Προς το περιεχόμενο

Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από το plus4u.gr

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από το plus4u.gr ;

Ποια η εντύπωσή του;

Ευχαριστώ.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 12 : 03 : 43-----

Κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάλι επέλεξα γνωστό κατάστημα... :(

Δημοσ.

Καλημέρα, φίλε μου!

Πριν από δέκα μέρες περίπου παρήγγειλα έναν σκληρό δίσκο για τον φορητό μου, δίσκο που μέσω του skroutz.gr τον βρήκα στο κατάστημα αυτό ...40 ευρώ λιγότερα από το e-shop.

Η παραγγελία δόθηκε Παρασκευή πρωί και τη Δευτέρα το πρωί ο δίσκος ήταν στην πόρτα μου, χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής, μιας και άξιζε περισσότερο από 70 ευρώ που το κατάστημα έθετε ως όριο για δωρεάν ταχυδρομικά.

Αναμφίβολα θα ξαναγοράσω!!!!

Δημοσ.
Καλημέρα, φίλε μου!

Πριν από δέκα μέρες περίπου παρήγγειλα έναν σκληρό δίσκο για τον φορητό μου, δίσκο που μέσω του skroutz.gr τον βρήκα στο κατάστημα αυτό ...40 ευρώ λιγότερα από το e-shop.

Η παραγγελία δόθηκε Παρασκευή πρωί και τη Δευτέρα το πρωί ο δίσκος ήταν στην πόρτα μου, χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής, μιας και άξιζε περισσότερο από 70 ευρώ που το κατάστημα έθετε ως όριο για δωρεάν ταχυδρομικά.

Αναμφίβολα θα ξαναγοράσω!!!!

Ποιός δίσκος ήταν,μπορείς να πεις λεπτομέρειες;Ψάχνω να περιηγηθώ στα είδη,αλλά είτε δεν ξέρω πως (lol) είτε έχει ένα-δυο κράχτες.

Δημοσ.

Έχει αντικαταβολή.

Πραγματοποίησα την αγορά μου, τώρα περιμένω να τη παραλάβω.

Η αλήθεια είναι ότι τους έβαλα δύσκολα γιατί το προϊόν που αγόρασα αποσύρθηκε πρόσφατα από τη μαμά εταιρεία παγκοσμίως) και ψάχνω να το βρω σε stock. (στην ιστοσελίδα τους το έχουν ως διαθέσιμο σε 48h) και η πορεία της παραγγελίας βρίσκεται σε φάση "Συγκέντρωση Προϊόντων" άρα είναι διαθέσιμο....

Θα δείξει, θα σας κρατήσω ενήμερους

Δημοσ.

Ως προς το θέμα του σκληρού που με ρωτάτε, ήθελα τον Western Digital Scorpio black WD3200BJKT (με αισθητήρα πτώσης), τον οποίο πριν από περίπου δύο βδομάδες που τον έψαχνα, στο skroutz.gr το ε-shop τον έδινε 125 ευρώ περίπου ενώ το plus4you 90, οπότε και το παρήγγειλα από εκεί, άσχετα αν δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο κατάστημα.

Η πλάκα βέβαια είναι ότι τώρα ο σκληρός αυτός, έχει 90 στο plus4you και ...95 στο e-shop. Μη με ρωτήσετε πώς έπεσε τόσα ευρώ αλλά και πάλι είναι φτηνότερος -έστω και για ένα 5ευρω- στο πρώτο κατάστημα.

Επιμένω πάντως στη θετική γνώμη μου για το κατάστημα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Μάθε ότι η "πτώση" τιμών μετά από διαγεγνωμένη (sic) πώληση από ανταγωνιστές,παρασύρει τις τιμές προς τα κάτω.Μας συμφέρει σαν καταναλωτές,ακόμη κι αν πρόκειται περί "fake".

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου.

Αυθεντικό προϊόν,

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μικρή καθυστέρηση παράδοσης (1 εβδομάδα) αλλά αν δεν βιάζεσαι υπερβολικά όλα οκ.

Μάλλον θα ξαναψωνίσω από το plus4u.gr, αυτό που πήρα δεν είχε σχέση με υπολογιστές και μάλιστα είναι υπό διακοπή παραγωγής. Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα, αλλά ευτυχώς ο προμηθευτής τους μου το βρήκε..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από το plus4u.gr ;

Ποια η εντύπωσή του;

Ευχαριστώ.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 12 : 03 : 43-----

Κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάλι επέλεξα γνωστό κατάστημα... :(

Συγγνωμη που σε ενοχλω αλλα βρήκα ενα παρομοιο site http://www.atsidas.gr και θελω να δω αν γνωριζεις κατι για αυτους.Παραγγειλα κατι πραγματα αλλα φοβαμαι για την εγγυηση αν ειναι original.

Σε ευχαριστω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χάλια ήταν τα δικά μου. Τα κουτιά συσκευασίας ήταν χτυπημένα και κάτι πιατάκια με το ζόρι χαθήκαν... Η παραγγελία μου ήταν μεγάλη και μπορώ να πω πως άργησε λιγο.

Η πρώτη μου σκέψη είναι :

"Αμφιβάλλω αν πάρω κάτι πολύτιμο από εκεί ξανά."

Δημοσ.

εχω ψωνισει 2 φορες μια με καρτα και μια αντικαταβολη την μια φορα ενα κουτι htpc (μου ηρθε σε 1 μερα) και την δευτερη 1 σκληρο ο οποιος ηρθε σε 2 προχωρα αφοβα

Δημοσ.

+1.

καλή εξυπηρέτηση και έντιμοι.

Είχα πάρει το WD TV στα 87 ευρώ όταν προτοβγήκε.

Όλοι οι άλλοι το είχαν 99 και επανω

Δημοσ.

Παρήγγειλα την προηγούμενη πέμπτη ένα ποδήλατο. Καθυστέρησαν να το στείλουν επειδή δεν ήταν διαθέσιμο και περίμεναν τον προμηθευτή, και το έστειλαν τελικά την τεταρτη (προχθές) στις 6 το απόγευμα. Την πέμπτη το πρωί στις 9:30 το έφερε η speedex σπίτι μου.Επειδή έκανε 115e δεν πλήρωσα μεταφορικά. Με αντικαταβολή.

Γενικά καλή εξυπηρέτηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...