Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Linux και παλι Linux

Φιλε μου, οσο και αν ειμαι υπερ του ανοιχτου λογισμικου, θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα προς το παρον μου ειναι αδυνατο και θα παραθεσω μερικους απλους λογους.

* Δεν ειναι ολοι ...power users (βλεπε κυρα Μαρικα) που δεν ξερει τι ειναι ποντικι. Η τροφη για τετοιους χρηστες πρεπει να ειναι αλεσμενη.

* Οσο και αν το linux εχει γινει πιο προσιτο στη χρηση του, αν δεν αυτοματοποιηθουν ορισμενα πραγματα (τροπος εγκαταστασης προγραμματων, οδηγων κλπ) δεν θα μπορεσει ποτε να εχει ευρυτερη αποδοχη. Αν και εχουν γινει θεαματικες προσπαθειες απο πολλες εκδοσεις ακομα υστερει πολυ στο κομματι αυτο.

* Πολλα & διαφορα ακομα αλλα δεν θα μακρυγορησω.

Το να μπορει η ms να "κλεβει" την apple τα linux κλπ, ειναι καλο για εμας τους τελικους χρηστες ωστε να απολαμβανουμε απο ...εντυπωσιακα γραφικά (aero, expose, compiz κλπ) μεχρι και πιο λειτουργικα.

Απο την αλλη μερια η νοοτροπια ειναι γνωστη χρονια τωρα. Καινουργια λογισμικα που οδηγουν σε hardware updates κλπ κλπ.

Καλο ειναι να βγαινουν καινουργια λειτουργικα συστηματα ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος ωστε ακομα και τα ανοιχτα λειτουργικα να ειναι ανταγωνιστικα και ωφελιμα-προσιτα ακομα και στη κυρα Μαρικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...