Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αν τα νεα windows είναι πιο γρήγορα, πιο ασφαλή κτλ κτλ κτλ σίγουρα θα έχουν μια θέση στο μελλοντικό mac μου :lol:

Πάντα θα υπάρχει μια θέση για τα Windows

Σε μία απο τις πολλές επιφάνειες εργασίας :P

3a0zkwefglensffah5si.png

Δημοσ.
Πάντα θα υπάρχει μια θέση για τα Windows

Σε μία απο τις πολλές επιφάνειες εργασίας :P

3a0zkwefglensffah5si.png

τι λες τώρα; πάνω απο μια επιφάνεια εργασίας; ανούσιο!

dual boot! ξέρεις τι γαμάτο είναι να περιμένεις 1 λεπτό να μπουτάρουν τα windows για να τρέξεις εκείνο το προγραμμα που δε βρίσκεις στο leopard;

ενώ το parallels κουραστικό! ακούς εκεί μεσα σε 2 δευτερόλεπτα να πηγαίνεις απο win σε leopard και μάλιστα να έχεις και τη δυνατότητα να μεταφέρεις με drag n' drop αρχεία απο το ενα στο άλλο...

μακ και λίνουξ, μόνο πίσω πηγαίνουν τα πράγματα, γιατί να χάσεις χρόνο και αντί να αγοράσεις ενα πολύ φτηνό pc με ετοιματζήδικα τα windows να δοκιμάσεις και κάτι άλλο; μόνο οι τρεντολεφτάδες που τρέφονται απο τα χάιπ έχουν χρόνο για χάσιμο για να κάνουν κάτι τόσο... μή παραγωγικό! :lol:

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι.. Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά, άξια να χαρακτηριστούν ως νέο λειτουργικό.; Δηλαδή, με ένα service pack δεν μπορούν να περαστούν στα vista?

Δημοσ.
Και αυτό το συμπέρασμα βγήκε γιατί προτιμά multitouch leopard απο multitouch Windows;

όχι. επειδή είπε ότι τα leopard κάνουν καλύτερο multi-touch...:devil:

Δημοσ.
όχι. επειδή είπε ότι τα leopard κάνουν καλύτερο multi-touch...:devil:

και αυτά που μου απάντησες ήταν άσχετα με εξαίρεση το τελευταίο βιντεάκι.

και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός οτι μέχρι στιγμής η pre-beta έκδοση των 7 sucks στο touch κομμάτι της, ενώ το leopard ανεπίσημα είναι πολύ σωστό και γρήγορο.

αν θέλεις να συνεχίσεις την κολλημένη και δογματικά αντίλογη επιχειρηματολογία σου, καντο σε πμ με τον τοίχο.

Δημοσ.
και αυτά που μου απάντησες ήταν άσχετα με εξαίρεση το τελευταίο βιντεάκι.

και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός οτι μέχρι στιγμής η pre-beta έκδοση των 7 sucks στο touch κομμάτι της, ενώ το leopard ανεπίσημα είναι πολύ σωστό και γρήγορο.

αν θέλεις να συνεχίσεις την κολλημένη και δογματικά αντίλογη επιχειρηματολογία σου, καντο σε πμ με τον τοίχο.

τι δικη σου επιχειρηματολογία δεν είδα πουθενά....αλλα δε πρόκειται και να τι δω...ως γνωστόν οι τοίχοι δεν απαντούν :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τι δικη σου επιχειρηματολογία δεν είδα πουθενά....

αν το επιτρέψει ο εγωισμός σου να τη δεις είναι ποσταρισμένη στη προηγούμενη σελίδα

και στην αρχή αυτής.

αλλα δε πρόκειται και να τι δω...ως γνωστόν οι τοίχοι δεν απαντούν :-)

that's exactly my point! btw με γείωσες, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά το έκανες έξυπνα :lol:

που να μην έγραφα οτι θελω τα 7 όταν κυκλοφορήσουν να είναι ακόμη καλύτερα και με καινοτομίες που θα ξεπεράσουν macosx και διανομές linux... αναλογία 1/50 ποστ θα είχαμε μετα... (1 το δικό μου 50 τα fanboys) :lol:

EDIT

αντε να αγοράσω τη τρελίτσα που μου πουλάς και να σου δώσω -ξανα- τη βάση του κραξίματος που ρίχνω για το touch των 7 (μια και το πας ακόμα στο public posting και ο τοίχος πμ δεν είδε).

