Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κουτί


G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

 

Πριν λίγες μέρες πήρα αυτό το κουτί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806651 και διαπίστωσα ένα (μπορεί να μην είναι ακριβώς) πρόβλημα.

 

Όταν το έβγαλα από το κουτί του πρόσεξα ότι το δεξί πλαϊνό του δεν ήταν καλά "κουμπωμένο" αν και ήταν βιδωμένο. Είπα ok, μπορεί να μην είχε εφαρμόσει απλώς καλά. Όταν άνοιξα το κουτί είδα ότι το πλαϊνό, στο μέρος της πάνω βίδας, ήταν στραβωμένο! Επίσης και η αντίστοιχη περιοχή της πάνω βίδας στο κουτί ήταν "κάπως". Για να καταλάβετε ήταν σαν να το βίδωσε κάπως στραβά.

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν σε κάτι τέτοιο με καλύπτει η εγγύηση.Επίσης,αν μπορεί κάποιος να μου πει έναν τρόπο για να "στρώσω" λίγο την επιφάνεια έτσι ώστε να μπαίνει καλά το πλαϊνό.

 

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...