katerina_a_86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 περιμενες τπτ καλυτερο απο αυτην? Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει ο Άδωνης γι αυτό. Λέτε να πέφτει παντόφλα?
PCharon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τηλεόραση βλέπω σπάνια, την άνοιξα χτες επειδή βαριόμουν και είδα τη διαφήμιση για το τηλε"παιχνίδι" αυτό. Τί να πω, δεν πίστευα στα μάτια και τα αυτιά μου, έχω μείνει... Από το μήνυμα #4 του antonl αν διαβάσατε το spoiler, μου έκανε εντύπωση η τελευταία ερώτηση «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;» που τη θεωρώ μεγάλη παγίδα ακόμα και για τον πιο ειλικρινή όπως η παραπάνω περίπτωση. Απίστευτό πάντως, ουσιαστικά έβαλαν έναν άνθρωπο να αποφασίσει μέσα σε λίγα λεπτά αν θα διαλέξει τα 200.000 δολλάρια ή τις σχέσεις με τους γύρω του, πράγμα που την επόμενη μέρα μπορεί να μετανοιώσει!!! Ό,τι να ναι λέμε...
million_voices Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 περιμενες τπτ καλυτερο απο αυτην? Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει ο Άδωνης γι αυτό. Λέτε να πέφτει παντόφλα? ο Αδωνης ειναι εξισου π**βασανιστης -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 02 : 04 : 56----- Τηλεόραση βλέπω σπάνια' date=' την άνοιξα χτες επειδή βαριόμουν και είδα τη διαφήμιση για το τηλε"παιχνίδι" αυτό. Τί να πω, δεν πίστευα στα μάτια και τα αυτιά μου, έχω μείνει... Από το μήνυμα #4 του antonl αν διαβάσατε το spoiler, μου έκανε εντύπωση η τελευταία ερώτηση «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;» που τη θεωρώ μεγάλη παγίδα ακόμα και για τον πιο ειλικρινή όπως η παραπάνω περίπτωση. Απίστευτό πάντως, ουσιαστικά έβαλαν έναν άνθρωπο να αποφασίσει μέσα σε λίγα λεπτά αν θα διαλέξει τα 200.000 δολλάρια ή τις σχέσεις με τους γύρω του, πράγμα που [u']την επόμενη μέρα μπορεί να μετανοιώσει[/u]!!! Ό,τι να ναι λέμε... οι απαντησεις ελεγχονται ως προς την αληθεια η το ψεμα τους με ειδικο μηχανημα που ελεγχει τους παλμους της καρδιας την εφιδρωση κλπ ο παικτης αποφασιζει αν θα απαντησει στην ερωτηση που του γινεται η αν θα αρκεστει στα λ7 που εχει κερδισει εως εκει με λιγα λογια ξερουν απο πριν περιπου τι ερωτησεις θα τους γινουν και ποσο ειναι διατεθειμενοι να γινουν ρομπα η να να χαλασουν υπαρχουσες σχεσεις οποιασδηποτε μορφης για να κερδισουν χρημα
PCharon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 million_voices ναι έχεις δίκιο, σωστή παρατήρηση, ούτως ή άλλως πρόκειται για ναι-οχι, άρα δε γλυτώνεις το ρεζιλίκι από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία. Πάντως, κατά πόσο μπορεί 100% να μετρηθεί το ψέμμα και η αλήθεια με τέτοιους τρόπους? Μπορεί να τύχει κάποιος να είναι πολύ "παγερός" και η σκέψη του να μην επηρεάζει ντε και καλά σωματικές λειτουργίες όπως καρδιά/εφίδρωση (πχ ο υποφαινόμενος, χα!). Επίσης μπορεί να συμβαίνει και το άλλο, δηλαδή κάποιος να αγχώνεται άρα να ιδρώνει, να αυξάνει παλμούς καρδιάς κτλ χωρίς απαραίτητα να επηρεάζεται από τις ερωτήσεις, απλά επειδή το παθαίνει από σύγχυση και άλλα ψυχικά που του έρχονται κατά τη διαδικασία. Επίσης στην τελευταία ερώτηση η έκφραση της γυναίκας δείχνει λες και περίμενε το "μηχάνημα" να της πει αν λέει ψέμμα ή αλήθεια, δηλαδή "είπα πως πιστεύω πως είμαι καλός άνθρωπος" > "το μηχάνημα είπε πως είπα ψέμματα" > "άρα είπα!" ... πράγμα που μου φαίνεται τελείως ηλίθιο (από πότε μετριέται/εντοπίζεται η συνείδηση?! τελείως ηλίθιο!), γι αυτό επιμένω πως η τελευταία ερώτηση είναι παγίδα.
random Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τον γυμναστή (με την αδερφή του), θεωρώ οτι τον παγίδεψαν. (αν θυμαμαι καλά...) η ερωτηση ηταν καπως ετσι: "θεωρεις οτι ειναι φυσιολογικο να εχει καποιος τατουαζ το ονομα της αδερφης του;" η απαντηση του : Οχι και η ετυμηγορια του "συστηματος": λες ψεμματα. και μόνο που την ακους την ερώτηση, ειναι αρκετό για να ταραχτείς, να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα σκεφτει ο κοσμος αν πω "οχι", τι αν πω "ναι", αν το μελετάς πολύ, η απαντηση δεν ειναι αυθόρμητη... οποτε και ειλικρινά να απαντήσεις, το μηχάνημα μπορει να σε δείξει ψεύτη. τεσπα, οπως σε όλα τα τηλεπαιχνίδια, ο παικτης υπογράφει απο πριν μια συμφωνία οτι αποδέχεται 100% τους όρους (στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο βασικός όρος ειναι οτι "Αλήθεια θεωρούμε ότι δείξει ο ανιχνευτής ψεύδους, άσχετα ποια είναι συμφωνα με άλλα στοιχεία"), οπότε τον εχουν στο χέρι. και μιλάμε για ερώτηση της πλάκας. Νόμιζα οτι ανιχνευτές ψεύδους, ορους αλήθειας, κλπ χρησιμοποιούν σε ανακρίσεις, που εχεις ευθειες ερωτήσεις, πχ "δουλευεις για τον εχθρό, ναι/όχι" ερώτηση, "πιστευεις οτι ειναι φυσιολογικο....", ειναι για το καφενείο των φιλάθλων. τι ειναι φυσιολογικό; οτι ακολουθώ; οτι πιστευει "ο κόσμος"; ποιος κόσμος; ο τυπικός αγρότης στη Γιούτα/Ιράν, οι οπαδοί της Σάρα Πεήλιν, ή 18άρης κλάμπερ απο τη Νεας Υόρκης, το Αμστερνταμ;
PCharon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ο ψυχισμός είναι κάτι σύνθετο, όπως σωστά είπες κι εσύ random μπορεί ταυτόχρονα να σου περάσουν πολλές δεκάδες διαφορετικές σκέψεις από το μυαλό που να προκαλέσουν σωματικές αντιδράσεις. Απλά για να είναι το παιχνίδι "ΟΚ" θα υπάρχουν οι εύκολες ερωτήσεις και κανά 2 περίεργες που θα είναι κατάλληλες σαν αυτές για να σε πετάξουν έξω χωρίς να ξέρεις και ο ίδιος γιατί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είναι τραγικό κάποιοι να ελπίζουν σε καλύτερη ζωή παίζοντας σε τηλεπαιχνίδια. Είναι κάτι σαν την αρρώστια του τζόγου. Το συγκεκριμένο, αν ήμουν σπίτι εκείνη την ώρα,θα το έβλεπα(με mute)μόνο για την παρουσιάστρια.
sheik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως ανετα θα πηγαινα στο τηλεπαιχνιδι.Θα σταματουσα στα 5000ευρω ,διοτι μεχρι τα 5000 ευρω δεν γινεσαι σχεδον για τιποτα ρεζιλι.Ενταξει αμα μαθει ο κοσμος οτι κλανω μπροστα σε αλλους ή οτι εχω μετρησει το "εργαλειο" μου με μεζουρα,χεστηκα Eιναι τα πιο ευκολα 5000 ευρω που θα εχεις βγαλει...
random Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το τραγικό δεν ειναι να σε ρωτήσουν για το μέτρημα, ούτε το να την απαντήσεις σε εκπομπή. το τραγικό θα ειναι να σε βγάλει ψεύτη ο τενεκές. ειδικά αν απάντησες "ναι" :lol: άσχετο, είδες ο "Μπουλούκος" ; ποιος θα το περίμενε.
million_voices Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως ανετα θα πηγαινα στο τηλεπαιχνιδι.Θα σταματουσα στα 5000ευρω ,διοτι μεχρι τα 5000 ευρω δεν γινεσαι σχεδον για τιποτα ρεζιλι.Ενταξει αμα μαθει ο κοσμος οτι κλανω μπροστα σε αλλους ή οτι εχω μετρησει το "εργαλειο" μου με μεζουρα,χεστηκα Eιναι τα πιο ευκολα 5000 ευρω που θα εχεις βγαλει... μην γελιεσαι, στον αερα θα βγουν και θα παιξουν τελικα οσοι θα φερουν τηλεθεαση,περιπτωσεις δλδ που ειναι διατεθειμενοι να τα βγαλουν στην φορα και τα οσα θα βγαλουν θα ειναι το λιγοτερο οχι mainstream;) -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 06 : 27 : 36----- τον γυμναστή (με την αδερφή του), θεωρώ οτι τον παγίδεψαν. (αν θυμαμαι καλά...) η ερωτηση ηταν καπως ετσι: "θεωρεις οτι ειναι φυσιολογικο να εχει καποιος τατουαζ το ονομα της αδερφης του;" η απαντηση του : Οχι και η ετυμηγορια του "συστηματος": λες ψεμματα. και μόνο που την ακους την ερώτηση, ειναι αρκετό για να ταραχτείς, να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα σκεφτει ο κοσμος αν πω "οχι", τι αν πω "ναι", αν το μελετάς πολύ, η απαντηση δεν ειναι αυθόρμητη... οποτε και ειλικρινά να απαντήσεις, το μηχάνημα μπορει να σε δείξει ψεύτη. τεσπα, οπως σε όλα τα τηλεπαιχνίδια, ο παικτης υπογράφει απο πριν μια συμφωνία οτι αποδέχεται 100% τους όρους (στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο βασικός όρος ειναι οτι "Αλήθεια θεωρούμε ότι δείξει ο ανιχνευτής ψεύδους, άσχετα ποια είναι συμφωνα με άλλα στοιχεία"), οπότε τον εχουν στο χέρι. και μιλάμε για ερώτηση της πλάκας. Νόμιζα οτι ανιχνευτές ψεύδους, ορους αλήθειας, κλπ χρησιμοποιούν σε ανακρίσεις, που εχεις ευθειες ερωτήσεις, πχ "δουλευεις για τον εχθρό, ναι/όχι" ερώτηση, "πιστευεις οτι ειναι φυσιολογικο....", ειναι για το καφενείο των φιλάθλων. τι ειναι φυσιολογικό; οτι ακολουθώ; οτι πιστευει "ο κόσμος"; ποιος κόσμος; ο τυπικός αγρότης στη Γιούτα/Ιράν, οι οπαδοί της Σάρα Πεήλιν, ή 18άρης κλάμπερ απο τη Νεας Υόρκης, το Αμστερνταμ; σχετικα με τον γυμναστη η ερωτηση ηταν τετοια ωστε να αναδειξει το ανωμαλο της libido του για την αδερφη του (και μην μου πεις οτι υπαρχει κοινωνια ανθρωπων οπου θεωρειται normal να γουσταρεις την αδερφη σου ερωτικα?) η αποκαλυψη της "αληθειας" στην συγκεκριμενη ερωτηση ηταν οτι θεωρει φυσιολογικο να εχει τατουαζ την αδερφη του με οτιδηποτε συνεπαγεται κατι τετοιο η αλληλουχια των ερωτησεων που του εγινε απο την αρχη "βρωμουσε" οτι εκει το πανε πχ τον ρωτανε "πιστευεις οτι η αδερφη σου ειναι sexy?" τελος υπενθυμιζω οτι πριν το παιχνιδι βγει στον αερα τους γινονται 50 ερωτησεις απο τις οποιες διαλεγονται τελικα 20 και δεν νομιζω οτι αμφιβαλει κανεις και ειδικα οι παικτες οτι θα τους γινουν οι 20 ποιο hot? τελος τιθεται ενα θεμα σχετικα με το ποσο αυτοι οι ανιχνευτες αληθειας ειναι ακριβης ομως επειδη αν κατι ειναι αμφισβητησιμο ενω ταυτοχρονα υπαρχουν η πιθανοτητα ενας παικτης να διεκδικησει τεραστιες αποζημιωσεις απο μηνυσεις το κοβω χλωμο τα καναλια να διακινδυνευουν ειδικα οταν αυτα που αποκαλυπτονται καταστρεφουν ουσιαστικα ανθρωπους,σχεσεις κλπ κλπ
sheik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 μην γελιεσαι, στον αερα θα βγουν και θα παιξουν τελικα οσοι θα φερουν τηλεθεαση,περιπτωσεις δλδ που ειναι διατεθειμενοι να τα βγαλουν στην φορα και τα οσα θα βγαλουν θα ειναι το λιγοτερο οχι mainstream;) Δε διαφωνω αλλα πως μπορουν να ξερουν μεχρι που ειναι διατεθειμενος να φτασει ο καθε παικτης? Θυμαμαι,η πρωτη ever παικτρια οταν ξεκινησε το παιχνιδι πριν μερικες εβδομαδες,σταματησε στα 10000 ευρω,χωρις να εχει δυσκολευτει η να νιωσει πολυ αβολα σε καποια ερωτηση.
