liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 bot,bite us... To bot έχει φάει χοντρό update. Μετά το συγκινητικό δεύτερο post στο ίδιο thread που είδαμε χθες, σήμερα βλέπουμε και χρωματιστή γραμματοσειρά. Αναμένουμε νέες εκπλήξεις.
afentiko7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την παρουσίαση τσίρκου (να υποθέσω πως πάλι με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας δεν θα παίζεις με τις ιδιότητες γραφικών) αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η ικανότητα του wmp να παίζει h264 χωρίς εξωτερικούς codecs. Και επειδή τρώει μισό γκίγκα μνήμη (χωρίς τα διάφορα άλλα πχ wireless drivers κλπ) εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης στο laptop. Τωρα για το desktop δεν είδα να λένε κάτι για τους renderers οπότε ουσιαστικά για μας που παίζουμε hd υλικό μάπα το καρπούζι. Καλά δε μιλάμε για αυτούς που έχουν εφαρμογές γραφείου. Xp και πάλι xp.
Praetorianos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Nομίζω πως διαφωνούμε στην βάση του θέματος. Ή εγώ ή εσύ έχουμε πολύ λανθασμένη άποψη για το τι είναι προφανής/αυτονόητη γνώση και τί όχι. Νομίζω πως το παράδειγμα/παραλληλισμός που έκανα είναι ξεκάθαρο για το τι θεωρώ εγώ αυτονόητη γνώση. Και τους drivers μιας συσκευής τους κατατάσσω σε αυτή την κατηγορία. Φαντάζομαι έχεις δίκιο ως το τι θεωρεί κανείς αυτονόητο. Εγώ προσπαθώ να δω από τον μέσο όρο εξοικείωσης ανθρώπων στο συγγενικό/φιλικό περιβάλλον με τους υπολογιστές οπότε δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό. Θα δείξει [/offtopic]Για ποιο λόγο είχε φάει ban το bot, γνωρίζει κανείς [/offtopic]
poscaman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 δεν ειχε φαει ban,ηταν προγραμματισμενη αναβαθμιση...
liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Φαντάζομαι έχεις δίκιο ως το τι θεωρεί κανείς αυτονόητο. Εγώ προσπαθώ να δω από τον μέσο όρο εξοικείωσης ανθρώπων στο συγγενικό/φιλικό περιβάλλον με τους υπολογιστές οπότε δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό. Θα δείξει [/offtopic]Για ποιο λόγο είχε φάει ban το bot, γνωρίζει κανείς [/offtopic] To τι γνώσεις έχει η πλειοψηφία μέσων-χρηστών με το τι γνώσεις θα έπρεπε να έχει, είναι μάλλον δύο διαφορετικά πράγματα... δεν ειχε φαει ban,ηταν προγραμματισμενη αναβαθμιση... :lol:
teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Απ τη στιγμή που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα pc κι έναν εκτυπωτή, οφείλει να μάθει κάποια εντελώς στοιχειώδη πράγματα. Με χάνεις. Τίποτα δεν οφείλει. Το τι είναι στοιχειώδες, είναι σχετικό. Για τον "ανίκανο" που ανέφερε κάποιος, στοιχειώδες είναι να βάλει το USB και ως εκεί, όχι να καταλάβει ότι το λειτουργικό επικοινωνεί με τον εκτυπωτή με "κάτι" που λέγεται driver. Με την ίδια λογική, να μην κάνουμε install τα παιχνίδια, να βάζουμε το dvd και να παίζουν, γιατί ο gamer δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει να πατήσει 3 κλίκ παραπάνω. Ναι, θα ήταν αρκετά καλό μακροπρόθεσμα να κρύβεται από τον απλό χρήστη το ότι "κάτι πειράζεται" στο σύστημά του, και απλά να ξέρει ότι "το παιχνίδι προετοιμάζεται για την πρώτη του εκτέλεση". Είναι κάποια πράγματα αυτονόητα, και το παράδειγμά σου με την assembly απλά ισοπεδώνει τα πάντα. Νομίζω το δικό σου ποστ είναι αυτό που ισοπεδώνει τα πάντα. Εγώ έκανα την απόλυτα λογική επισήμανση πως αυτό που είναι αυτονόητο για μας, είναι ακατανόητο και δύσκολο για πολλούς χρήστες που η ζωή τους δεν περιστρέφεται γύρω από τα πισιά τους. Εκτός πια αν έχετε φτάσει όλοι σας σε ΤΟΣΟ υψηλό επίπεδο γνώσης υπολογιστών, που δε θυμάστε καν πώς ήταν να μην ξέρετε κάτι. EDIT: Ας μην το τραβήξουμε πολύ όμως το θέμα με τους drivers σε άσχετο thread... Νομίζω ότι ως εδώ όλοι έχουμε καταλάβει τι θέλει να πει ο καθένας και δε θα πείσουμε τον άλλο - κι όποιος διαβάζει τη συζήτηση θα κρίνει απ' ο,τι γράφτηκε ως τώρα. γιατι καποιο boolean θελει αλλαγη απο 0 σε 3 Σε χάνω... Τα booleans δεν είναι 0 και 1;
