Eredhion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα παιδες Μετα απο 8 ωρες στο orthos και αρκετο καψιμο στο memtest. Εκει που νομιζα οτι ολα ηταν καλα το pc δεν κανει restart.... Πρεπει να το κλεισω και μετα να το ανοιξω... γραφω την συνθεση μου στην υπογραφη μου για οσους μπορουν να με ξαναβοηθησουν τον 8400 τον πηγα απο 3 στα 3,78 και ολα ηταν κομπλε μεχρι τωρα...plz help οποιος μπορει -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 04 : 22 : 34----- Το 1ο περιεργο ειναι οτι πριν οταν εκανα restart ποτε δεν εκλεινε το pc και μετα να ξανανοιξει ..τωρα το κανει και το 2ο ειναι οτι το zalman το εχω αφησει στο auto (αν το βγαλω απο auto θα μου παρει τα αυτια), οταν κλεισω το pc και το ανοιξω τα πρωτα δευτερολεπτα ακουω που στροφαρει αρκετα. Οταν κανω restart δεν το ακουω καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Όταν κλείνει κάνει προσπάθεια να ανοίξει πάλι ή ούτε καν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 hello φιλε και thanks για το reply:-D κανει προσπαθεια να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει ποτε... πρεπει να το κλεισω απο το τροφοδοτικο και να περιμενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή κλείνει τελείως, ανοίγει, κλείνει ξανά και δεν ανοίγει πάλι; Ή κλείνει μία φορά και μετά νέκρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αν ειμαι στην επιφανεια εργασιας και πατησω restart θα κλεισει στιγμιαια και θα παλευει να κανει reboot χωρις αποτελεσμα...(ανοιγει και κλεινει στα καπακια) αν τον κλεισω και τον ανοιξω και το κουμπι ...ανοιγει μια χαρα. το κολλημα το τρωει μονο στο restart.. αυτα ειναι τα πακετα χωρις απαντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.