Προς το περιεχόμενο

τσαντα για macbook 13

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Εγώ θα σε πω... εσύ θα με ακούς...

2. Δώρο θα'ναι ρεεεε... μαζί με foof για το iphone

3. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MACBOOK PRO ΡΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Αύριο πρώτα ο Θεός...Θα γεμίσω ενα τόπικ με φωτογραφίες ρε.Προφίλ ΑΝφας(πεινάς?) με μαγιό κτλ.

Πάντως απο ποιότητα είναι κορυφή η foof.

Δημοσ.
Αγόρασα από το ebay αυτήν την τσάντα:

http://www.stmbags.com.au/products.php?id=22&name=small_alley_13&category=shoulderbags

Έψαξα αρκετά πριν την αγοράσω και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου.

Αυτήν ακριβώς θέλω και εγώ. Μπορείς να μου πεις πόσο την πήρες και από ποιόν πωλητή (αν και την βρήκα στο ebay... μια επιβεβαιώσει)

Καμιά φωτό με το macbook μέσα μπορείς να ανεβάσεις να δω; Έχει χώρο και για άλλα πράγματα μέσα;

Δημοσ.

Ναι, η STM Small Alley είναι κορυφή! Κι εγώ αυτήν έχω (όπως έχω ξαναπεί άλλωστε):

Εγώ έχω πάρει και χρησιμοποιώ την STM Small Alley (δες κι εδώ περισσότερες φωτογραφίες).

Μου αρέσει που το MacBook μπαίνει όρθιο και η τσάντα δεν θυμίζει τις κλασσικές τσάντες για laptop.

Εγώ την πήρα από Λονδίνο (μαζί με το Macbook) κι έτσι δυστυχώς δεν ξέρω αν και που μπορείς να τη βρεις στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Αυτήν ακριβώς θέλω και εγώ. Μπορείς να μου πεις πόσο την πήρες και από ποιόν πωλητή (αν και την βρήκα στο ebay... μια επιβεβαιώσει)

Καμιά φωτό με το macbook μέσα μπορείς να ανεβάσεις να δω; Έχει χώρο και για άλλα πράγματα μέσα;

Φίλε μου δυστυχώς φωτογραφίες δεν μου είναι εύκολο να βγάλω αυτή την στιγμή. Πάντως υπάρχουν πολλές στο λινκ που έβαλε ο φίλος στο προηγούμενο ποστ.

Η τσάντα είναι ό,τι πρέπει για το MacBook. Έχει και χώρους για αρκετά άλλα πράγματα. Γενικά, αν σου αρέσει αισθητικά, δεν νομίζω να σε απογοητεύσει σε κανένα σημείο.

Την αγόρασα από αυτόν τον πωλητή:

http://cgi.ebay.co.uk/STM-ORIGINALL-ALLEY-LAPTOP-SHOULDER-BAG-NOTEBOOK-CASE_W0QQitemZ180306813891QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccessories_LaptopCasesBags?hash=item180306813891&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1432%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Την 4η εργάσιμη η τσάντα ήταν στο σπίτι μου (Πέμπτη βράδυ η παραγγελία, Τετάρτη πρωί η παράδοση).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η stm small alley. Την έψαχνα παντού και τελικά την βρήκα σε αυτό το Αγγλικό eshop.

Μπορεί να μην είχε tracking για την παραγγελία αλλά την παρήγγειλα Τετάρτη και σήμερα το πρωί ήρθε.

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Με παίδεψε η ρουφιάνα αλλά το άξιζε.

Δημοσ.
Άλλος έκανε την παραγγελία, άλλος πλήρωσε, αυτός παιδεύτηκε... Ου να μου χαθείς.

Τι λες στον κόσμο ρε;;;; Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να κάνεις την παραγγελία. Εγώ γύρισα όλα τα eshop του Birmingham για να την βρω και είχα την αγωνία αν θα έρθει ή όχι.

Δημοσ.
Τι λες στον κόσμο ρε;;;; Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να κάνεις την παραγγελία. Εγώ γύρισα όλα τα eshop του Birmingham για να την βρω και είχα την αγωνία αν θα έρθει ή όχι.

Ναι, εσυ η ομπρέλα σου και τα fish&chips. Να πω οτι το έψαξες τόσο που δεν είδες αν το site είναι αξιόπιστο ή όχι. χα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...