Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η έβδομη έκδοση του δημοφιλέστερου λειτουργικού ελπίζω ναι είναι και αυτή που θα βάλει ταφόπλακα στο ανοιχτό(που τελικά είναι κλειστό για τους πολλούς) λογισμικό.

Die Open Source,die.. :devil:

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θες στα αλήθεια απάντηση στην ερώτησή σου;

Η συγκεκριμένη "καινοτομία" υπάρχει απο τότε που εμφανίστηκαν οι Νεάτερνταλ,κι όπως βλέπεις,το screenshot δεν είναι ούτε καν απο Leopard!

dpdy0qpfbos6tfqcr9bb.jpg

Έχει και μερικά άλλα "κολπάκια" για τη διαχείριση παραθύρων αλλά ας μην τα αναφέρουμε,μπορεί να τα δούμε στην public beta των 7 :lol:

δε κατάλαβες δε λέω για επιλογή hide others....λέω για τι συγκεκριμένη λειτουργία για το shake...όπως φαίνεται στο video του HAL

μην αλλάζετε τις ερωτήσεις μου, είναι συγκεκριμένες.

η καινοτομία είναι στο ΠΩΣ ΤΟ ΚAΝΕΙ όχι το functionality που υλοποιεί. μην μπερδεύεται μήλα με πορτοκαλια.

Δημοσ.

Να πώ πρώτα απόλα ότι δεν ειμαι μηδενιστής ή αντι-windowικός. ΑΛΛΑ: Τι να πω πιά ρε παιδια...Μου φαίνεται ότι η microsoft κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος (ή αναποδα). Αντι να κάτσει κάτω, να αφαιρέσει το aero και αλλες τέτοιες λαλακίες που μόνο κακό κάνουν σε ένα λειτουργικό, κάθετε και αλλάζει την μπάρα εργασίας, και το αν το ρολόι είναι δεξιά ή αριστερα..Και μας φαίνεται "υπέροχο" ότι τα windows 7 θα τρέχουν με λιγότερες απαιτήσεις από τα (s)vista. Αφού η μικροsoft ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων μόνη της στα 30 μέτρα και μας ανάγκασε όλους να πιστεύουμε ότι θέλουμε αναβάθμιση.. Αν βγάλει λειτουργικό που είναι καλύτερο σε χρηστικότητα από τα XP και είναι και ποιό ελαφρύ τότε μάλιστα... Αλλα το θέμα είναι ότι τα windows έχουν αρχίσει να spamαρουν... Αν ανοίξετε π.χ. τα vista αρχίζουν και σας πετάγονται παντού εικονίδια..."Και βοηθήστε εδώ και δείτε και εκείνο και δείτε και το αλλό και είσαι διαχειριστής ή όχι κλπ κλπ... " Ε ΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Τι δουλεία μας θέλουμε να κάνουμε... όχι να εγκαταστήσουμε τα vista ή 7 ή 8 ή όπως τα ονομάσετε και μετά να καθόμαστε να χαζεύουμε την οθόνη γιατι το Mouse πλεον "δεν ανταποκρίνεται" (ή δεν αποκρίνεται όπως το μετάφρασαν στα vista). Ή μήπως να αναφέρω τα Office 2007 και το 60 μέρες trial το οποιο το πήραν οι "επιχειρήσεις" και το δίνουνε μάλιστα και "δώρο" στις προσφορές τους με κάθε νέο pc...

Ωραία όλα αυτα που κάνετε κύριοι... αλλα κάντε το ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, σε μια ελαφρότερη μορφή των wιndows xp. ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Αλλιώς με βλέπω να θέλω quad επεξεργαστή 8GB Ram kai TRIPLE-SLI NVIDIA POWERSUPERDUPERWOW-και δεν συμαζεύεται-3χ1 gb, για να δώ τα νέα σας "καινοτομικά" (Καινοτομίες που τα linux και MacOS έχουν απ'όταν ο bill ζωγράφιζε βούβαλους στους "τοίχους" του paint) windows...

