Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
προς το παρόν παίξε με το iphone :devil:

καλά ρε ψηλέ ξεκόλλα, δε σου είπα και για τη θειά σου τη χορεύτρια για να μου απαντάς σε τέτοιο ύφος.

ps: ούτε iphone έχω. το λέω απλά και μόνο για να μην αρχίσει η γνωστή καραμέλα-επιχείρημα με τα προϊόντα της apple και τους χρήστες (δεν ανήκω καν εκεί).

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλά ρε ψηλέ ξεκόλλα, δε σου είπα και για τη θειά σου τη χορεύτρια για να μου απαντάς σε τέτοιο ύφος.

ps: ούτε iphone έχω. το λέω απλά και μόνο για να μην αρχίσει η γνωστή καραμέλα-επιχείρημα με τα προϊόντα της apple και τους χρήστες (δεν ανήκω καν εκεί).

ούτε και εγώ έχω κάτι μαζί σου. αλλα μου φάνηκες πολύ ένθερμος υποστηρικτής τις apple και με τσάντισε λίγο. no hard feelings

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
μου φάνηκες πολύ ένθερμος υποστηρικτής τις apple και με τσάντισε λίγο. no hard feelings

Και αυτό το συμπέρασμα βγήκε γιατί προτιμά multitouch leopard απο multitouch Windows;

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
ούτε και εγώ έχω κάτι μαζί σου. αλλα μου φάνηκες πολύ ένθερμος υποστηρικτής τις apple και με τσάντισε λίγο. no hard feelings

Γιατί σε τσάντισε?! Γούστα είναι αυτά. Απαγορεύεται κάποιος να είναι ένθερμος υποστηρικτής?! Δηλαδή αν ήταν οπαδός των Windows θα ήταν πιο... νορμάλ???

:-D :lol:

Δημοσ.
ο ίδιος πονοκέφαλος μου φάνηκε το interface τους.

ps: το παράθυρο όταν το πάμε πάνω μεγιστοποιείται χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό γίνεται ήδη σε linux, μάλιστα έχουν πάει και ενα βημα παρακάτω, όταν πας το ποντίκι στη πανω δεξιά γωνία γίνεται αυτόματο resize σε ολα τα ανοιχτά παράθυρα (της συγκεκριμένης επιφάνειας εργασίας - ακόμα να δούμε native πολλέσ επιφάνειες εργασίας σε windows) προκειμένου να φαίνονται όλα στην οθόνη (χωρίς επικάλυψη δλδ), με το ποντίκι στη πανω αριστερή γωνία, γίνεται zoom out και βλέπεις σε πραγματικό χρόνο όλες τις επιφάνειες εργασίας...

κάτι παρόμοια γίνονται και στο macosx με την ίδια γαματότητα.

Οντως ετσι οπως τα λες φαινεται πολυ απλο στα linux :D. Και τα 2 καλα ειναι αν κ δε μπορω να φανταστω γιατι να χρειαστω παραπανω απο 1 επιφανεια εργασιας

Δειτε και εδω ποιο αναλυτικα για τα 7¨http://www.winsupersite.com/win7/win7_preview.asp

Δημοσ.
Οντως ετσι οπως τα λες φαινεται πολυ απλο στα linux :D. Και τα 2 καλα ειναι αν κ δε μπορω να φανταστω γιατι να χρειαστω παραπανω απο 1 επιφανεια εργασιας

Δειτε και εδω ποιο αναλυτικα για τα 7¨http://www.winsupersite.com/win7/win7_preview.asp

φίλε μου με αυτή τη λογική και η γραμμή εντολών μια χαρά παραγωγική είναι.

με περισσότερες επιφάνειες εργασίας μπορείς να οργανώσεις απλά και όμορφά περισσότερες εργασίες :-)

unix ftw!

είπαμε, μακάρι να βγούν τα νεα windows μακράν καλύτερα απ'όλα τα λειτουργικά, έτσι ώστε να αναγκαστεί ο "ανταγωνισμός" να βελτιωθεί.

πάντοτε εμείς είμαστε οι κερδισμένοι, αρκεί οι επιλογές μας να καθοδηγούνται απο στυγνή λογική και οχι απο δογματισμούς.

Δημοσ.
This morning we loaded Windows 7 Ultimate (Pre-Beta) on an ASUS Eee PC 1000H. And just as Microsoft said: it works. The Eee PC running a 1.6 GHz Intel Atom processor and 1GB of RAM handles the new operating system pretty well, just as it ran Vista pretty well when we loaded Vista Basic on it a few months ago. We still had a problem getting a few of the Eee PC drivers to work with the system, but for the most part we were able to get all of the features to work using the XP drivers provided by ASUS.

Unsurprisingly, it takes 58 seconds for the system to boot the OS. Of course, it has actually taken a minute for some systems to boot XP as well. However, the Eee PC 1000H boots in only 40 seconds with its default operating system.

things are pretty smooth in terms of performance. We will be running some benchmarks later, but in my use of the Eee PC 1000H for the entire evening I didnʼt have any hang ups while simultaneously chatting on Skype, writing this post in Wordpress, editing pictures in GIMP and uploading video files using Filezilla.

