Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή αρχείων με τον τερματισμό

komis11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1)πως γίνεται να διαγράφονται τα αρχεία/φάκελοι που δημιουργεί κάποιος χρήστης με τον τερματισμό των windows ( για XP)?

2)και πως γίνεται να δημιουργήσεις κάτι αν το θελήσεις καποια στιγμή?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό το κάνει το Deep Freeze και το χρησιμοποιούν στα net cafe.

Ότι και να κάνουν οι χρήστες στα windows, με την επανεκκίνηση δεν υπάρχει τίποτα. Για να μπορέσει ο admin να προσθέσει, αφαιρέσει, εγκαταστήσει κάτι πρέπει να το απενεργοποιήσει (με κωδικό φυσικά) και να κάνει τις αλλαγές του.

Δημοσ.
δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα απο τα windows?

Όχι αλλά μπορείς να φτιάξεις συντόμευση να διαγράφει τα αρχεία, για να τα διαγράφεις πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν βοήθησα.

Δημοσ.
Όχι αλλά μπορείς να φτιάξεις συντόμευση να διαγράφει τα αρχεία, για να τα διαγράφεις πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν βοήθησα.

δεν το καταλαβα ακριβώς :confused:

απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν φτιάχνεις ένα νέο χρήστη, μέσω δικαιωμάτων ή κάτι τέτοιο.

ευχαριστω

Δημοσ.
απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν φτιάχνεις ένα νέο χρήστη, μέσω δικαιωμάτων ή κάτι τέτοιο.

ευχαριστω

Κοίτα, μπορείς να κάνεις έναν χρήστη και να τον δηλώσεις σαν user ή guest.

Το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές και δεν θα μπορεί να κάνει εκούσιες ή ακούσιες αλλαγές στο σύστημα.

Θα μπορούν βέβαια να δημιουργούν φακέλους π.χ. στην επιφάνεια εργασίας αλλά θα υπάρχουν μόνο στον δικό τους λογαριασμό.

Τώρα αν θέλεις να σβήνουν αυτόματα, δεν νομίζω να γίνεται μόνο με κάποια ρύθμιση.

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοήθεια, με κατατοπίσατε πλήρως,

χρησιμοποίησα το deep freeze και νομίζω δεν θα εχω προβλήματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...