djmike Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παντως εγω εχω ασυρματο mouse apple και μια χαρα μ αρεσει και με βολευει ειδικα το scroll που ειναι 360 δηλαδη και δεξια & αριστερα εκτος απο πανω κατω ειναι τελειο πληκτρολογια εχω και τα 2 ενσυρματο στο γραφειο που το συνδεω με οθονη εξωτερικη γιατι θελω και τα παραπανω κουμπια και ασυρματο σπιτι που το συνδεω με την lcd tv και τα 2 ειναι πολυ καλα
babyboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 To ποντίκι δεν αξίζει με τίποτα. Είναι εντελώς αντιεργονομικό και κατασκευαστικά προβληματικό.Είναι τόσο μπουρδέλο, που άμα βγεις και ποστάρεις ότι το αγόρασες, θα σε ψάξω, θα σε βρω και θα σου κοπανήσω το κεφάλι στον τοίχο, μέχρι να έρθει το μυαλό στη θέση του. Το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά σέξι. Έχω το ενσύρματο βέβαια, αλλά για μένα είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο του πλανήτη. Πανέμορφο με εξαιρετικά χαμηλό προφίλ που δεν κουράζει καθόλου. Το ίδιο είναι και το ασύρματο, μόνο που δεν έχει numeric pad για να είναι μικρότερο. Αν αυτό δεν σε προβληματίζει, να πας να το πάρεις τώρα. Σήκω από καναπέδες, ντιβάνια, κρεβάτια, κάμερα σε μένα, τώρα να πας να το πάρεις. Σ-ω-σ-τ-ο-τ-α-τ-ο-ς
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τελεικα αγορασα LOGITECH V470 CORDLESS BLUETOOTH LASER MOUSE WHITE 46ευρο(κυπρος) δεν εβρισκα ποιο φθηνο. οντος εντυποσιακο το μονο δεν μου αρεσε το σκρολινκ του. ειναι λιγο φτηνιαρικο.! αλλα τωρα εχω 1 θυρα ελευθερι οπου θα συνδεθει ο εξωτερικος δισκος επανω. πρεπει να βω τη ποιο φτηνη λυση για το πληκτολογιο της αππλε. πιστευεται να περιμενω μηπως βγαλει καινουργιο με back light ?
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Με γεια! Παμε στο πληκτρολογιο τωρα: Ασυρματο κ backlight δεν γινεται! Θα επρεπε να αλλαζεις μπαταριες συνεχεια!
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ναι εχεις δικαιο δεν το σκεφτηκα:-) το ασυρματο μεταφερεται ευκολα σε τσαντα φορητου 13 ?
georgeadams Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται την τσάντα. Γενικά, δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα μιας και είναι πολύ λεπτό (εκτός από την πάνω ακμή του που έχει πάχος λίγο μεγαλύτερο από μπαταρία AA).
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται την τσάντα. Γενικά, δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα μιας και είναι πολύ λεπτό (εκτός από την πάνω ακμή του που έχει πάχος λίγο μεγαλύτερο από μπαταρία AA). ενταξυ. τωρα πρεπει να ψαξω απο που θα τ παρω και κυπρο αποκλειεται ν εχει...
Ozone Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 αρπαξα και το ασυρματο πληκτρολογιο τελικα! δεν αντεξα! ειναι τελειο!!!!! αγορασα και μια τσαντα belkin και το πληκτολογιο 149 euro . αλλα εκει που παζαρευα για λιγη εκπτωση με λαπορταραν και πληρωσα και 85 ευρο προστιμο στο Δημο της πολης μου λογω παρανομης σταθμευσης. η σημερινη ημερα ειχε τη χαρα της και τη λιπη της!! :-):cry::cry:
GR1337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 To mx revolution έχει το πολυ μικρό usb receiver ή το κλασικό που είναι σαν usb memory stick;
iced Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 3cm μακρος, 3-4χιλιοστα υψος. Εξεχει γυρω στο 1cm απο το wired που εχω
StavrosD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ένα Microsoft Intellimouse Explorer 2 for bluetooth, ώστε να γλιτώσω μια usb θύρα στο Toshiba M400. Στο συστήνα ανεπιφύλακτα, αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει η παραγωγή του. Αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεις κάποιο ξεχασμένο κομμάτι στην Στουρνάρη, διαφορετικά ebay ή emarket.
GR1337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 3cm μακρος, 3-4χιλιοστα υψος. Εξεχει γυρω στο 1cm απο το wired που εχω Αυτό δηλαδή. Εγώ υπέθετα οτι θα έχει αυτό: Τώρα είμαι σε δίλημμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.