Χαίρομαι που σε λίγο καιρό θα αποκαλώ τον εαυτό μου switcher και δεν θα χρειαστώ να ξαναασχοληθώ (στον προσωπικό μου υπολογιστη μονο δυστυχως) με τα windows.

Εγώ πάντως..σας βαρέθηκα...

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 02 : 07 : 37-----

Η έβδομη έκδοση του δημοφιλέστερου λειτουργικού ελπίζω ναι είναι και αυτή που θα βάλει ταφόπλακα στο ανοιχτό(που τελικά είναι κλειστό για τους πολλούς) λογισμικό.

1 μόνο πράγμα.. χωρίς το ανοιχτό λογισμικό δεν θα ήσουνα σε θέση να αγοράσεις τίποτα πέρα από ένα Mouse...πίστεωε το αυτό..

Δημοσ.

συμφωνώ κάπως με τον προλαλήσασα. εγώ πάντως δεν εντυπωσιάστηκα και περιμένω με αγωνια ένα λειτουργικό που θα με εντυπωσιάσει περισσότερο από όσο τα ΧΡ.

αλλα ακόμα να το βρω :( δεν μιλάω για Linuxoeides αλλα για windowides

όσον αφορά την χρηστικότητα έχει να κάνει και με την εμπειρία που έχει κάποιος με το λειτουργικό που χρησιμοποιεί για χρονια.

οποτε προσωπικά ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Δημοσ.

η καινοτομία είναι στο ΠΩΣ ΤΟ ΚAΝΕΙ όχι το functionality που υλοποιεί.

Φίλε FarCry αυτό δεν είναι καινοτομία.Δεν καινοτομώ αν κάνω δεξί κλικ φορώντας τα παπούτσια μου ανάποδα και ξανακαινοτομώ κάνωντας το ξυπόλυτος,πάλι δεξί κλικ είναι.

Πέρα τώρα απο την σύγκριση features μεταξύ των OS(κατά τη γνώμη μου τα Windows υστερούν σε τεράστιο βαθμό) είναι και η παρακάτω ερώτηση που αναφέρθηκε και πιο πριν απο κάποιον.

Καλά όλα αυτά με την taskbar,γιατί δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα SP και είναι καινούρια έκδοση;Ίδιο πυρήνα έχουμε,δεν αλλάζει κάτι,πχ θα δώσει ο άλλος 500 ευρώ για την Ultimate επειδή καθάρισαν λίγο τον κώδικα και έβαλαν νέα μπάρα;

Δημοσ.
πχ θα δώσει ο άλλος 500 ευρώ για την Ultimate επειδή καθάρισαν λίγο τον κώδικα και έβαλαν νέα μπάρα;

Χα! Έλα όμως που υπάρχουν πολλοί που τα δίνουν! Μόνο και μόνο επειδή λέγεται "Ultimate"! Αν έβγαζαν άλλη μια έκδοση που να λέγεται πχ "Limited", να έχει παραπάνω πχ ένα ωραίο theme και να κοστίζει 700Ε, τί λες, δεν θα την αγόραζε κάποιος? Θα την αγόραζε λέμε...

Δημοσ.

Μακαρι.Θα πεθανουμε στα γελια!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό, να απευθυνθείς στην Nvidia και στα forums τις, ειναι η αποκλειστικός υπαίτιος για τους προβληματικούς οδηγούς της σε Vista σε σχέση με την ATI.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να διορθόσουν επιτέλους το @#$!$%$%^@%&^ #%!$#^ @^%&%&* προβλήμα με τους drivers της Nvidia τα νεύρα μουυυυυυυυ καταραμένα vista

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 12 : 13 : 57-----

H ταφόπλακα που προετοιμάζεται απο την Microsoft με τα 7 δεν είναι για το ανοιχτό λογισμικό που φαντασιώνεσαι, αλλά για το λειτουργικό που πιθανά τρέχεις εδώ και 7 χρόνια. Εχει εκατοντάδες λόγους που επιθυμεί να σκοτώσει τα XP.

Επεξ/σία από grimpr
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φίλε FarCry αυτό δεν είναι καινοτομία.Δεν καινοτομώ αν κάνω δεξί κλικ φορώντας τα παπούτσια μου ανάποδα και ξανακαινοτομώ κάνωντας το ξυπόλυτος,πάλι δεξί κλικ είναι.

