Προς το περιεχόμενο

LG X110 Vs MSI U120

orfeas76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε derizio ίσως να έχεις δίκιο αλλά μην επαναπαύεσαι στο τι σου είπε ο υπάλληλος από το πλαίσιο. Δες και παρακάτω:

http://hwbox.gr/showthread.php?t=2979

Αν ισχύει όχι μόνο 3g δεν έχει αλλά ούτε αναβάθμιση της μνήμης δεν μπορείς να κάνεις που για μένα είναι σκέτη κοροϊδία. Πριν παραλάβεις σιγουρέψου καλού κακού.

Το εχω κανει προπαραγγελια για εταιρια στο πλαισιο απο την προηγουμενη εβδομαδα.

Μολις διαβασα το παραπανω Post μιλησα αμεσως με τον πωλητη που εξυπηρετει την εταιρια που δουλευω για το 3g module και αφου ρωτησε καποιον συνεργατη του, οπως μου ειπε, με πηρε και με διαβεβαιωσε οτι εχει 3g module. Δεν ξερω τι να πω.... σημερα απο στιγμη σε στιγμη το παραλαμβανω... μολις το ανοιξω θα δω και θα σας πω.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον ... παρελαβα και δεν εχει... 3G module.... δεν το ανοιξα για να το παω πισω.... και εχω κανει το πλαισιο πουτ...να! Ενα μεγαλο συγνωμη στον alkis29, ειχε δικιο το παιδι αλλα εγω εκανα καπακι τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν οτι εχει και ετσι ειπα οτι κανει λαθος. Συγνωμη και παλι φιλε μου... ειχες δικιο. Αντε να δουμε τι θα γινει τωρα!

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εβαλα καν την μπαταρια να το ανοιξω για να δω .... προσπαθησα να δω αν εχει τελικα το 3g module και δεν το πειραξα παρπανω για να το παω πισω. παντως αριστερα αποτ ο ποντικι στο πληκτρολογιο που εχει αυτοκολλητο με διαφορα χαρακτηριστικα του, δεν γραφει για bluetooth. τωρα για το slot πως να το δω χωρις να το ανοιξω? Ασε που εκανα μια βλακεια και πηγα και εβαλα την Usim του Internet καπου που δεν υπηρχε τελικα το Modem ενω θα επρεπε να υπηρχε και τελικα μου επεσε μεσα στον μηχανημα η καρτα!

Μολις ειδα στο κουτι απ' εξω οτι γραφει οτι δεν εχει ουτε 3g module αλλα ουτε bluetooth!

Δημοσ.

Σιγα την αναβαθμιση το u120..... Το ht xpress book που κατεχω εχει ηδη 160αρη δισκο και το δουλευω ηδη απο την ημερα που το αγορασα με το Huawei e169 usb stick. Οσο για το wifi n δεν καιγομαι, μια χαρα μου κανει την δουλεια και το 802.11 g :-D

Δημοσ.
Φιλε μου δεν εβαλα καν την μπαταρια να το ανοιξω για να δω .... προσπαθησα να δω αν εχει τελικα το 3g module και δεν το πειραξα παρπανω για να το παω πισω. παντως αριστερα αποτ ο ποντικι στο πληκτρολογιο που εχει αυτοκολλητο με διαφορα χαρακτηριστικα του, δεν γραφει για bluetooth. τωρα για το slot πως να το δω χωρις να το ανοιξω? Ασε που εκανα μια βλακεια και πηγα και εβαλα την Usim του Internet καπου που δεν υπηρχε τελικα το Modem ενω θα επρεπε να υπηρχε και τελικα μου επεσε μεσα στον μηχανημα η καρτα!

Μολις ειδα στο κουτι απ' εξω οτι γραφει οτι δεν εχει ουτε 3g module αλλα ουτε bluetooth!

Xμμμ, ναι σόρρυ...Δεν το πρόσεξα ότι δεν άνοιξες το κουτί. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την αλλαγή!:-)

Δημοσ.
Σιγα την αναβαθμιση το u120..... Το ht xpress book που κατεχω εχει ηδη 160αρη δισκο και το δουλευω ηδη απο την ημερα που το αγορασα με το Huawei e169 usb stick. Οσο για το wifi n δεν καιγομαι, μια χαρα μου κανει την δουλεια και το 802.11 g :-D

To 3G ΕΙΝΑΙ μεγαλη αναβαθμιση ειδικά για τα μικρά netbooks.

Εάν είναι να βάζεις στικάκι, το λάπτοπ γίνεται 5cm μακρύτερο και είναι άβολο.

Άσε που με αυτή τη λογική θα μπορούσε κανείς να έχει μαζί του ένα card reader, ένα bluetooth στικάκι, ένα WiFi στικάκι, έναν αντάπτορα USB->ethernet κτλ κτλ

Πάντως εμένα το μόνο που με κρατάει και δεν έχω πάρει ακόμα το samsung nc-10 είναι μόνον η ανυπαρξία 3G

Δημοσ.
Φίλε derizio ίσως να έχεις δίκιο αλλά μην επαναπαύεσαι στο τι σου είπε ο υπάλληλος από το πλαίσιο. Δες και παρακάτω:

http://hwbox.gr/showthread.php?t=2979

Αν ισχύει όχι μόνο 3g δεν έχει αλλά ούτε αναβάθμιση της μνήμης δεν μπορείς να κάνεις που για μένα είναι σκέτη κοροϊδία. Πριν παραλάβεις σιγουρέψου καλού κακού.

έμειναν με το ...3G στο χέρι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ντάξει θεός δε λέω τίποτε άλλο

Δημοσ.
έμειναν με το ...3G στο χέρι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ντάξει θεός δε λέω τίποτε άλλο

^^

ε μα... μεγάλη κοροϊδία... και επίσης και ασυνεννοησία... ειδικά όταν παίρνουν τηλέφωνο και τους καθησυχάζουν ότι θα έχει...

η φώτο από το εσωτερικό που αποδεικνύει ότι δεν έχει ούτε sodimm slot αλλά ούτε και 3g module (φυσικά δεν έχει ούτε draft-N αλλά ούτε και bluetooth)

44933b7a4b7cb0.jpg

η φώτο δεν είναι από το νετ, αλλά από το (πρώην)δικό μου lg...

Δημοσ.
Εμένα έχει slot για ακόμα 1GB RΑΜ αλλά όχι 3G. Υπάρχει ένα slot για USIM κάτω από τη μπαταρία αλλά είναι...άδειο

μπορείς να ανεβάσεις pic από το sodimm slot?

Δημοσ.
Εμένα έχει slot για ακόμα 1GB RΑΜ αλλά όχι 3G. Υπάρχει ένα slot για USIM κάτω από τη μπαταρία αλλά είναι...άδειο

2 ερωτήσεις να σου κάνω???

1. Από ΠΟΥ τον αγόρασες???

2. Bluetooth έχει???

Ευχαριστώ!!!B)

Δημοσ.
Πριν λίγες ώρες μίλησα με το επίσημο service της LG στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν οτι έχει 2η slot και παίρνει άλλο 1 GB χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να επηρεάζει την εγγύηση του μηχανήματος !!!! Περίεργο.... Μήπως δεν το έχεις ψάξει καλά ? Μήπως είναι διαφορετική έκδοση αυτό που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα ?

Μαλακιες σου ειπαν.

Οχι μονο δεν εχει 2η slot αλλα και το 1 Gb που εχει ειναι πανω στη μητρικη

Με λιγα λογια δεν υπαρχει καν slot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...