Προς το περιεχόμενο

Plexiglass Case

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η8ελα να ρωτησω αν ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλαει pc case plexiglass.Υπαρχει κατι τετοιο?Η απλα το κοβω και το διαμορφωνω οπως 8ελω εγω σε ενα μαγαζι που επεξεργαζεται plexiglass?8α υπαρχει προβλημα με γειωση τον parts ?Με τις τωρινες μ γνωσεις φυσικης δν νομιζω να παιζει 8εμα γειωσης αλλα το ακουω συχνα σαν 8εμα με τα συγκεκριμενα κουτια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ωραιο φαινεται...Εγω ειχα στο μυαλο κατι εντελως ασπρα που ειχα δει...Δεν ειναι full tower ε?Καποια αλλη προταση υπαρχει η μετα παμε στη λυση κοψε ραψε...?

• Moderators

αν σκοπευεις να κανεις το κοψε ραψε εσυ ισως να αξιζει, αλλα αν σκοπευεις να στο κανει μαγαζι αστο καλυτερα, θα σου ρθει πιο ακριβα...

Επισης να ξερεις οτι οσο ωραιο φαινεται τις πρωτες μερες τοσο αθλιο θα φαινεται (απο τις σκονες) μετα...

λες ε?Απλα τωρα στο καινουργιο το σπιτι πρεπει να αλλαξω το κουτι απο το pc μου που ειναι full tower σε κατι πιο μικρο γιατι δν συμφερει τωρα ο full...

λογικα 8α πρεπει να παρεις τα μετρα σου και για αυτο αλλα το απεριψα σαν λυση...Παιδευομαι να δω πως 8α ταιριαξω αυτο το pc σε ενα midi η απλα να παω για καινουργιο αλλα κατα ιουνιο-ιουλιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...