Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία εφαρμογής εκτός command prompt

thanosaek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας....Ασχολούμαι με προγραμματισμό μιας και έχω περάσει στο Παπει αλλά βαρέθηκα να κάνω προγράμματα που τρέχουν μόνο στο command prompt.....Έτσι είπαμε με έναν φίλο μου να φτιάξουμε ένα παιχνιδάκι με χαρτιά.....Το θέμα είναι ότι αν και έχουμε έτοιμο τον αλγόριθμο για κάθε λειτουργία και μπορούμε έυκολα να τον γράψουμε σε C δεν ξέρουμε πως αυτό θα κολήσει με τα γραφικά.....Κάνει η C σαν γλώσσα για αυτό το πράγμα?????....Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσουμε???....Υπάρχουν tutorials στο net???.....

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Δημοσ.

Ασφαλώς και κάνει η C (αν και θα το έκανα σε C++). Και νομίζω όσο αφορά το software engineering υπάρχουν tutorials για τα πάντα.

Δημοσ.

Εύχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση...

Όταν λες τα πάντα ποιά προγράμματα λες.....???Εγώ προσπάθησα με το Visual Studio αλλά πελάγωσα με όλες τις επιλογές....Πρέπει να το κάνω σε εφαρμογή με φόρμες..???Γιατί αν είναι έτσι πως μπορώ να το κάνω με C++...???

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να ασχολιθεις με C#. Αλλα πρωτα δες αυτο τσεκαρε

-----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 09 : 33 : 30-----

Και κατι αλο, ψαξε στο google οτιδιποτε αναφερετε σε αντικειμενικος προγραμματισμος.

Και αν θες κατι παραπανω απο μια απλη form ασχολισου με WPF .

Δημοσ.

Από ότι βλέπω δεν έχει καμία σχέση με την C και την C++ που ξέρω.....Δλδ δεν υπάρχουν πίνακες και γενικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό....Είναι σαν μια καινουργια γλώσσα.....Έτσι είναι????

Δημοσ.
Από ότι βλέπω δεν έχει καμία σχέση με την C και την C++ που ξέρω.....Δλδ δεν υπάρχουν πίνακες και γενικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό....Είναι σαν μια καινουργια γλώσσα.....Έτσι είναι????

Για πια λες?

Δημοσ.

Και για τις δύο γλώσσες ( C και c++ )..Είναι τελείως διαφορετική η λογική που πρέπει να ακολουθείς όταν σχεδιάζεις εφαρμογές με φόρμες....

Για παράδειγμα τα arrays δεν τα δέχετε όπως στην C....

Δημοσ.

Ναι το βρήκα και εγώ ....Αλλά γενικά μιλάω.....Δεν γίνεται έτσι η δήλωση σε C.....Επίσης δεν μπορείς να κάνεις include συναρτήσεις....Για παράδειγμα θέλω να βάλω την rand()....Μου πετάει λάθος....

Δημοσ.

Ναι ....Στην C για να δηλώσεις ένα array γράφεις

int a[5];

Εδώ είναι διαφορετικά.....

int[] a=new int[5];

Αυτό λέω.....Ότι έχει κοινά αλλά είναι σαν διαφορετική γλώσσα.....Ένα συμπέρασμα έβγαλα.....Επομένως θέλει διάβασμα και άλλη λογική από ότι είχα συνηθήσει μέχρι τώρα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...