Προς το περιεχόμενο

τσαντα για macbook 13

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως παιδιά το θέμα είναι να προστατεύει η τσάντα όταν/αν τύχει να πέσει κάτω...!!! (Φτου-φτού μακρυά)

Ένας φίλος μου είχε ένα Sony Vaio, και το είχε μέσα σε μία τυπική τσάντα μεταφοράς. Μία μέρα είχε το Laptop μέσα στην τσάντα κουμπωμένο μια χαρά και το είχε πάνω σε ένα σκαμπό και γλίστρησε και έπεσε...!!! Αποτέλεσμα βρήκε στην γωνία από την πτώση και χτύπησε ο διακόπτης on-off (ενώ ήταν μέσα στην τσάντα).!!! Ευτυχώς δουλεύει όμως καθώς και ευτυχώς δεν χάλασε ο διακόπτης On-off...!!! Απλώς είναι "ξεχαρβαλωμένος" ο διακόπτης...!!!

Οπότε η τσάντα πρέπει να έχει και προστασίες όχι να είναι μόνο όμορφη (ειδικά για τα πανάκριβα MBP)...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως παιδιά το θέμα είναι να προστατεύει η τσάντα όταν/αν τύχει να πέσει κάτω...!!! (Φτου-φτού μακρυά)

Ένας φίλος μου είχε ένα Sony Vaio, και το είχε μέσα σε μία τυπική τσάντα μεταφοράς. Μία μέρα είχε το Laptop μέσα στην τσάντα κουμπωμένο μια χαρά και το είχε πάνω σε ένα σκαμπό και γλίστρησε και έπεσε...!!! Αποτέλεσμα βρήκε στην γωνία από την πτώση και χτύπησε ο διακόπτης on-off (ενώ ήταν μέσα στην τσάντα).!!! Ευτυχώς δουλεύει όμως καθώς και ευτυχώς δεν χάλασε ο διακόπτης On-off...!!! Απλώς είναι "ξεχαρβαλωμένος" ο διακόπτης...!!!

Οπότε η τσάντα πρέπει να έχει και προστασίες όχι να είναι μόνο όμορφη (ειδικά για τα πανάκριβα MBP)...

Vag πάνω σε αυτό που λες. Χρησιμοποιώ ένα αρκετά χοντρό 2nd skin και το πετάω σε ότι τσάντα χρειαστεί.

Δημοσ.
Tucano Work Out ... Αυτήν έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από προστασία κτλ... και ενώ είναι μικρή χωράει και το Wireless Keyboard και το Wireless Mighty Mouse, το τροφοδοτικό και κάτι usb stick (αρκεί να βρεις τον τρόπο, όποιος θέλει ιδέες εδώ είμαι...)
Δημοσ.
Vag πάνω σε αυτό που λες. Χρησιμοποιώ ένα αρκετά χοντρό 2nd skin και το πετάω σε ότι τσάντα χρειαστεί.

Δηλαδή? Μήπως έχεις καμία φωτογραφία να δούμε το "κόλπο"?

Έχεις πάρει ένα χοντρό μικρό και εφαρμοστό βαλιτσάκι δηλαδή και το βάζεις μέσα στο μεγαλύτερο? (ανοίγω την μεγάλη τσάντα...βγάζω το μικρό τσαντάκι κλπ?) :-)

Την τσάντα που πρότεινα παραπάνω την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει άποψη?

Δημοσ.

αυτήν έχω vag

http://www.twenga.co.uk/prices-LArobe-Volute-BE.EZ-Mac-accessories-493334-0

είχα ένα 2nd skin αλλά είδα μια μέρα στο fnac την παραπάνω skin και είναι πολύ χοντρό και ανθεκτικό. Βάζω εκεί το mac και μετά σε ότι τσάντα έχω σκοπό να πάρω μαζί μου. Ειδικά για το αεροπλάνο ένα και ένα είναι. Το πετάω μέσα στην cary on και όλα μια χαρά :)

Δημοσ.
αυτήν έχω vag

http://www.twenga.co.uk/prices-LArobe-Volute-BE.EZ-Mac-accessories-493334-0

είχα ένα 2nd skin αλλά είδα μια μέρα στο fnac την παραπάνω skin και είναι πολύ χοντρό και ανθεκτικό. Βάζω εκεί το mac και μετά σε ότι τσάντα έχω σκοπό να πάρω μαζί μου. Ειδικά για το αεροπλάνο ένα και ένα είναι. Το πετάω μέσα στην cary on και όλα μια χαρά :)

Ενδιαφέρον άποψη...!!! Μου άρεσε...

Σωστός...!!! ;)

Βασικά από το λίγο ψάξιμο που έκανα για τσάντες για laptop, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο (και φθηνό) που να προστατεύει πραγματικά...

Οι περισσότερες τσάντες μεταφοράς είναι απλώς για προστασία από γρατσουνιές θα έλεγε κανείς...!!!

Δημοσ.

αν δεις την larobe απο κοντά θα κατλάβεις πόσο χοντρή είναι. 2-3 φορές σε σχέση με τα απλά 2nd skin και απο ένα περίεργο υλικό.Το πιέζεις, μπαίνει για λίγο μέσα και μετά επανέρχεται.

Δημοσ.
αν δεις την larobe απο κοντά θα κατλάβεις πόσο χοντρή είναι.

το μονο θηλυκο που χαιρεσαι οταν την δεις απο κοντα και ειναι χοντρη...!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πριν από λίγο ήρθε στην πόρτα μου από Amazon το rE-versible Sleeve και μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο, ειδικά για κάποιον που θέλει απλά για λίγες ώρες να πιει τον καφέ του κάπου έξω παρέα με τον laptop του χωρίς φορτιστές κτλπ.

Πολύ αμερικανιά :P

444444

http://retail.contourdesign.com/?/products/68

Δημοσ.

like it like it like it! Με έχει βολέψει πολύ η τσαντούλα που έχω καθώς είναι πολύ λεπτή κ έχει αποσπώμενα λουράκια. Θα σας βάλω foto να δείτε όταν την ξαναπάρω στα χέρια μου. Αν δεν ειχα αυτή, θα σκεφτόμουν σοβαρά την πρότασή σου whiteyez

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...