million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 δεν ξερω αν το ειδατε η αν ακουσατε για αυτο, προσωπικα εμεινα με το στομα ανοιχτο και μετα με επιασαν τα γελια ειναι απιστευτο το ποσο σχετικα ευκολα δεχεται καποιος τον εξευτελισμο (τον δικο του και των ανθρωπων του) για να παρει χρημα δεν ξερω αν ειναι στημενο και ποσο ψυχικα υγιεις η τι αλλο ειναι οι παικτες αλλα το βρισκω κομματακι δυσκολο να παραδεχεσαι ουσιαστικα οτι γουσταρεις την αδερφη σου μπροστα σε ολη την Ελλαδα ναι ξερω οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα wtf ποση κατρακυλα μας περιμενει ακομα? ακουω τις οπτικες σας επι του θεματος
gtsamour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Που να δείς και το Αμερικάνικο, πολύ χειρώτερο...
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ξεκαθαριζω οτι ο σκοπος μου δεν ειναι να το παιξω κατι (δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω αν βρισκομουν σε δεινη θεση) αλλα ρε φουστη μου καπου υπαρχουν και ορια ετσι λεω η ετσι νομιζω τελοσπαντων
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ξεκαθαριζω οτι ο σκοπος μου δεν ειναι να το παιξω κατι (δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω αν βρισκομουν σε δεινη θεση) αλλα ρε φουστη μου καπου υπαρχουν και ορια ετσι λεω η ετσι νομιζω τελοσπαντων Δεν ξέρω αν υπάρχουν όρια στο πόσα χρήματα θα ήθελε να χει κανείς (αν μπορεί να τ αποκτήσει με γρήγορο κι "ασφαλή" τρόπο). Υπήρχε ολόκληρο το video απ το παραπάνω επεισόδιο αλλά αφαιρέθηκε λόγω "a copyright claim by FOX". Ένα spam/mass forwarded email σχετικό που μου χε έρθει: «ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τα 100.000 δολάρια! Εχεις κάνει σεξ με το αφεντικό σου για να πάρεις προαγωγή;» - «Ναι». - «Σωστά, μόλις κέρδισες!» Το τηλεπαιχνίδι του καναλιού FOX «The moment of truth» (η στιγμή της αλήθειας) κάνει πάταγο στην Αμερική. Παρακαλάει ο κοσμάκης να παίξει και να βγάλει τ' άπλυτά του στη φόρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πεις την αλήθεια σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει ο κουτσομπόλης παρουσιαστής. Αν κάνεις τον εξυπνάκια και πεις ψέματα, ο ανιχνευτής ψεύδους, με τον οποίο σε έχουν καλωδιώσει, θα το καταλάβει και τότε... τα χάνεις όλα! ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ η Lauren, που είπε όλη την αλήθεια μπροστά στους γονείς και τον άντρα της για να κερδίσει 200.000 δολάρια. Οι ερωτήσεις στην αρχή ήταν πιο λάιτ: «Εχεις βγάλει ποτέ τη βέρα σου για να φαίνεται ότι είσαι ελεύθερη;» Δαγκώθηκε λίγο η Lauren, το σκέφτηκε καλά, και απάντησε θετικά. Ο άντρας της -ένα ήσυχο αγοράκι με γυαλιά, γύρω στα 25- χαμογελούσε αμήχανα. Οι γονείς της, δίπλα, του χτύπαγαν τον ώμο για να τον ενθαρρύνουν. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε... ΜΕ ΒΛΟΣΥΡΟ ΥΦΟΣ, ο παρουσιαστής τής έκανε την επόμενη ερώτηση για τα 50.000 δολάρια: «Ησουν ερωτευμένη με κάποιον πρώην σου την ημέρα του γάμου σου;» Εδώ σε θέλω, Lauren! Το ξανασκέφτεται αυτή, παίρνει βαθιές ανάσες και με απολογητικό ύφος απαντάει θετικά. Ο πιτσιρικάς, ο γυαλάκιας, ήθελε να τη σκοτώσει live από τα νεύρα του. Και ενώ όλοι λέγανε ότι δεν θα γίνουμε άλλο ρόμπα, σκάει ο πρώην γκόμενός της, ο Φρανκ, και ρωτάει: «Πιστεύεις ότι έπρεπε να παντρευτείς εμένα;» ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η LAUREN μια το τεκνό, τον πρώην της, και μια τον γυαλάκια. «Φοβάμαι πως ναι, έπρεπε να σε είχα παντρευτεί». Ο ανιχνευτής ψεύδους επιβεβαιώνει την απάντηση και όλη η οικογένεια μένει άφωνη. Η μάνα τής Lauren σαν να ήθελε να την αρπάξει από το μαλλί, ενώ ο πατέρας μάλλον αναλογιζόταν όλα τα έξοδα που έκανε για το γάμο με τον γυαλάκια. Αλλά η κορούλα τους -που ήθελε διακαώς τα 200.000 δολάρια- δεν κώλωσε σ' αυτά. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άντρες όσο ήταν παντρεμένη, εκείνη δεν δίστασε να πει ξανά το ηχηρό «ναι»! Ο κερατάς (και επίσημα) γυαλάκιας φαινόταν πως το πήρε απόφαση ότι θα τη σκοτώσει την ατιμασμένη, ενώ ο πατέρας της δεν ήξερε από πού να φύγει... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, αυτή που θα της έδινε τα πολυπόθητα 200.000, ήταν η πιο ειρωνική: «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;» - «Ναι, πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος» δηλώνει ευθαρσώς η ξετσίπωτη Lauren. Περιμένουν όλοι με αγωνία την απάντηση του ανιχνευτή ψεύδους. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μιλάει κανείς. Παγωμάρα. Η φωνή του ανιχνευτή έβγαλε το αποτέλεσμα: «ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!» Τα έχασε όλα η Lauren κι έγινε και ρόμπα σε πανεθνικό δίκτυο. Απ' το αστυνομικό δελτίο δεν προκύπτει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι ο γυαλάκιας την έχει τεμαχίσει...
