Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έκανα install τα windows 7.μια χαρά μου φαίνονται ςραία γρήγορα και εύχρηστα.

θέλω βέβαια λίγο χρόνο ακόμα.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται τουσ οδηγούς της κάρτας ήχου αλλα και του chipset έχω intel 865 family.ξέρει κανείς τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

εγκαθιστας ενα ουτε-καν-beta λειτουργικο κλειστου κωδικα,ενα χρονο πριν την ημερομηνια που εχει ανακοινωθει οτι θα κυκλοφορησει,δεν σου παιζει η καρτα ηχου,κι αντι να πεις:"οκ,ας γυρισω στα xp για μερικους μηνες ακομα" ρωτας στο ινσομνια πως να βγαλεις ακρη;;;

πολυ σουρεαλισμος ρε αδερφε :P

Δημοσ.

λολ,εντάξει παραδέχομαι ότι το φοβόμουν αυτό το σκηνικό αλλά είχα βαρεθεί με τα vista και είπα να αλλάξω λίγο σκηνικό.άλλωστε οι περισσότεροι οδηγοί είναι οι ίδιοι με των vista...καλά σε partition τα έβαλα τα vista τα έχω ακόμα...πάντως νομίζω ότι αξίζουν τα 7.

Δηλαδή δεν παίζει να βρω λύση ε?κρίμα και μ'αρέσανε...πάλι πίσω στην χρονοκαθυστέρηση....γμτ...

και τα vista από beta 2 τα έχω βάλει θα μου πεις άλλο beta και άλλο prerelease..τεσπα

Δημοσ.

χαχα καλό...δίκιο έχεις και ομολογώ ότι το χω σκεφτεί αλλά ειμαι άσχετος με αυτό το λειτουργικό μόνο το όνομα του ξέρω.ενώ εδώ ξέρω πέντε πράγματα.και έχω ακούσει και από φίλους που το δοκιμάσανε ότι στο τέλος το παρατήσανε γιατί σε μερικά πράγματα έπρεπε να γνωρίζεις προγραμματισμό.

Δημοσ.

δεν εχεις να χασεις τιποτα.

κατεβαζεις το iso απο εδω,το καις σε ενα σιντι,και μπορεις να τρεξεις το λειτουργικο live,απο το cd,χωρις να του κανεις εγκατασταση.αν εχεις αποριες παρε το κανε με add στο msn,η ρωτα εδω στο linux section

προγραμματισμο δεν χρειαζεται να γνωριζεις,αλλα να εχεις λιγη υπομονη.Για περισσοτερα prive

Δημοσ.

Νομίζω πως το ζουμί από το σχόλιο του for4 είναι πως, όπως έχω ξαναγράψει, αρκεί μια τροποποίηση της taskbar και του start menu για να δώσει η Ms στους χρήστες της "νέο" λειτουργικό. Αυτά ζητάει η αγορά, αυτά θα παίρνει...

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτά.η διαφορά στα vista από τα xp είναι τεράστια.ειδικά στην σταθερότητα και στην ευχρηστία.οκ είχαν και προβλήματα κυρίως στην κατανάλωση μνήμης.τα προβλήματα με τους οδηγούς δεν τα λαμβάνω υπόψιν καθώς σαν νέο λογισμικό ήταν λογικά και αναμενόμενα.τώρα τα 7 εγώ τα βλέπω ως βελτίωση των vista.δηλαδή ίδια εμφάνιση με βελτιώσεις στην κατανάλωση και σε ορισμένες λειτουργίες.με ένα σύστημα σχετικά παλιό σαν το δικό μου τρέχουν πολύ καλά,βασικά σαν τα xp.

προσωπικά αν και με κουράσαν λίγο τα vista με μερικά προβληματάκια ειδικά με το copy/paste που ήταν απελπιστικά αργό όσες φορές σκέφτηκα να γυρίσω στα xp το ξέχασα αμέσως μόλις θυμήθηκα τα restart και τα format που είχα κάνει καθώς και στην κίνηση μέσα στο interface που στα vista είναι πολύ μα πολύ καλύτερο.Άλλωστε σαν μέσο χρήστη με λίγες ανησυχίες για κάτι παραπάνω αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω γρήγορα και ευχάριστα την δουλειά μου.

Δημοσ.

Τωρα θα γινω παλι κακος, αλλα ο 21century ποτε δεν ποσταρει offtopic θεματα σαν αυτα που διαβασα στις τελευταιες σελιδες....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απόλαυση το πόσο σταθερά είναι ( 6956 Pre-Beta) σε συνδιασμό με την Opera 10.00 alpha. Όλες οι συσκευές βρέθηκαν και λειτουργούν, σύνδεση στο internet χωρίς να το καταλάβω και όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ λειτουργούν (ακόμα και το ACDSee που είχε πρόβλημα στο interface του με την έκδοση 6801).

Έγιναν πιό βαριά όμως από την έκδοση 6801 και αρχίζω να ανησυχώ.

Θα το κρατήσω σαν κύριο λειτουργικό μέχρι να βρω κάποιο σοβαρό σφάλμα.

Το Left 4 Dead παίζει καλύτερα και δεν κρασσάρει ποτέ ενώ στα XP 1 στις 3 φορές με κόβει πάνω στο καλύτερο :fear:

Αυτή τη στιγμή είμαι με Windows 7 6956 και Opera 10.00 alpha και βαζω διάφορα προγράμματα να δω τι γίνεται.

Και ναι η έκδοση 6956 έχει την taskbar που όλοι ψάχνουν και τα προγράμματα ανοίγουν αστραπιαία και υπάρχουν όλα όσα έχουμε ακούσει για την καινούρια έκδοση.

Μη νομίζετε ότι είμαι κανένα fanboy της microsoft (που είμαι εδώ που τα λέμε :-D ) αλλά μάλλον τα 7 θα αντικαταστήσουν τα XP επιτέλους.

Επίσης ο Windows Media Player 12 ανοίγει τα πάντα σχεδόν divx, xvid H264 κλπ

Επεξ/σία από ahristos
Δημοσ.
Είναι απόλαυση το πόσο σταθερά είναι ( 6956 Pre-Beta)

resume απο hibernate, και απο standby/sleep κάνει η 6956;

γιατι η 6801 δεν έκανε, και χωρίς hybernate όσο γρήγορο και φλασιάρικο να ειναι, απλά δεν υπάρχει λειτουργικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...