kougis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα. Έχω το παρακάτω access point https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 και ρούτερ το Siemens που δίνει η Forthnet. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Στο σαλόνι έχω ένα δορυφορικό δέκτη που θέλει σύνδεση με internet. Μένω στον 1ο όροφο και θέλω να έχω σήμα στο ισόγειο και στο 2ο όροφο καθώς επίσης να ενισχυθεί το σήμα στην άλλη άκρη του διαμερίσματος μου. Πως πρέπει να χρησιμοποιήσω το router και το access point για να το πετύχω αυτό? Ευχαριστώ...
roybatty Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για να μην....ψήσεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα (και της οικογενειάς σου) κατά το εγχείρημα,μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=144&CatID=250&productid=3655&language=el-GR http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136100
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ena repeater δεν καιει τιποτα ηρεμηστε.εφοσον το tp link παιζει σαν repeater απλα το βαζεις να παιξει σαν repeater .τωρα αν θα τα καλυψεις ολα αυτα δεν ξερω.αυτο που δεν ξερω επισης γιατι πατε και παιρνετε tp link.γιατι τοσο αγαπη με αυτην την εταρεια.τοσο φτηνο ειναι.ναι 33 ευρω κανει για αυτο το παιρνουν ολοι οταν το πιο φτηνο απο αλλη ετερεια εχει 50.τεσπα εχω powerline δεν θα επερνα παντως και ουτε ειναι σιγουρο οτι θα παιξει 100 τις εκατο.εξαρτατε απο πολλα ειδικα σε μεγαλα σπιτια με 500 πριζες τριφασικου ρευματος.
roybatty Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 poulinos,υποθέτω πως κοιμάσαι αγκαλιά με έναν repeater οπότε γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία το θέμα,έτσι; Ας βάλει repeater,δεν θα "κάψει" τίποτα,αλλά το ότι δημιουργεί προβλήματα είναι δεδομένο. εξαρτατε απο πολλα ειδικα σε μεγαλα σπιτια με 500 πριζες τριφασικου ρευματος. Δεν θα έχει πρόβλημα αν και οι 2 πρίζες βρίσκονται στην ίδια φάση.Και την τελευταία φορά που κοίταξα,οι πρίζες σε ένα σπίτι (ακόμα κι αν είναι 500) έχουν μονοφασικό ρεύμα και όχι τριφασικό
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αναλογως το σπιτι.β.γιατι να δημιουργει προβληματα επειδη θα εχει στην ουσια ενα δευτερο ρουτερ στο σπιτι τοθ?δηλαδη αυτοι που μενουν κεντρο και πιανουν 12 ασυρματα γυρω τους τι θα επρεπε να εχουν παθει?
kougis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να μπω στα settings του TP-Link αλλά δεν μπορώ. Η default διεύθυνση είναι 192.168.1.1 ίδια με του Router Siemens. Την άλλαξα στο Siemens γιατί όταν την πληκτρολογούσα έμπενε σε αυτό αλλά και πάλι δεν μπορώ να μπώ στο TP-Link. Που πρέπει να το συνδέσω για να μπώ στο menu του? Στο PC ή στο Siemens?
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 το siemens το βαζεις πχ 192.168.1.200 και το σεταρεις κανονικα.μετα συνδεεις το tp link στο pc σου και το σεταρεις σαν repeater για να παιξει wireless.δεν τα συνδεεις μεταξυ τους.και να τα συνδεσεις παλι θα το σεταρεις αλλα δεν εχει νοημα να συνδεθουν μεταξυ τους.ασυρματα θα επικοινωνουν.οποτε μονο το tp link με καλωδιο στο pc σου και το wilress κλειστο μεχρι να το σεταρεις για να μην εχεις θεμα με 2 δικτυα.
kougis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν συνδεθούν μεταξύ τους δεν το βλέπει το TP-Link. Το δοκίμασα.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 δεν γινετε να μην το βλεπει.ισως μεσα στο cd να εχει ειδικη εφαρμογη οπως με το belkin και το linksys που ειχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.