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Που να δείς και το Αμερικάνικο, πολύ χειρώτερο... ενταξει εκει ψηφιζουν για Προεδρο αυτον που παιζει καλυτερα σαξοφωνο
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ενταξει εκει ψηφιζουν για Προεδρο αυτον που παιζει καλυτερα σαξοφωνο Κι επιλέγουν τις γραμματείς με αντίστοιχα κριτήρια
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Κι επιλέγουν τις γραμματείς με αντίστοιχα κριτήρια αυτο δεν ειναι κακο
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω δει αλλά πρεπει να ειναι στημενο. Πως γινεται δηλαδη να ρωτησεις καποιον αν γουσταρει την αδερφη του αν δεν ξερεις πρωτα; Και πως γινεται να ρωτησεις αν μια γυναικα θελει τον πρωην της και μαλιστα να τον καλεσεις στο στουντιο.
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν υπάρχουν όρια στο πόσα χρήματα θα ήθελε να χει κανείς (αν μπορεί να τ αποκτήσει με γρήγορο κι "ασφαλή" τρόπο). δεν ξερω ποση ευτυχια μπορουν να σου εξασφαλισουν τελικα τα πολλα λ7 και ποσο μπορεις να τα ευχαριστηθεις οταν εχεις ξεπουλησει τα παντα κατα την διαδικασια
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω δει αλλά πρεπει να ειναι στημενο. Πως γινεται δηλαδη να ρωτησεις καποιον αν γουσταρει την αδερφη του αν δεν ξερεις πρωτα; Και πως γινεται να ρωτησεις αν μια γυναικα θελει τον πρωην της και μαλιστα να τον καλεσεις στο στουντιο. Υποτίθεται ότι πριν τους έχουν κάνει 50 ερωτήσεις, απ τις οποίες διαλέγουν κάποιες που θα χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι. Την πρώτη φορά τους κάνουν τον "ορό της αλήθειας" (ό,τι κι αν είναι αυτό, μετράνε παλμούς, εφίδρωση, κινήσεις του σώματος, σπασμούς - ιδέα δεν έχω) κι έτσι βγάζουν το συμπέρασμα για την ορθότητα της απάντησης. edit: δεν ξερω ποση ευτυχια μπορουν να σου εξασφαλισουν τελικα τα πολλα λ7 και ποσο μπορεις να τα ευχαριστηθεις οταν εχεις ξεπουλησει τα παντα κατα την διαδικασια Αν κερδίσεις πολλά, μπορείς να εξαγοράσεις μερική πάντως (ή να σε δουν με καλύτερο μάτι κάποια άτομα που "πλήγωσες" - δε λέω πως διαφωνώ μαζί σου, απλά μια διαφορετική προοπτική).
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω δει αλλά πρεπει να ειναι στημενο. Πως γινεται δηλαδη να ρωτησεις καποιον αν γουσταρει την αδερφη του αν δεν ξερεις πρωτα; Και πως γινεται να ρωτησεις αν μια γυναικα θελει τον πρωην της και μαλιστα να τον καλεσεις στο στουντιο. υποτιθεται οτι πριν το "live" γινονται 50 ερωτησεις στον παικτη απο τις οποιες τελικα επιλεγονται 20, αρα ο παικτης ξερει τι τον περιμενει και φυσικα αυτο εντεινει αυτα που λεω
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το αστείο είναι που το παρουσιάζει η γυναίκα του Άδωνη...
gf030 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ενταξει εκει ψηφιζουν για Προεδρο αυτον που παιζει καλυτερα σαξοφωνο πουλοφωνο πες καλυτερα, αν και απο οτι φαινεται ουτε αυτο μπορουν να το παιξουν καλα
Bougas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Έχει κανείς το βιντεάκι που ρωτάνε τον άλλο άμα γουστάρει την αδερφή του;
million_voices Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το αστείο είναι που το παρουσιάζει η γυναίκα του Άδωνη... περιμενες τπτ καλυτερο απο αυτην? -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 08 : 26 : 23----- πουλοφωνο πες καλυτερα, αν και απο οτι φαινεται ουτε αυτομπορουν να το παιξουν καλα πνευστα γενικως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.