sintalkas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ένας φίλος μου έχει ασύρματο δίκτυο ΟΤΕ και ενώ προσπάθω να μπω στο διαδίκτυο δεν με βάζει και μου ανάφερει ότι το δίκτυο έχει περιορισμένη ή μη αξιοπιστία .Το λειτουργικό που έχει ο φίλος μου είναι τα Σβιστα και εγώ έχω χρ ,επίσης ο φίλος μου έχει το avira professional security και εγώ το απλό επίσης είχε πιο πάλια το comondo αλλά το απεγκατέστησε αν και φαίνεται ακόμα ενεργοποιημένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε αν είναι να κάταφερω να μπω στο δίκτυο του φίλου μου?Ευχαριστώ..
μανος2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ένας φίλος μου έχει ασύρματο δίκτυο ΟΤΕ και ενώ προσπάθω να μπω στο διαδίκτυο δεν με βάζει και μου ανάφερει ότι το δίκτυο έχει περιορισμένη ή μη αξιοπιστία .Το λειτουργικό που έχει ο φίλος μου είναι τα Σβιστα και εγώ έχω χρ ,επίσης ο φίλος μου έχει το avira professional security και εγώ το απλό επίσης είχε πιο πάλια το comondo αλλά το απεγκατέστησε αν και φαίνεται ακόμα ενεργοποιημένο.Μπορείτε να με βοηθήσετε αν είναι να κάταφερω να μπω στο δίκτυο του φίλου μου?Ευχαριστώ.. Το λειτουργικό του φίλου σου δεν έχει σχέση. 1. Τι μηχάνημα έχει ο φίλος σου; (το router) 2. Πες μας πως προσπαθείς να συνδεθείς (ασύρματα ή με καλώδιο) 3. Εάν προσπαθείς ασύρματα σου ζητά κωδικό; εάν ναι βάζεις τον σωστό κωδικό; 4. Δοκίμασε μα καλώδιο και πες μας εάν δουλεύει για να αποκλείσουμε πρόβλημα στο δικό σου μηχάνημα (ως προς το software)
sintalkas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ας απαντήσω λοιπόν στα ερωτήματα: 1.Ένα bautec wifi router αυτό με το κοννεξ 2.Προς το πάρον ασύρματα δεν ξέρω πως να συνδεθώ ενσύρματα 3.ναι βάζω τον κωδικό συνδέεται και αμέσως μετά μου πετά μύνημα μη αξιόπιστη ή περιορισμένη συνδεσιμότητα . 4.θα προσπάθησω αν μου πείτε πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.