As for graphics performance, video playback on Hulu.com was smooth

So Windows 7 on an Intel Atom netbook? Two thumbs up for the new wireless manager and the new visual cues that are incoporated throughout the OS

http://blog.laptopmag.com/eee-pc-1000h-runs-windows-7-well

παίδες τέλος

μπορείτε από τώρα να αρχίσετε το πανηγύρι :-)

Δημοσ.
φίλε μου με αυτή τη λογική και η γραμμή εντολών μια χαρά παραγωγική είναι.

με περισσότερες επιφάνειες εργασίας μπορείς να οργανώσεις απλά και όμορφά περισσότερες εργασίες :-)

unix ftw!

είπαμε, μακάρι να βγούν τα νεα windows μακράν καλύτερα απ'όλα τα λειτουργικά, έτσι ώστε να αναγκαστεί ο "ανταγωνισμός" να βελτιωθεί.

πάντοτε εμείς είμαστε οι κερδισμένοι, αρκεί οι επιλογές μας να καθοδηγούνται απο στυγνή λογική και οχι απο δογματισμούς.

Οντως τωρα ποια μονο μια επιφανεια εργασιας μονο με γραμμες εντολων μπορει να συγκριθει...

στυγνη λογικη οπως "α τα linux βελτιωθηκαν, ωραια" και "το παράθυρο όταν το πάμε πάνω μεγιστοποιείται χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό γίνεται ήδη σε linux" συμφωνω

FarCry ωραιος :D

Δημοσ.

ωραια τα νεα του νεου λειτουργικου της microsoft

Το καλυτερεψε ακολουθωντας το δρομο του linux

Εργονομιακη και χλιδατη επιφανεια εργασιας και μικροτερη απαιτηση σε hardware.

Να δουμε την απαντηση του linux (αλλα ας περιμενουμε να κυκλοφορησουν επίσημα πρωτα)

Δημοσ.
παίδες τέλος

μπορείτε από τώρα να αρχίσετε το πανηγύρι :-)

φανταζομαι τι θα κανουν για ανταγωνισμο οι geeks του linux και με πιανει ανατριχιλα.επιτελους,θα εχουμε εναν σοβαρο αντιπαλο.γιατι τωρα με τα βιστα,η αληθεια ειναι οτι ειχαμε βαρεθει λιγο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εμεις τα αγορια-ανεμιστηρες

Δημοσ.

Μ' αρέσει αυτή η κόντρα Windows-Linux για τα χαρακτηριστικά,και η taskbar που μοιάζει λίιιιιιιιιγο με το dock απο το Linux είναι,το MacOS δεεεεν ε; :P

Δημοσ.
Οντως τωρα ποια μονο μια επιφανεια εργασιας μονο με γραμμες εντολων μπορει να συγκριθει...

στυγνη λογικη οπως "α τα linux βελτιωθηκαν, ωραια" και "το παράθυρο όταν το πάμε πάνω μεγιστοποιείται χαχαχαχαχαχαχαχα αυτό γίνεται ήδη σε linux" συμφωνω

[...]

και ο ανούσιος άσχετος σαρκασμός επιμένει στα fanboys...

δεν έγραψα πουθενά οτι αυτή η λογική με διέπει. το να επιτίθεσαι σε εμένα προσωπικά δεν αλλάζει το γεγονός οτι τα windows -ακομά- είναι πολύ πίσω σε σχέση με συγκεκριμένες διανομές linux, και φυσικά το macosx, τωρα αν εσύ θεωρείς οτι το να σχολιάζεις την γαρνιτούτα απο την ουσία σε κάνει πιο αντικειμενικό... κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Μη γινόμαστε υπερβολικοί,μία επιφάνεια εργασίας αρκεί για να κάνεις τη δουλειά σου άνετα και γρήγορα,στα ύψη η παραγωγικότητα.

5vlgc2vh17z75snbhxib_thumb.jpg

Σοβαρά τώρα,δείτε taskbar.Πως δουλεύει εκεί ο άνθρωπος;

Δημοσ.

ελα μωρε εδω υπήρχε λαός που έκραζε την apple οταν πρωτοχρησιμοποίησε το ποντίκι, στον αριθμο των desktop θα κολλήσουμε;

οχι καλέ τι να τις κάνεις τις παραπάνω, και αυτοί που έχουν 2 και 3 και 4 οθόνες και αυτοί μλκς είναι, όλοι μλκς είμαστε, μόνο οι microsoft mvp & windows certificated experts ξέρουν και έχουν το δικαίωμα να μιλούν για prodactivity.

edit

να το ξαναπω για να μη λογομαχουμε αδικα, περα απο την εμφάνιση και την παρουσιαση των 7, η οποία δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αν τα νεα windows είναι πιο γρήγορα, πιο ασφαλή κτλ κτλ κτλ σίγουρα θα έχουν μια θέση στο μελλοντικό mac μου :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...