Προς το περιεχόμενο

δισκετα

mezapos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια sos ο υπολογιστης βλεπει την δισκετα καθε σαββατο 1με 3 το μεσσημερι γιατι

Ε ντάξει βρε σύ μήν κάνεις έτσι!Αγαπιούνται τα παιδιά και κλείνουν ραντεβουδάκι κάθε Σαββάτο για να κάνουν τα δικά τους ;) Που χρόνος τις άλλες μέρες...δουλειά,άγχος,τρεξίματα.

Πόσο καιρό τα έχουν άν επιτρέπεται;

Δημοσ.
παιδια sos ο υπολογιστης βλεπει την δισκετα καθε σαββατο 1με 3 το μεσσημερι γιατι

...ΑΝ το εννοόυσες αυτό - προτείνω εξορκισμό.

Αν ΔΕΝ το εννοούσες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έλα πες ΤΙ εννοούσες και το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.
Ε ντάξει βρε σύ μήν κάνεις έτσι!Αγαπιούνται τα παιδιά και κλείνουν ραντεβουδάκι κάθε Σαββάτο για να κάνουν τα δικά τους ;) Που χρόνος τις άλλες μέρες...δουλειά,άγχος,τρεξίματα.

0xa0x0a0x0ax00a0xa

Μάλλον εννόει οτι βλέπει δισκέττα όποτε γουστάρει... πάντος είμαι 99% σίγουρος οτι οι δισκετες ειναι κατεστραμένες και όχι το Drive σου.....

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια εχει πεσει ρεντα σημερα, 2 legendaries, και αλλα καμποσα που lim(legendary) να τεινει προς το legendary ειχαμε μεχρι στιγμης!

Τι εγινε, σας πειραξε η επετειος?

Για να απαντησω και οχι επι της ουσιας, περιμενε να παει σαββατο που θα δουλεψει και ρωτησε το γιατι δε δουλευει τις αλλες μερες. :lol:

Δημοσ.

Το είχα καταλάβει από καιρό...Απλά δεν ήθελα να το πιστέψω...:fear:

Βέβαια είχε ξαναγίνει...Την έπιασα...:cry:στα πράσα...:cry:με το καλύτερό μου...:cry:usb stick....:cry::cry::cry::cry:

Την είχε λέει μεγαλύτερη...την χωριτικότητα....κατά 2Gb....

Δημοσ.
Το είχα καταλάβει από καιρό...Απλά δεν ήθελα να το πιστέψω...:fear:

Βέβαια είχε ξαναγίνει...Την έπιασα...:cry:στα πράσα...:cry:με το καλύτερό μου...:cry:usb stick....:cry::cry::cry::cry:

Την είχε λέει μεγαλύτερη...την χωριτικότητα....κατά 2Gb....

χαχαχαχαχαχαχα....νταξι..πειγενε την δισκετα γαι....μην σου κανει δισκετακια :P

Δημοσ.

Θρυλικη η δισκεττα. Παρολο που δεν την δουλευω ποτε παντοτε βαζω ενα drive οταν φτιαχνω υπολογιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...