το βιντεάκι με τα παράθυρα και το "καινοτόμο" (είπαμε σε linux υπάρχει ήδη, συγκεκριμένα στο gnome με το compiz σίγουρα) χαρακτηριστικό του αυτόματου resize του παραθύρου οταν το πηγαίνεις με το δάχτυλό σου στο πάνω μέρος της οθόνης, ή όταν πηγαίνεις ενα παράθυρο αριστερά και ενα άλλο δεξιά και γίνεται -παλι- resize έτσι ώστε να πιάσουν τη μισή οθόνη έκαστα, ε αυτά τα σκατουλάκια (τα παράθυρα) δεν είχαν σωστή ανταπόκριση πως να το κάνουμε; δεξιά αριστερά το έκανε μερικές φορές για να νοιώσει!

επίσης κράζω τη μαμημένη τη prebeta που να πάρει ο διάολος, τι δε καταλαβένεις;

και το ξαναγράφω γιατί εσύ μόνο σε flame το πας και αντεπιχειρήματα τύπου n95 να κάνει μουτζούρες δε μας λένε και πολλά ε;

Επεξ/σία από Lomar
Δημοσ.

Παντως για εκδοση που δεν ειναι καν Beta ειναι πολυ καλυτερη και σε διαφορες και σε επιδοσεις απο αλλες παλαιοετερες εκδοσεις αλλων windows. ελπιζω να συνεχισει ετσι

Δημοσ.

κάποιος έλεγε για καινοτομίες τις apple? μήπως και αυτό είναι κλεμμένο από το σαπισμένο μιλo?

Δημοσ.

η build 6801 * των "7" ειναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο torrent στην κατηγορία Applications. ( S/L=1564/5448 )

* δεν ειναι η πιο πρόσφατη, η build που εμφανίζουν τα βιντεο/screenshots ειναι η 6933

σε Vmware, μια vm με 1 Gb RAM, και με χρήση του 1 core ενος amd4200Χ2, εγκαταστάθηκαν αρκετά γρήγορα, και χωρις προγράμματα να τρέχουν, ο task manager έδειχνε περίπου τη μισή μνήμη "available".

απλά, σε vmware δεν μπορείς να δεις πως πάει το θέμα Aero, 3d γραφικά, κλπ.

η πρώτη πατάτα που εμφανίστηκε ηταν η μη δυνατότητα αλλαγής σε Classic look.

ήδη κυκλοφορούν οδηγίες για το πως ενεργοποιήται στην 6801, η κρυμμένη νέα taskbar που δείχνουν τα videos απο την PDC, αν και όχι πλήρως λειτουργική (γι αυτο άλλωστε και την έκρυψαν).

http://ctforum.oxyhost.com/ctfblog/?p=1346

http://www.itwire.com/content/view/21456/1103/

Δημοσ.
Aero Shake

Εύκολος τρόπος να κάνετε minimize όλα τα παράθυρα που έχετε ανοιχτά εκτός από αυτό που σας ενδιαφέρει

http://www.istartedsomething.com/20081103/shake-up-your-windows-7-with-aero-shake/

κάποιος έλεγε για καινοτομίες τις apple? μήπως και αυτό είναι κλεμμένο από το σαπισμένο μιλo?

Θες στα αλήθεια απάντηση στην ερώτησή σου;

Η συγκεκριμένη "καινοτομία" υπάρχει απο τότε που εμφανίστηκαν οι Νεάτερνταλ,κι όπως βλέπεις,το screenshot δεν είναι ούτε καν απο Leopard!

dpdy0qpfbos6tfqcr9bb.jpg

Έχει και μερικά άλλα "κολπάκια" για τη διαχείριση παραθύρων αλλά ας μην τα αναφέρουμε,μπορεί να τα δούμε στην public beta των 7 :lol:

Δημοσ.

win+d και επιλέγω την εφαρμογή που θέλω, έτσι το κάνω και είναι μια χαρά γρήγορο, απο την άλλη πιστεύω οτι έτσι όπως πρέπει να κουνηθεί το παράθυρο, τα "κατα λάθος" minimize θα πάνε σύννεφο.

@FarCry bite me, κατάντησες εμετικός, είπαμε flame, αλλά έχει και τα όριά του.

edit, πήρες την απάντηση απο τον gnsX. φτάνει πια, χεστήκαμε πιο είναι καλύτερο λειτουργικό, μακάρι όλα να γαμάνε και με virtualization να τα τρέχουμε όλα μαζί.

btw, πολύ πιο όμοφρα μου φάνηκαν στο παραπάνω βιντεάκι σε σχέση με τις υπόλοιπες παρουσιάσεις, υπάρχει κανένας ασφαλής τρόπος για εγκατάσταση σε ξεχωριστό partition; o δίσκος μου είναι στα όρια της κατάρρευσης και δεν είμαι για πολλά ρίσκα...

thnks in advance :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...