PCharon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μόλις τώρα άνοιξα την τιβι από περιέργεια, έχω δει δύο λίγα λεπτά κι ένα πράγμα μπορώ να πω με βεβαιότητα: είναι ΕΛΕΕΙΝΟ! Πραγματικά λυπάμαι το κοριτσάκι που έβαλε τον εαυτό του στη διαδικασία και πραγματικά δε βλέπω το λόγο να το κάνει αυτό! Τι να πω... [edit] και ακριβώς τώρα που πρόκειται να πάει για τα 50 χιλιάρικα τη ρώτησαν "αν έχει υψηλή αυτοεκτίμηση". Έχει διαφημίσεις τώρα, αλλά γιατί μαντεύω πως ό,τι και να πει θα της πουν πως έκανε λάθος και θα φύγει??? Να η ερώτηση παγίδα που λέγαμε παραπάνω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μόλις τώρα άνοιξα την τιβι από περιέργεια, έχω δει δύο λίγα λεπτά κι ένα πράγμα μπορώ να πω με βεβαιότητα: είναι ΕΛΕΕΙΝΟ! Πραγματικά λυπάμαι το κοριτσάκι που έβαλε τον εαυτό του στη διαδικασία και πραγματικά δε βλέπω το λόγο να το κάνει αυτό! Τι να πω... Ολα τα εχει κανει το κοριτσακι !!!!!!Αλλο ενα για το χρημα !!!!!
PCharon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Άρα η σωστή απάντηση περί αυτοεκτίμησης θα πρέπει να είναι πως ΔΕΝ έχει, έτσι δεν είναι?! Χα! Πάντως είναι πολύ μελετημένες οι ερωτήσεις, σιγά μη χάσουν αυτοί... [edit] και μόλις τώρα είπε πως δεν έχει! Χα χα χα! Υ.Γ. Πω πω ρόμπα... [edit No2] Αυτά είναι! 50 καφετιά πληρώνεται σήμερα η έλλειψη αυτοεκτίμησης και το να ξεκουμπώσεις τη ρόμπα σου... Για τα δεδομένα της εποχής τίποτα περίεργο. Καλοφάγωτα λοιπόν! [edit No3] Έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου για την ερώτηση παγίδα (αρχή είναι, πρέπει να δώσουν και κάτι).
Al Bandy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μόλις τώρα άνοιξα την τιβι από περιέργεια Υ.Γ. Πω πω ρόμπα... είναι ΕΛΕΕΙΝΟ! Πραγματικά λυπάμαι το κοριτσάκι που έβαλε τον εαυτό του στη διαδικασία και πραγματικά δε βλέπω το λόγο να το κάνει αυτό! Τηλεόραση βλέπω σπάνια Φιλε μη με παρεξηγησεις αλλα ξεκινας το ποστ σου με την ενδειξη του οτι δεν πολυασχολεισαι για να αναγαγεις το ΕΓΩ σου,(εναντι αλλων που ισως βλεπουν σειρες?) και στην συνεχεια πλακωνεσαι απανωτα στα σχολια για το ποσο ξεφτιλα ειναι ολα αυτα κτλ.. Μαλλον περνας πολυ ωρα στην τηλεοραση,τα στημενα τηλεπαιχνιδια τα εχεις αναγαγει σε επιστημονικη αναλυση και προβληματισμο. Οι περισσοτεροι που το βλεπουν και το κραζουν ειναι υποκριτες. Οπως επισης και ανιδεοι στο τι μπορει καποιος να αντιμετωπιζει στη ζωη του για να καταφυγει σε τετοιου ειδους τηλεπαιχνιδια. δεν πίστευα στα μάτια και τα αυτιά μου, έχω μείνει... Θα το ξεπερασεις.. [edit No2] Αυτά είναι! 50 καφετιά πληρώνεται σήμερα η έλλειψη αυτοεκτίμησης και το να ξεκουμπώσεις τη ρόμπα σου... Για τα δεδομένα της εποχής τίποτα περίεργο. Καλοφάγωτα λοιπόν! "Γαμωτο,ποσο θαθελα να παιζα κγω αλλα ..." [edit No3] Έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου για την ερώτηση παγίδα (αρχή είναι, πρέπει να δώσουν και κάτι). Μεγα προγνωστη ,δωσε αποδοσεις στο λαο για το επομενο..(ο Σωτηρακοπουλος εισαι?) Το ριαλιτι αυτο ειναι η ρωμαικη αρενα του συγχρονου ανθρωπου , και αυτου που συμμετεχει αλλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ του υποκριτη που το βλεπει μεχρι τελους και το σνομπαρει συναμα ως αδιαφορο και ποταπο. "Αν και ποτε δε βλεπω τσοντες στο πισι,εμεινα αφωνος οταν ειδα ελλεεινους τυπους να κανουν casting σε μικρα κοριτσια για να γινουν σουπερσταρ στη βιομηχανια πορνο..! Τι ειναι αυτα ρε παιδια?Τοσο χαμηλα εχουμε πεσει για λιγα δολλαρια παραπανω?" (Αχ και να τις δοκιμαζα εγω!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.