Προς το περιεχόμενο

LG X110 Vs MSI U120

orfeas76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LGX110B.jpgMSIWIND.jpg

Και τα δυο θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Υποστηρίζουν 3G HSPA

Υποστηρίζουν (αλλά δεν έχουν) 6cell battery.

Έχουν οθόνη 10'' με μεγάλο πληκτρολόγιο

To LG έχει καλύτερη τιμή, καλύτερη κάρτα ήχου - Το MSI έχει WiFi-n

Ποιο πιστεύετε είναι καλύετρη αγορά??

Έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σε αντοχή, οθόνη, εξόδους ??

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To samsung που αναφέρεις δεν υποστηρίζει εγγενώς HSDPA

και πιστεύω χωρίς να είναι κανένα φοβερό χαρακτηριστικό

κάνει τη διαφορά μεταξύ των παρόμοιων netbooks.

Στο χωριό που το χρειάζομαι πάντως δεν βλέπω άλλο τρόπο σύνδεσης στο Internet.

Δημοσ.
To samsung που αναφέρεις δεν υποστηρίζει εγγενώς HSDPA

και πιστεύω χωρίς να είναι κανένα φοβερό χαρακτηριστικό

κάνει τη διαφορά μεταξύ των παρόμοιων netbooks.

Στο χωριό που το χρειάζομαι πάντως δεν βλέπω άλλο τρόπο σύνδεσης στο Internet.

a ok εμενα δε με νοιάζει το 3G. δε ξέρω τις δικες σου

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες έχω αγοράσει το LG X110 από Γερμανία και είμαι πολύ ευχαριστημένος, γρήγορο, όλα λειτουργούν ρολόι, καλή οθόνη, ότι ακριβώς ζητούσα...

Δημοσ.

Δύσκολο να διαλέξεις, ωστόσο εκτός απο τις δυνατότητες για 3G αλλά και draft-n το σημαντικοτερο ειναι ο αναλύηση της οθόνης για μένα και δεν θέλω να επιμείνουν στο απλό και άχρωμο 1024Χ600, αλλά πάλι τους περιορίζει η ΜΣ...

Δημοσ.
Εδώ και λίγες μέρες έχω αγοράσει το LG X110 από Γερμανία και είμαι πολύ ευχαριστημένος, γρήγορο, όλα λειτουργούν ρολόι, καλή οθόνη, ότι ακριβώς ζητούσα...

Φίλε μου μιας και το αγόρασες και εγώ το έχω παραγγείλει θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δώσεις μια πληροφορία. Παίρνει άλλο 1 GB μνήμη και αν ναι τί τύπου ? Είναι εύκολη η τοποθέτηση της ή χρειάζεται να "λύσεις" όλο το netbook όπως στην περίπτωση του Acer Aspire One ? Με ενδιαφέρει πολύ να το έχω με 2 GB RAM...

Δημοσ.

Κι εγώ μια ακόμα ερώτηση.

Το 3G μέσω της κάρτας sim

είναι ίδιο κι απαράλλαχτο σε απόδοση και χρέωση

με το 3G μέσω USB stick που διαφημίζεται διαρκώς ??

Δημοσ.
Φίλε μου μιας και το αγόρασες και εγώ το έχω παραγγείλει θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δώσεις μια πληροφορία. Παίρνει άλλο 1 GB μνήμη και αν ναι τί τύπου ? Είναι εύκολη η τοποθέτηση της ή χρειάζεται να "λύσεις" όλο το netbook όπως στην περίπτωση του Acer Aspire One ? Με ενδιαφέρει πολύ να το έχω με 2 GB RAM...

Όχι δυστυχώς δε παίρνει, μάλιστα υπήρχε και μία έκδοση με 512 ram & 80 gb HD η οποία δεν άξιζε τα χρήματά της (300€). Χρειάζεται πάντως μία 6-cell μπαταρία όπωσδήποτε.

Όσο για το θέμα με το 3G που ρώτησε ο orfeas76, δε γνωρίζω καθόλου.

Δημοσ.
Όχι δυστυχώς δε παίρνει, μάλιστα υπήρχε και μία έκδοση με 512 ram & 80 gb HD η οποία δεν άξιζε τα χρήματά της (300€). Χρειάζεται πάντως μία 6-cell μπαταρία όπωσδήποτε.

Όσο για το θέμα με το 3G που ρώτησε ο orfeas76, δε γνωρίζω καθόλου.

Πριν λίγες ώρες μίλησα με το επίσημο service της LG στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν οτι έχει 2η slot και παίρνει άλλο 1 GB χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να επηρεάζει την εγγύηση του μηχανήματος !!!! Περίεργο.... Μήπως δεν το έχεις ψάξει καλά ? Μήπως είναι διαφορετική έκδοση αυτό που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα ?

Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι το LG είναι re-branded MSI Wind σωστά;

Λογικά θα έχει ένα slot με 1GB και θα μπορεί κάποιος να το αντικαταστήσει με ένα των 2GB. Εκτός και εάν έχει γίνει καμιά ματσακονιά στο BIOS τι να πώ.

Τσεκάρετε web, προσωπικά έχω μάτια για το NC 10 μόνο γιαυτό και δεν είμαι 1000% σίγουρος.

Δημοσ.

Ξεχάστε τα όλα... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G !!!!!!!!!! Μπείτε τώρα στη διαφήμιση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ να δείτε οτι το 3G το αφεραισαν !!!!!! Στην Γερμανία η έκδοση 3G έχει € 500 ... Την είχα ψιλιαστεί την δουλιά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πριν λίγες ώρες μίλησα με το επίσημο service της LG στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν οτι έχει 2η slot και παίρνει άλλο 1 GB χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να επηρεάζει την εγγύηση του μηχανήματος !!!! Περίεργο.... Μήπως δεν το έχεις ψάξει καλά ? Μήπως είναι διαφορετική έκδοση αυτό που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα ?

Ναι τελικά παίρνει ακόμα 1 GB RAM παρόλο που ο πωλητής στο γερμανικό SATURN μου είπε πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τέλεια!

Το 'χω λιώσει (επεξεργασία video, photoshop κ.α.) και όλα κυλάν smooth μέχρι τώρα. Μέχρι και SWAT 4 σε LAN παίζω χαχα (όλα low βέβαια)!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ξεχάστε τα όλα... ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G !!!!!!!!!! Μπείτε τώρα στη διαφήμιση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ να δείτε οτι το 3G το αφεραισαν !!!!!! Στην Γερμανία η έκδοση 3G έχει € 500 ... Την είχα ψιλιαστεί την δουλιά...

Φιλε μην τρελλαινεις τον κοσμο χωρις λογο!

Μολις τηλεφωνησα στο πλαισιο γιαυτο το πραγμα γιατι εγω το εχω παραγγειλει γιαυτο τον λογο, δηλαδη επειδη εχει και αυτο και δεν πηρα καποιο αλλο, και μου ειπαν οτι εχει 3G επανω κανονικα!

Μην βγαζεις συμπερασματα και παραπληροφορεις τους χρηστες χωρις να εχεις επιβεβαιωσει κατι σε παρακαλω γιατι ειναι πολυ ασχημο!

Δημοσ.

Φίλε derizio ίσως να έχεις δίκιο αλλά μην επαναπαύεσαι στο τι σου είπε ο υπάλληλος από το πλαίσιο. Δες και παρακάτω:

http://hwbox.gr/showthread.php?t=2979

Αν ισχύει όχι μόνο 3g δεν έχει αλλά ούτε αναβάθμιση της μνήμης δεν μπορείς να κάνεις που για μένα είναι σκέτη κοροϊδία. Πριν παραλάβεις σιγουρέψου καλού κακού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...