nurse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από το plus4u.gr ; Ποια η εντύπωσή του; Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 12 : 03 : 43----- Κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πάλι επέλεξα γνωστό κατάστημα...
Spitzenklasse Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα, φίλε μου! Πριν από δέκα μέρες περίπου παρήγγειλα έναν σκληρό δίσκο για τον φορητό μου, δίσκο που μέσω του skroutz.gr τον βρήκα στο κατάστημα αυτό ...40 ευρώ λιγότερα από το e-shop. Η παραγγελία δόθηκε Παρασκευή πρωί και τη Δευτέρα το πρωί ο δίσκος ήταν στην πόρτα μου, χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής, μιας και άξιζε περισσότερο από 70 ευρώ που το κατάστημα έθετε ως όριο για δωρεάν ταχυδρομικά. Αναμφίβολα θα ξαναγοράσω!!!!
tectonator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εάν δέχονται αντικαταβολή προχώρα άφοβα, αφού και ο φίλος Spitzenklasse αγόρασε από εκεί χωρίς πρόβλημα.
o_magazatoras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα, φίλε μου!Πριν από δέκα μέρες περίπου παρήγγειλα έναν σκληρό δίσκο για τον φορητό μου, δίσκο που μέσω του skroutz.gr τον βρήκα στο κατάστημα αυτό ...40 ευρώ λιγότερα από το e-shop. Η παραγγελία δόθηκε Παρασκευή πρωί και τη Δευτέρα το πρωί ο δίσκος ήταν στην πόρτα μου, χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής, μιας και άξιζε περισσότερο από 70 ευρώ που το κατάστημα έθετε ως όριο για δωρεάν ταχυδρομικά. Αναμφίβολα θα ξαναγοράσω!!!! Ποιός δίσκος ήταν,μπορείς να πεις λεπτομέρειες;Ψάχνω να περιηγηθώ στα είδη,αλλά είτε δεν ξέρω πως (lol) είτε έχει ένα-δυο κράχτες.
nurse Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Έχει αντικαταβολή. Πραγματοποίησα την αγορά μου, τώρα περιμένω να τη παραλάβω. Η αλήθεια είναι ότι τους έβαλα δύσκολα γιατί το προϊόν που αγόρασα αποσύρθηκε πρόσφατα από τη μαμά εταιρεία παγκοσμίως) και ψάχνω να το βρω σε stock. (στην ιστοσελίδα τους το έχουν ως διαθέσιμο σε 48h) και η πορεία της παραγγελίας βρίσκεται σε φάση "Συγκέντρωση Προϊόντων" άρα είναι διαθέσιμο.... Θα δείξει, θα σας κρατήσω ενήμερους
Spitzenklasse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ως προς το θέμα του σκληρού που με ρωτάτε, ήθελα τον Western Digital Scorpio black WD3200BJKT (με αισθητήρα πτώσης), τον οποίο πριν από περίπου δύο βδομάδες που τον έψαχνα, στο skroutz.gr το ε-shop τον έδινε 125 ευρώ περίπου ενώ το plus4you 90, οπότε και το παρήγγειλα από εκεί, άσχετα αν δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο κατάστημα. Η πλάκα βέβαια είναι ότι τώρα ο σκληρός αυτός, έχει 90 στο plus4you και ...95 στο e-shop. Μη με ρωτήσετε πώς έπεσε τόσα ευρώ αλλά και πάλι είναι φτηνότερος -έστω και για ένα 5ευρω- στο πρώτο κατάστημα. Επιμένω πάντως στη θετική γνώμη μου για το κατάστημα!
o_magazatoras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση.Μάθε ότι η "πτώση" τιμών μετά από διαγεγνωμένη (sic) πώληση από ανταγωνιστές,παρασύρει τις τιμές προς τα κάτω.Μας συμφέρει σαν καταναλωτές,ακόμη κι αν πρόκειται περί "fake".
nurse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου. Αυθεντικό προϊόν, Πληρωμή με αντικαταβολή. Μικρή καθυστέρηση παράδοσης (1 εβδομάδα) αλλά αν δεν βιάζεσαι υπερβολικά όλα οκ. Μάλλον θα ξαναψωνίσω από το plus4u.gr, αυτό που πήρα δεν είχε σχέση με υπολογιστές και μάλιστα είναι υπό διακοπή παραγωγής. Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα, αλλά ευτυχώς ο προμηθευτής τους μου το βρήκε..
Dwraki31 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από το plus4u.gr ;Ποια η εντύπωσή του; Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 12 : 03 : 43----- Κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πάλι επέλεξα γνωστό κατάστημα... Συγγνωμη που σε ενοχλω αλλα βρήκα ενα παρομοιο site http://www.atsidas.gr και θελω να δω αν γνωριζεις κατι για αυτους.Παραγγειλα κατι πραγματα αλλα φοβαμαι για την εγγυηση αν ειναι original. Σε ευχαριστω
tsokid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χάλια ήταν τα δικά μου. Τα κουτιά συσκευασίας ήταν χτυπημένα και κάτι πιατάκια με το ζόρι χαθήκαν... Η παραγγελία μου ήταν μεγάλη και μπορώ να πω πως άργησε λιγο. Η πρώτη μου σκέψη είναι : "Αμφιβάλλω αν πάρω κάτι πολύτιμο από εκεί ξανά."
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν μια εβδομάδα παρήγγειλα την Samsung LE40B650 στα 850 Ευρώ με αντικαταβολή. Σε δυο μέρες την είχα σπίτι με δωρεάν μεταφορικά!
igoroulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εχω ψωνισει 2 φορες μια με καρτα και μια αντικαταβολη την μια φορα ενα κουτι htpc (μου ηρθε σε 1 μερα) και την δευτερη 1 σκληρο ο οποιος ηρθε σε 2 προχωρα αφοβα
lambra1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 +1. καλή εξυπηρέτηση και έντιμοι. Είχα πάρει το WD TV στα 87 ευρώ όταν προτοβγήκε. Όλοι οι άλλοι το είχαν 99 και επανω
freelancer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Παρήγγειλα την προηγούμενη πέμπτη ένα ποδήλατο. Καθυστέρησαν να το στείλουν επειδή δεν ήταν διαθέσιμο και περίμεναν τον προμηθευτή, και το έστειλαν τελικά την τεταρτη (προχθές) στις 6 το απόγευμα. Την πέμπτη το πρωί στις 9:30 το έφερε η speedex σπίτι μου.Επειδή έκανε 115e δεν πλήρωσα μεταφορικά. Με αντικαταβολή. Γενικά καλή εξυπηρέτηση!
RapidShade Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ καλοι - εχω αγοράσει 3 φορές - όλες με κάρτα - όλα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.