιουμορίστες τους "αποπάνους" :-)

Δημοσ.

εγω παντως ηξερα,και τωρα παλι το διαπιστωσα μετα απο εναν μικρο ελεγχο,οτι στην λιστα που λετε αν εμφανιζετε η επιλογη delete ή οχι,δεν δειχνει τιποτα το διαφορετικο απο την επομενη επιλογη,που δειχνει ποιοι σε εχουν στην λιστα τους..

αρα δειχνει ποιοι σε εχουν διαγραψει,και οχι αναγκαστικα ποιοι σε εχουν κανει block!!

μιση δουλεια,αλλα και παλι χρησιμο.. ευτυχως το εχω παρει χαμπαρι απο εκει αμεσως για κανα 2 επαφες που με ενδιαφερανε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...