GkLoc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καταρχην σας χαιρετω,και κατα δευτερον θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας,Sorry αν ανοιξα το Thread σε λαθος σημειο Λοιπον τα Xp μου οταν ανοιγουν μου βγαζουν αυτο το μυνημα RUNDLL Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη φορτωση C:/Windows/system32/tpcoiar.dll Η προσβαση στην θεση μνημης δεν ειναι εγκυρη. Μιας και ειμαι νουμπας απο τετοια,δεν ξερω τι να κανω και ζηταω βοηθεια,θα προτιμουσα να μου τα πειτε λιγο απλοικα,μιας και δεν ειμαι και πολυ καλος με προγραμματα και διαφορα[τα βασικα τα ξερω παντως]
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα το αρχείο που λες ονομάζεται tpcoiar.dll; Ένας τρόπος για να δεις ποια προγράμματα εκκινούν με τα Windows είναι να πας Start -> Run -> msconfig -> Startup κι ένας πιο αποτελεσματικός είναι να κατεβάσεις το Autoruns και να τα δεις από κει (κάτι αναφέρει για dlls αλλά δεν το χω ψάξει ποτέ). Βέβαια ενδέχεται να χαθείς λίγο αλλά από κάπου θα πρέπει ν αρχίσεις Επίσης αν θυμάσαι μετά από πότε (και τι έκανες τότε) ξεκίνησε αυτή η συμπεριφορά, ίσως βοηθούσε.
GkLoc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα το αρχείο που λες ονομάζεται tpcoiar.dll; Τελικα το αρχειο ονομαζοτανε tpcoiaor.dll [μου ετρωγε το δευτερο ο το warning] Επίσης αν θυμάσαι μετά από πότε (και τι έκανες τότε) ξεκίνησε αυτή η συμπεριφορά, ίσως βοηθούσε. Ειχα διαγραψει καμποσα προγραμματακια που μου ηταν αχρηστα,μεσα σε αυτα ηταν ενα που δεν διαγραφοτανε με τιποτα,εκανα και μια επαναφορα αλλα και παλι τιποτα,ωσπου πηρα το YourUninstaller και μπορεσα να το διαγραψω,μετα απο αυτο το συμβαν αν δεν κανω λαθος εχει αρχισει και μου το εμφανιζει αυτο το πραγμα
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον από τους τρόπους που ανέφερα παραπάνω για να δεις μήπως πάει να τρέξει τίποτα σχετικό μ αυτό το πρόγραμμα που διέγραψες όταν μπαίνεις στα windows.
TechFind Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μιά γρήγορη αναζήτηση δεν έδωσε τίποτα, άρα είναι απομεινάρι από κάποιο πρόγραμμα. Μ'ένα registry cleaner καθάρισε τη registry.
GkLoc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μ'ένα registry cleaner καθάρισε τη registry. Registry Cleaner??η εκκαθαριση δισκου δεν ειναι??τα windows τα εχω στα ελληνικα οποτε μπερδευομαι,
TechFind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Όχι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Registry Mechanic, το Free Registry Cleaner, το Easy Cleaner ή όποιο άλλο βρείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.