Προς το περιεχόμενο

τσαντα για macbook 13

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ ομορφο αλλα οχι πρακτικο. δεν ειναι καλυτερα να το κρεμαζι στο ομο το φορητο παρα να το βασταεις? εγω τελικα αγορασα belkin για 15αρι και χωραει τα παντα μεσα

apple wireless keyboard

ligotech wirelless mouse

macbook

macsafe

2.5hdd

etc......

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πολυ ομορφο αλλα οχι πρακτικο. δεν ειναι καλυτερα να το κρεμαζι στο ομο το φορητο παρα να το βασταεις? εγω τελικα αγορασα belkin για 15αρι και χωραει τα παντα μεσα

apple wireless keyboard

ligotech wirelless mouse

macbook

macsafe

2.5hdd

etc......

Ναι, δεν διαφωνώ ! Και εγώ προτιμάω τις τσάντες παρά τα "sleeves" .. Αλλά τσάντα έχω, και είπα να πάρω ένα sleeve για μικρές μετακινήσεις του laptop μου .. Επίσης κάποιος είχε αναφέρει κάτι για sleeves σε προηγούμενα posts, και είπα να το ποστάρω και εγώ αυτό ..

Καλά λέμε ότι είναι πανέμορφο. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!!!!!

Πραγματικά και εμένα με ενθουσίασε ! Ελπίζω να είναι πράγματι τόσο όμορφο και καλό από κοντά .. Μόλις μου έρθει θα κάνω ποστ με νέες φωτογραφίες και εντυπώσεις ..

Δημοσ.
Πραγματικά και εμένα με ενθουσίασε ! Ελπίζω να είναι πράγματι τόσο όμορφο και καλό από κοντά .. Μόλις μου έρθει θα κάνω ποστ με νέες φωτογραφίες και εντυπώσεις ..

Πόσο σου βγήκε με τα μεταφορικά;;;; Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω και εγώ.

Δημοσ.

Την applesac περιμένω και εγώ. Την παρήγγειλα από κατάστημα του amazon και βγήκε 29.33 euros με τα μεταφορικά... δεν ξέρω αν θα παίξει τελωνείο. Ελπίζω να έρθει σήμερα ή μέσα στην εβδομάδα.... τα λέμε...

Δημοσ.

Από την επίσημη σελίδα εμένα μου στοίχισε γύρω στα 45 ευρώ ... Δυστυχώς όσα περίπου στοιχίζει η τσάντα ( 30 δολάρια ) στοίχιζε και το shipping ( 27 δολάρια ! ) .. Άρα μάλλον το amazon να είναι καλύτερη επιλογή φίλε kpatsi :-)

Δημοσ.
Εγώ μέσα στην εβδομάδα περιμένω το foof bag μου το οποίο θα έρθει πιο γρήγορα απο το macbook pro...

www.foofshop.com

Και εγώ από εκεί έχω παραγγείλει.

Πήρα τη monsho (το 4ο σχέδιο) και λογικά θα την έχω και εγώ μέσα στην εβδομάδα.:-)

Επίσης πολύ ωραίο είναι και το tsunami.

Δημοσ.

Απ'το foofshop είχα πάρει το black as night για το iPhone μου .. Δύσκολα όμως έμπαινε και έβγαινε, και έτσι την παράτησα σύντομα ... Η ποιότητα της ήταν πολύ καλή όμως ...

Δημοσ.
Και εγώ από εκεί έχω παραγγείλει.

Πήρα τη monsho (το 4ο σχέδιο) και λογικά θα την έχω και εγώ μέσα στην εβδομάδα.:-)

Επίσης πολύ ωραίο είναι και το tsunami.

Απ'το foofshop είχα πάρει το black as night για το iPhone μου .. Δύσκολα όμως έμπαινε και έβγαινε, και έτσι την παράτησα σύντομα ... Η ποιότητα της ήταν πολύ καλή όμως ...

Θα έπερνα 2 monsho,ενα για εμένα κ ενα για τον Αλέκο αλλα δεν βγαίνει για macbook pro και ετσι πήραμε 1 monsho για τον Αλέκο και ενα black as night για εμένα.

To tsunami δεν υπήρχε πριν λίγες μέρες πάντως...

Δημοσ.
Θα έπερνα 2 monsho,ενα για εμένα κ ενα για τον Αλέκο αλλα δεν βγαίνει για macbook pro και ετσι πήραμε 1 monsho για τον Αλέκο και ενα black as night για εμένα.

Mε γειά μας!:lol:

Πραγματι και εγώ δεν το πρόλαβα το tsunami, βγήκε 1-2 μέρες μετά, αλλά νομίζω είναι για προπαραγγελίες προς το παρόν.

Δημοσ.

Το καλό γούστο μαζεμένο σε ένα τόπικ!

Και δίπλα στο tsunami έχει και ενα ακόμα που δεν είχα δει,μοιάζει με τον καναπέ της γιαγιάς μου.

Καλά και όμορφα, αλλα είναι για ενδο-οικιακή χρήση...Θέλει και τσάντα οπωσδήποτε.

Δημοσ.

monsho πήραμε για μένα; 2 black as night δεν πήραμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...