ξέρεις στα OS είναι λίγο δύσκολο να υπάρξουν πραγματικές καινοτομίες....μπορεί 2 άτομα να έχουν την ίδια ιδέα χωρίς ο ένας να ξέρει την δουλειά του αλλου.

πχ αν εγώ σκεφτόμουν αυτή τι λειτουργία χωρίς να ξέρω ότι υλοποιείται και αλλου δεν είναι καινοτομία? δεν βασίστηκα κάπου μονος μου το σκέφτηκα...είναι πολύ σχετική η λέξη καινοτομία και με πια έννοια την εννοείς.

καινοτομία είναι όταν κανεις ένα PHD αλλα μέσα στα 3 χρονια που χρειάζεσαι για να το κανεις μπορεί ταυτόχρονα κάποιος άλλος να εμφανίσει κάτι παρόμοιο με το δικό σου....αυτό τι σημαίνει? ότι το PHD σου δεν είχε original contribution το knowledge γιατί κάποιος άλλος σε πρόλαβε? δε πάει έτσι....

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 12 : 44 : 35-----

Θα πεθάνουμε στα γέλια αλλά δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε ποντίκι.

second το that

τελικά θα πεθάνουμε μέσα στην απραξία από το πολύ ξύσιμο :P

Επεξ/σία από FarCry
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Οι απαιτήσεις για το νέο λειτουργικό δηλαδή ποιες είναι? Και γω έχω laptop 1GB μνήμη, με 2 Ghz processor... Θα μου τα "τραβήξει" ???

Δημοσ.
Να δεχτώ τα παραπάνω,αλλά πως γίνεται σχεδόν πάντα να την προλαβαίνει κάποιος άλλος;

Άλλο ένα παράδειγμα,ενός κατα τ' άλλα ασήμαντου feature:Windows 7 Pre-Beta Build 6801 Wallpapers Desktop Slideshow

σιγά και τα vista έχουν το video desktop. αυτά δεν σημαίνουν κάτι.

επίσης σκέψου ότι πολλά functionalities που θα ήθελες γίνονται με προγράμματα τρίτου κατασκευαστή όπως αυτό με τα wallpapers.

ενσωματώνονται σε λειτουργικό σύστημα? πρώτος ποιος είχε tabs? ο opera και τα αντέγραψαν όλοι και ο safari του OSX. και πράγματα που έχει ενσωματωμένα το OSX μπορεί να είχαν υλοποιηθεί από άλλους πιο πριν.

οποτε καταλαβαίνεις νομίζω ότι η καινοτομία δεν υφίσταται όπως εσύ την καθορίζεις. εκτος αν θεωρείς καινοτομία ποιος ενσωματώνει πρώτος διαφορες λειτουργίες τρίτων :P

Δημοσ.

Άλλο τούτο πάλι…

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10341&Itemid=1

Hybrid graphics has become all the rage as of recently with pretty much all new chipset from AMD and Nvidia supporting it. However, it turns out that the two are in for a surprise, as Microsoft has gone on record stating that it won't support hybrid graphics in Windows 7.

The reason for this seems to be that Microsoft doesn't feel like hybrid graphics solutions offer a good user experience. The lack of native support for hybrid graphics isn't a big deal, as it works with both Windows XP and Windows Vista today, so it'll just be up to AMD and Nvidia to sort out driver support.

We're not sure why Microsoft is discouraging system integrators from shipping hybrid graphics systems though, as this almost seem like a sneaky way of giving Intel's integrated graphics solutions the thumbs up in favour for AMD and Nvidia. One of the complaints is that you need to reboot to switch graphics mode, but this isn't always the case, as some notebooks doesn't require this anymore.

The statement about these kinds of systems being unstable also sounds like a poor excuse on Microsoft's behalf, as this would most likely have something to do with early drivers. Microsoft should know better than complain about stability issues considering how buggy its operating systems can be at times. Either which way, this is bad news for AMD and Nvidia as one would've thought they were hoping for native support in Windows 7 for what they think is an excellent solution.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...