Προς το περιεχόμενο

τσαντα για macbook 13

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου θυμήσω λοιπόν οτι σε λένε Αλέκο και εκτός απο macbook και foof-mosho περιμένεις και ενα iphone dock.Α εγώ είμαι ο Νίκος ο κολλητός σου και μου χρωστάς πολλά.Γενικά όχι μόνο χρήματα.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σου θυμήσω λοιπόν οτι σε λένε Αλέκο και εκτός απο macbook και foof-mosho περιμένεις και ενα iphone dock.Α εγώ είμαι ο Νίκος ο κολλητός σου και μου χρωστάς πολλά.Γενικά όχι μόνο χρήματα.

Θα ψάξω τα email ρε... εσύ ήθελες mosho και εγώ black as night και καταλήξαμε να πάρουμε και οι 2 το ίδιο... σίγουρος δεν είμαι αλλά θα το ψάξω.

Δημοσ.

Έφτασε σήμερα το Applesac μου !! :-D Πραγματικά είναι κάτι το διαφορετικό αλλά μου αρέσει πολύ ! Μερικές φωτογραφίες ...

dsc00166wx9.th.jpgthpix.gif

dsc00168jo1.th.jpgthpix.gif

dsc00167ny9.th.jpgthpix.gif

dsc00170je7.th.jpgthpix.gif

dsc00171mv0.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.

Με γειά!:-)

Εμένα έχει αργήσει η foof. Την περίμενα από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμη.

pantnick εσένα σου ήρθε;

Δημοσ.
Ευχαριστώ ! Οι foof bags αργούνε λίγο γιατί έρχοντε από Αυστραλία .. Υπομονή ;)

Κλείσαμε τις 10 μέρες υπομονής σήμερα.:-D

Δημοσ.
Με γειά!:-)

Εμένα έχει αργήσει η foof. Την περίμενα από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμη.

pantnick εσένα σου ήρθε;

Ναι, μας ήρθαν το Σάββατο. Πολύ όμορφα, μισό να βάλω φωτο (ο νικόλας έχει foof δεν έχει όμως macbook)

παω να βγάλω φωτο

Δημοσ.

ένα, δύο, τρία και τέσσερα

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 09 : 24 : 24-----

Mε γειά και σ'εσάς τότε!:-D

Yeap, βάλε καμιά photo να δούμε και εμείς οι χαρμανιδες.:P

Να σε καλά. Βέβαια χάνει πάρα πολύ στις φωτό αλλά θα σας κρατήσει όσο περιμένετε τα foof. Ποιο πήρες;

Δημοσ.
ένα, δύο, τρία και τέσσερα

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 09 : 24 : 24-----

Να σε καλά. Βέβαια χάνει πάρα πολύ στις φωτό αλλά θα σας κρατήσει όσο περιμένετε τα foof. Ποιο πήρες;

Ωραία πήρα τη δόση μου για σήμερα.:P

Το monsho έχω πάρει.

@Skierpetros

Τι εννοείς πως παραγγέλνουμε;:o

Δημοσ.
εννοω με εβγαλε στο paypall 54 Euro τα πληρωνω και στην φορμα πληρωμης βαζω το που μενω?

Εεε, ναι. Συνήθως το paypal έχει έτοιμη τη διεύθυνση για σενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...