haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 offtopic: Η αναλυση 1280x800 που εχει μονο 800 πιξελ στον καθετο αξονα σε συνδυασμο με το dock που εχει συνηθως μεγαλο μεγεθος κανουν τον firefox να μην χωραει ουτε το πρωτο ποστ του φορουμ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όσοι έχετε το νέο Macbook, σας ζεματάει στα πόδια? Γιατί είχα δει κάτι παρουσιάσεις που έδειχναν πως δεν ανεβάζει πάνω από 40 C στην από κάτω επιφάνεια και είχα χαρεί (ήταν από τους βασικούς λόγους αγοράς του) αλλά τώρα βλέπω ότι ζεματάει κανονικά όπως και ο προηγούμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Η θερμοκρασία εκεί πάνω πως φαίνεται? Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα? Με το iStat Menus (free, ψάξ'το στο Macupdate). Επίσης καλό είναι και το Temperature Monitor (επίσης free). edit. Τελικά το CoolBookController δεν δουλεύει στα καινούργια MB/MBP. Το λέει στο macrumors forum εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Hi ozone, CoolBook does not support the new MacBooks yet. Best regards, Magnus Lundholm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexjm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με το iStat Menus (free, ψάξ'το στο Macupdate). Επίσης καλό είναι και το Temperature Monitor (επίσης free). edit. Τελικά το CoolBookController δεν δουλεύει στα καινούργια MB/MBP. Το λέει στο macrumors forum εδώ. Ευχαριστώ, το βάζω τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexjm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πως σας φαίνονται αυτές οι θερμοκρασίες, σε macbook (το αμέσως προηγούμενο μοντελό από αυτό που μόλις κυκλοφόρησε) . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτο ειχα, μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Δεν ξερω ποσο καιρο το εχεις αλλα καποιες στιγμες το καλοκαιρι συνηθως και εχοντας ο στα ποδια σου θα ανοιξει το ανεμιστηρακι αρκετα... Νομιζω στους 85+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexjm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτο ειχα, μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Δεν ξερω ποσο καιρο το εχεις αλλα καποιες στιγμες το καλοκαιρι συνηθως και εχοντας ο στα ποδια σου θα ανοιξει το ανεμιστηρακι αρκετα... Νομιζω στους 85+ Δεν το έχω εγώ, της κοπέλας μου είναι. Το χει ένα χρόνο και κάτι. Και το ανεμιστηράκι ανεβάζει γενικά στροφές.. Αλλά πέφτει γρήγορα. Είναι το πιο αθόρυβο laptop που έχω δουλέψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ναι ετσι, ανεβαινει για λιγο και μετα πεφτει... Αν το εχει στο γραφειο και οχι σε κανα κρεβατι πανω απο καμια κουβερτα δεν νομιζοω να ανεβαζει τοσο συχνα αλλα μην σε πειραζει γιαυτο ειναι εκει το ανεμηστιρακι. Οσο για το αθορυβο, σιγουρα ειναι εκπληκτικο! Γιαυτο το πληρωνεις αλλωστε και τοσα χρηματα, για να ειναι ποιοτικο αθορυβο με μεγαλη διαρκεια μπαταριας και εξυπνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν το έχω εγώ, της κοπέλας μου είναι. Το χει ένα χρόνο και κάτι. Και το ανεμιστηράκι ανεβάζει γενικά στροφές.. Αλλά πέφτει γρήγορα. Είναι το πιο αθόρυβο laptop που έχω δουλέψει.. OffTopic1.Αυτές είναι τύχες!!!! Να έχεις κοπέλα με Mac. Η δικιά μου έχει ένα καβουρδιστίρι Windows και κάθε τόσο πρέπει να το πλακώνω στα format!!!! Γιατί και ένας μόνο ιός να κυκλοφορεί στο Ίντερνετ, εκείνη θα πάει να τον κολλήσει!!!! Περίεργο πράγμα αυτές οι γυναίκες.... OnTopic.Αυτή είναι η πάγια τακτική της Apple. Τα μηχανήματά της να είναι αθόρυβα αν και με αυτή τη ρύθμιση στα ανεμιστηράκια είναι λίγο παραπάνω ζεστά. OffTopic2. Θέλουμε ο Iced να γυρίσει στο παλιό του avatar!!!!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 OffTopic2. Θέλουμε ο Iced να γυρίσει στο παλιό του avatar!!!!! Γιατιιιιι????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γιατιιιιι????? Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό σε εκείνη τη φατσούλα!!!! Είχε γίνει σήμα κατατεθέν σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 OnTopic.Αυτή είναι η πάγια τακτική της Apple. Τα μηχανήματά της να είναι αθόρυβα αν και με αυτή τη ρύθμιση στα ανεμιστηράκια είναι λίγο παραπάνω ζεστά. Ακριβως!! Τα apple ειναι συνηθως πιο αθορυβα απο τυχαια pc laptop (acer κλπ),ειναι σε ιδια επιπεδα θορυβου με ποιοτικα pc laptop (ibm, sony,hp compaq) αλλα κ συνηθως πολυ πιο ζεστα απο την πλειονοτητα .. -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 30 : 29----- Πως σας φαίνονται αυτές οι θερμοκρασίες, σε macbook (το αμέσως προηγούμενο μοντελό από αυτό που μόλις κυκλοφόρησε) . . Εκτος απο τις θερμοκρασιες σε idle κ σε απλη χρηση, πολυ σημαντικες ειναι οι θερμοκρασιες που αναπτυσσει το λαπτοπ σε full load. Για να δεις τις μεγιστες θερμοκρασιες που θα αναπτυσσει ο φορητος οταν θα ζοριστει σε full load , κανε τα εξης κ ποσταρες μας screenshot: http://www.intelmactemp.com/howto 5. Load temperatureNow it's time to 'torture' the two CPU cores to maximize the thermal heat output. Go the the Applications folder, then the Utilities folder, and open the Terminal application. Don't worry, it's not as frightning as it looks. Now type the command belwo and press enter: yes >/dev/null This will make one CPU core work as fast as it can. But with dual-core processors, there are two CPU processors and ONE application can only work on ONE core at a time. Therefore you need to open a new Terminal window by selecting File -> New and type the command again, like shown below: To verify that both CPU cores are under load, starting the Activity Monitor application in the Utilities folder. You will see that there are two processes called 'yes' using around '100%' cpu usage each. Let the machine run for 10 minutes for the temperature to stabilize. You can see the temperature climbing in Hardware Monitor. After 10 minutes write down the current load temperature shown in Hardware Monitor or CoreDuoTemp. Note: We're not looking for the peak temperature but the average temperature after the fans has kicked in and cooled the machine while under heavy load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με κλειστο mscfancontrol ετσι οστε να ρυθμισει μονο του το ανεμηστιρακι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με κλειστο mscfancontrol ετσι οστε να ρυθμισει μονο του το ανεμηστιρακι ετσι? Ναι, για να δεις τις θερμοκρασιες που θα ειχε απο μονο του , απο default. Μετα μπορεις να κανεις το ιδιο με ανοιχτο το scfancontrol για να δεις τι βελτιωση εχεις πετυχει με τις ρυθμισεις που εχεις κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.