arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους Θέλω να πάρω ένα απλό DVD/DivX player για τους γονείς μου, δεν είναι απαραίτητο να έχει πολλές θύρες και δυνατότητα εγγραφής. Από τη μια λέω να πάρω μια καλή μάρκα για να μην χαλάσει με τη μια, όπως αυτό, και από την άλλη κάτι όχι τελείως noname αλλά φθηνότερο και με καλύτερα specs, όπως αυτό. Τέλος υπάρχει και αυτό που δίνει 3 χρόνια εγγύηση με καλά specs και επιστροφή no questions asked μέσα σε έναν μήνα. Υπάρχει τρόπος να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους DivX? Πείτε καμιά γνώμη! Οτιδήποτε άλλο σε αυτήν την κατηγορία, ευπρόσδεκτο.
klog Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους Θέλω να πάρω ένα απλό DVD/DivX player για τους γονείς μου, δεν είναι απαραίτητο να έχει πολλές θύρες και δυνατότητα εγγραφής. Από τη μια λέω να πάρω μια καλή μάρκα για να μην χαλάσει με τη μια, όπως αυτό, και από την άλλη κάτι όχι τελείως noname αλλά φθηνότερο και με καλύτερα specs, όπως αυτό. Τέλος υπάρχει και αυτό που δίνει 3 χρόνια εγγύηση με καλά specs και επιστροφή no questions asked μέσα σε έναν μήνα. Υπάρχει τρόπος να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους DivX? Πείτε καμιά γνώμη! Οτιδήποτε άλλο σε αυτήν την κατηγορία, ευπρόσδεκτο. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189651 Λίγο διάβασμα και θα έχεις απαντήσεις.....
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει τρόπος να μάθω αν υποστηρίζουν υπότιτλους DivX? Δες το σχετικό sticky thread στο παρόν subforum. edit: καλύφθηκε από τον αποπάνοφ!
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το θέμα με τους υπότιτλους ας πούμε ότι λύθηκε ή λύνεται (έτσι κι αλλιώς οι γονείς μου δεν έχουν DivX, μόνο αν τύχει τους πάω εγώ κανένα). Όσον αφορά το "ποιοτικό" σκέλος της αγοράς, τι απο τα τρία παραπάνω θα αγοραζατε και γιατί; Είναι περίεργο γιατί πρόκειται γαι το ίδιο αντικείμενο αγοράς, ένα DVD player, αλλά το είδος της αγοράς διαφέρει κατά περίπτωση. Το λέω αυτό γιατί δεν πρόκειται οπως συνήθως για το τι ανάγκες έχει ο καθένας (υποκειμενικό), αλλά για το που θα αξιοποιηθούν καλύτερα τα λεφτά του με βάσημάρκες+εμπειρίες από άλλους αγοραστές (αντικειμενικό)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.