poscaman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Σε χάνω... Τα booleans δεν είναι 0 και 1; ηταν....οταν σου ζητανε να κανεις αλλαγη σε boolean μεταβλητη και τοσο το 1 οσο και το 0 δεν παιζουν,ε βαζεις 3 και ησυχαζεις!!:mrgreen::p
Exoskeletor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την παρουσίαση τσίρκου (να υποθέσω πως πάλι με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας δεν θα παίζεις με τις ιδιότητες γραφικών) αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η ικανότητα του wmp να παίζει h264 χωρίς εξωτερικούς codecs. Και επειδή τρώει μισό γκίγκα μνήμη (χωρίς τα διάφορα άλλα πχ wireless drivers κλπ) εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης στο laptop. Τωρα για το desktop δεν είδα να λένε κάτι για τους renderers οπότε ουσιαστικά για μας που παίζουμε hd υλικό μάπα το καρπούζι. Καλά δε μιλάμε για αυτούς που έχουν εφαρμογές γραφείου. Xp και πάλι xp. απο που και ως που σε ενα χρονο μισο gb Μνημη θα ειναι πολυ? φανταζομαι τοτε θα εχουν πεσει και οι τιμες στις ddr3 λογο του νεου επεξεργαστη της intel, με 50 ευρω θα παιρνεις super duper 2gb μνημη
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Με χάνεις. Τίποτα δεν οφείλει. Το τι είναι στοιχειώδες, είναι σχετικό. Για τον "ανίκανο" που ανέφερε κάποιος, στοιχειώδες είναι να βάλει το USB και ως εκεί, όχι να καταλάβει ότι το λειτουργικό επικοινωνεί με τον εκτυπωτή με "κάτι" που λέγεται driver. [...] Δηλαδή εγώ που δεν ξέρω να χρησιμοποιώ πλυντήριο αλλά τ αγόρασα, δεν οφείλω να μάθω τι διάλο είναι όλα αυτά τα κουμπάκια που χει μπροστά; Εμένα μου φαίνεται εξίσου βουνό να κάτσω ν ασχοληθώ για να μάθω (σοβαρά) αλλά δεν παραπονιέμαι που δεν είναι αρκετά έξυπνο το πλυντήριο για να καταλάβει τι είδους και τι ποσότητα ρούχων έβαλα μέσα ώστε να κάνει τα πάντα μόνο του. Στοιχειώδες για μένα είναι να βάλω νερό, απορρυπαντικό και ρεύμα. Και να πατήσω το Power και να πλυθούν.
ntg_net Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Τελικα ειναι πολυ μεγαλη η Microsoft... Οπως φαινεται αλλο ενα καταπληκτικο λειτουργικο ετοιμαζετε.
teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Στοιχειώδες για μένα είναι να βάλω νερό, απορρυπαντικό και ρεύμα. Και να πατήσω το Power και να πλυθούν. Και για μένα. Και αυτό κάνω. ηταν....οταν σου ζητανε να κανεις αλλαγη σε boolean μεταβλητη και τοσο το 1 οσο και το 0 δεν παιζουν,ε βαζεις 3 και ησυχαζεις!!:mrgreen::p Σοβαρά μιλάς; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς με τα Windows... Over-binary logic
liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω το δικό σου ποστ είναι αυτό που ισοπεδώνει τα πάντα. Εγώ έκανα την απόλυτα λογική επισήμανση πως αυτό που είναι αυτονόητο για μας, είναι ακατανόητο και δύσκολο για πολλούς χρήστες που η ζωή τους δεν περιστρέφεται γύρω από τα πισιά τους. Εκτός πια αν έχετε φτάσει όλοι σας σε ΤΟΣΟ υψηλό επίπεδο γνώσης υπολογιστών, που δε θυμάστε καν πώς ήταν να μην ξέρετε κάτι. Κατάλαβα την επισήμανσή σου. Θεωρείς λοιπόν πως όση προσπάθεια χρειάζεται ένας αρχάριος χρήστης να βάλει drivers για τον εκτυπωτή του με το Cd και τις ακριβείς (συνήθως) οδηγίες, τόση χρειάζεται και ένας σχετικά προχωρημένος να μάθει assembly? Aν ναι δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε παραπάνω. Αν όχι, καταλαβαίνεις γιατί χαρακτήρισα το παράδειγμά σου ισοπεδωτικό. *** Το δικό μου post πού ακριβώς ισοπεδώνει τα πάντα κατά την γνώμη σου?
poscaman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 γουσταρεις;;;;σε λιγο θα μπορεσω να κανω διαιρεση και με το 0 παρακαλω
rallistas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παντως απο design εχω την αισθηση πως οσο πανε Mac-ιζουν.Οχι οτι ειναι κακο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα