Προς το περιεχόμενο

Τεραστιο μπερδεμα με τον ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ιστορια μου ειναι μεγαλη ,αλλα θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και να γινω κατανοητος

Στο παλιο μου σπιτι ειχα τηλεφωνο και γραμμη adsl ΟΤΕ ,αλλα ιντερνετ απο την forthnet(τους κωδικους δηλαδη. Μην ρωτατε γιατι το εκανα,αλλα ειναι μεγαλο μπερδεμα και βαριεμαι να εξηγω τωρα). Τον Ιουνιο μετακομισα στο Κορωπι και μετα απο πολλους μηνες ηρθαν,εσκαψαν και περασαν την γραμμη. Εχω τηλεφωνο κανονικα και σημερα ειδα οτι το μοντεμ μου συγχρονιζεται κανονικα και εχω adsl. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κωδικους

Παιρνω τηλεφωνο στο 134 και ρωταω να δω την κατασταση της γραμμης μου. Η κοπελα μου λεει οτι εχω απλα τηλεφωνικη γραμμη και δεν βλεπει να εχω ουτε ιντερνετ ,ουτε οτε talk. Της λεω οτι δεν γινεται αυτο που λεει ,γιατι εγω εχω κανονικα γραμμη adsl. Με συνδεει με την τεχνικη υπηρεσια και εξηγω τι συμβαινει. Και αυτος δεν εβλεπε τιποτα στο computer του και με παραπεμψε να παρω τηλεφωνο στο καταστημα Οτε της παλιας περιοχης μου για να μου δωσουν αυτοι κωδικους. Μα εγω δεν ειχα ποτε connx και ουτε κωδικους απο το πακετο αυτο. Πως θα μου δωσουν κωδικους. Βασικα ειμαι μεγαλο μπερδεμα και ουτε εγω δεν ξερω τι γινεται

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ. ΕΧΩ ADSL ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΩ....:mad:

Δημοσ.

Ειχα adsl Οτε και κωδικους Forthnet. Για να εχω και κωδικους forthnet θα πρεπει να παραγγειλω το πακετο της forthnet. Με την forthnet εχω κανει διακοπη εδω και 5+μηνες. Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι μου εχουν κανει συνδεση. ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΜΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.

Εχω κρατησει το ιδιο νουμερο με παλια ,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν φαινεται οτι μου εχουν ενεργοποισει την adsl. Anyway θα παρω αυριο το πρωι στο καταστημα και θα βρω λυση σιγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...