Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασιες καινουργιου macbook

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τώρα κατάλαβα, η δικιά μου εκδοχή ήταν ένα stack που πεταγόταν και είχε όλα τα ονόματα από το Adress book!

BTW, μην παραπονιέσαι για θερμοκρασίες τι να πούμε και εμείς που βαράμε 60άρια σε IDLE?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Πρεπει να βγηκε καινουριο coolbook που να ειναι συμβατο με τα νεα macbook/pro.

http://www.coolbook.se/CoolBook.html

μπορεις να μαθεις αν δουλευει ενταξει με τα νεα macbook?

κατι ασχετο. μηπως γνωριζεις ποτε θα κυκλοφορισουν οι καινουργιοι 500gb 7200 της seagate και westerndigital?

μπορεις να μαθεις αν δουλευει ενταξει με τα νεα macbook?

κατι ασχετο. μηπως γνωριζεις ποτε θα κυκλοφορισουν οι καινουργιοι 500gb 7200 της seagate και westerndigital?

Γιατι δεν το δοκιμαζεις χωρις να το αγορασεις?? Να δεις αν θα σου δειχνει volts κλπ..

Για τους σκληρους , υποτιθεται με το νεο ετος..

• Super Moderators
Η seagate τον έχει ήδη στο site.

http://www.seagate.com/www/en-us/products/laptops/momentus/momentus_7200.4/

Η Seagate τι λέει από δίσκους; Είμαι φανατικός WesternDigital-ας και δεν έχω ιδία άποψη...

• Super Moderators
Και εγώ γενικά western-digital χρησιμοποιώ αλλά ο τελευταίος που πήρα 2.5" Scorpio Black 320gb 7200rpm ήταν λίγο θορυβώδης.

Kαλά που το γράφεις γιατί αυτόν σκόπευα να πάρω (τώρα, σε λίγες ημέρες που θα παραλάβω το Macbook 2.4 Alu μου).

Και εγώ γενικά western-digital χρησιμοποιώ αλλά ο τελευταίος που πήρα 2.5" Scorpio Black 320gb 7200rpm ήταν λίγο θορυβώδης.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.... Θέλω να κάνω αναβάθμιση σκληρού στις 7200 και ταλαντεύομαι μεταξύ momentus και black scorpio...:fear:

Εγώ πάλι, αν και γενικά προτιμώ τους Seagate, πριν 2-3 μήνες έβαλα στο MacBook μου (2.4, white, early 2008 model) τον 2.5" WD Scorpio Black 320GB/7200rpm γιατί τότε ήταν η καλύτερη επιλογή ταχύτητας/χωρητικότητας/κόστους.

Δεν έχω καταλάβει διαφορά στο θόρυβο σε σχέση με τον Seagate 160GB/5400rpm που είχε το MacBook πριν από αυτόν. Το MacBook εξακολουθεί να είναι εντελώς αθόρυβο. :-)

Και εγώ μάλλον τον momentus θα πάρω αλλά θα περιμένω για τα 500gb 7200 rpm.

Θα είναι πολύ καλός o 500άρης 7200 και από εποχή βγαίνει ιδανικά για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση του Snow Leopard :-) Αν και η τιμή του προβλέπεται τσουχτερή... Να υποθέσω γύρω στα 150 ευρώ.... :-(

Εγώ πάλι, αν και γενικά προτιμώ τους Seagate, πριν 2-3 μήνες έβαλα στο MacBook μου (2.4, white, early 2008 model) τον 2.5" WD Scorpio Black 320GB/7200rpm γιατί τότε ήταν η καλύτερη επιλογή ταχύτητας/χωρητικότητας/κόστους.

Δεν έχω καταλάβει διαφορά στο θόρυβο σε σχέση με τον Seagate 160GB/5400rpm που είχε το MacBook πριν από αυτόν. Το MacBook εξακολουθεί να είναι εντελώς αθόρυβο. :-)

+1

Το μεγαλύτερο μου άγχος για την αναβάθμιση του δίσκου ήταν το θέμα θόρυβος. Διαφορά δεν κατάλαβα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...