Material boy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά γειά σας, είμαι υπεύθυνος για την εφημερίδα του σχολείου μου, το οποίο είναι ιδιωτικό, και θέλω να μετονομάσω το όνομα της εφημερίδας. Το τωρινό όνομα είναι "Ιχνηλάτης", αλλά δεν μ' αρέσει καθόλου, ούτε βέβαια στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου. Θα 'θελα λοιπόν, αν έχετε τη διάθεση, να προτείνετε ονόματα. Έχω προσπαθείσει και εγώ βέβαια, αλλά μάταια... Γι' αυτό ζητάω την βοήθειά σας!
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 "Το Θέ(α)μα"; Αν συνοδεύεται κι από DVD που να δικαιώνει τον τίτλο ακόμα καλύτερα Καλή συνέχεια πάντως στην αναζήτηση (και στην αρχισυνταξία).
peravrexei Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Η φωνή του Μαθητή Ή και μαθητική κραυγή ή μαθητικός παλμός
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 H δική μας νομίζω λεγόταν "Το στυπόχαρτο" Αλλες προτάσεις: Το Blog του μαθητή Το καλό φτυάρι Το εγχειρίδιο της καλής κατάληψης
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Α-σχολεία. (assholια) -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 10 : 36 : 04----- Δεν είμαστε και πολυ καλές επιρροές μάλλον ε;
lefi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βρε συνινσομνίάτιδες κάντε πλάκα αλλά όχι πολύ να το βοηθήσουμε κιόλας. Η κοπάνα (κλισέ αλλά ωραίο) τάδε college (όπου τάδε το όνομα ή η επωνυμία του σχολείου μόνο που χρειάζεται άδεια)
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 (Εναλλακτικά: Η Αντιμεθαυριανή) Ή "η Χθεσινή"
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 πάντως, από όλα αυτά που προτάθηκαν, εγώ προτιμώ 10 φορές το "ιχνηλάτης"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.