Προς το περιεχόμενο

Η στιγμη της αληθειας (το τηλεπαιχνιδι)

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μη με παρεξηγησεις αλλα ξεκινας το ποστ σου με την ενδειξη του οτι δεν πολυασχολεισαι για να αναγαγεις το ΕΓΩ σου,(εναντι αλλων που ισως βλεπουν σειρες?) και στην συνεχεια πλακωνεσαι απανωτα στα σχολια για το ποσο ξεφτιλα ειναι ολα αυτα κτλ..

Πραγματικά βρε άνθρωπε, έκανες τόσο κόπο για να κάνεις όλες αυτές τις παραθέσεις και να μου την πεις τάχα? Χα!

Παρεπιμπτώντος είσαι τελείως ΕΚΤΟΣ στα συμπεράσματά σου. Καμία σχέση λέμε. Κοίτα λίγο πότε έστειλα τα μυνήματα και πρόσεξε πως δεν άκουσα την τιβι για πάνω από 20λεπτά (λέω άκουσα γιατί αν δεις που βρίσκεται η τηλεόραση και που κάθομαι στο σπίτι μου, θα καταλάβεις πόσο συχνά την ανοίγω).

Αν δεν είχα δει το θέμα στο insomnia και το βίντεο στο youtube (που όντως μου έκανε εντύπωση) δεν θα έκανα τον κόπο να ανοίξω την τιβι. Πραγματικά δεν περίμενα πως κάποιοι μπορούν να φτάσουν τόσο μακριά σε εξευτελισμό, θέλησα λοιπόν να το δω κι ελληνιστί.

Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως δεν μπορείς να φανταστείς καν πόσο έξω πέφτεις για την πάρτη μου. Αϊντεεε...

:lol:

Υ.Γ. Έλα να με να δεις να καταλάβεις πόση ανάγκη από καφετιά και πράσινα έχω, βρήκες άνθρωπο κι εσύ, χα...

[edit] Χμμμ, τώρα που το ξαναείδα, τα ειρωνικά καλύτερα να τα διορθώσεις. Ειδικά αυτό το τελευταίο-τελευταίο που με βάζεις μέτοχο σε γυρίσματα "τσόντας". Να προσέχουμε λίγο και τι μλκς γράφουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε αυτο το τηλεπαιχνιδι οπως ειπε μια πρωινη εκπομπη τους προετοιμαζουνε ψυχολογικα και τους λενε και περιπου τι ερωτησεις θα τους κανουνε

ολοι θα ετρεχαν για να παρουνε τοσο ευκολα τουλαχιστον 25000 ευρωB)

γενικα ειναι μια μουφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...