giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σας! Θα κάνω μια πολύ χαζή ερώτηση...αλλά τέσπα... έχω ένα pc που όταν το έφτιαξα απο χαζομάρα...δε του έβαλα κάρτα ήχου και σας ρωτω τώρα εγώ...τη κάρτα ήχου παίρνω; μπορώ να πάρω οποιαδήποτε και να τη βάλω?ή πάει ανάλογα και με τη μητρική?συγγνώμη που ρωτ'αω τέτοια...αλλά δε μου έχει ξανατύχει αν θέλετε...προτείνετε μου κάτι (γίνετε να βάλω εξωτερική κάρτα ήχου?ή δεν είναι καλές?) αυτάαααααα ευχαριστω πολύ!καλό σας βράδυ!
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ενταξι οι περισσοτερες pci ναι μπαινουν...τι pc ειναι για πες και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα...(και os)
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 χμμ...πρέπει να τα δω αυτα...για να καταλάβετε το είχε φτιάξει ένας φίλος του πατέρα μου για τον πατέρα μου αλλά δε του είχε βάλει κάρτα ήχου....το μόνο που ξέρω είναι οτι έχει windows xp... απο οτι θυμάμαι ο επεξεργαστής είναι amd(αν βοηθάει αυτό...) θα ρίξω μια ματιά και θα σας πω για τα υπόλοιπα...πια κομμάτια σας ενδιαφέρουν πιο πολύ?(μητρικη,επεξεργαστής....; )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ολες μα ολες μα ολες οι μητρικες εδω και αρκετα χρονια εχουν onboard καρτα ηχου, οποτε μηπως εχει κι αυτη και δε το χετε ανακαλυψει?
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αααααν δεν εχει μια απλη και φθηνη λυση ειναι αυτη : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=797014
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ααααααα ναι??? ωραία!θα το κοιτάξω!θα ρίξω και γω μια ματιά...επειδή νομίζω ξέρω πως να το βρω αλλά για σιγουριά μου λέτε πως να δω αν έχει? και σορρυ που ρωτάω κάτι τόσο χαζό...αλλά δεν ειδικεύομαι σε αυτά είμαι πιο πολύ στα ιντερνετικα πράγματα editαρισμα πάω στον πίνακα ελέγχου μετά επιλέγω εργαλεία διαχείρισης και ανοίγω το διαχείριση υπολογιστή απο εκεί επιλέγω το διαχείριση συσκευών και ανοίγω τη καρτέλα ελεκτές ήχου,βίντεο και παιχνιδιών εκεί κάνω δεξί κλικ πάνω στο κωδικοποιητές-αποκωδικοποιητές ήχου και επιλέγω ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ψάχνει αλλά δε βρίσκει κάτι... μήπως πρέπει να κάνω κάτι αλλο?
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 παραγγειλε την μεσο internet....η παρε τηλεφωνο στο πλαισιο και ρωτα αν στο κοντινοτερο καταστημα την εχει...εχει εκει που εισαι plaisio ? δεν νομιζω... στα e-shop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540171
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 βρε σι....κάτσε να δούμε αν έχει η μητρική πάνω της κανένα μαραφέτι και υστερα βλέπουμε δεν είναι και μεγάλο ποσό τα 15 ευρά αλλά γιατί να τα δίνω αφού θα μπορώ να έχω της μητρικής...άλλωστε δε θέλω και ΤΟΝ ήχο...ίσα ίσα να έχω λίγο ήχο
pappous_soulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 http://www.cpuid.com/cpuz.php Κατέβασε το παραπάνω πρόγραμμα για να δούμε μητρική και μετά ψάχνει ο θείος googlης για το αν έχει ή όχι onboard κάρτα ήχου.
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ή πειγαινε εναρξη/εκτελεση και γραψε dxdiag και δες το μοντελο συστηματος
dimpa16 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Γυρνα το pc σου απο πισω και δες αν υπαρχει υποδοχη για ηχεια (το βισμα ειναι το κλασικο καρφακι)συνηθως ειναι πρασινο χρωμα. Αν εχει, συνδεσε τα ηχεια σου και δες αν παιζουν.
SwAToNeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Γυρνα το pc σου απο πισω και δες αν υπαρχει υποδοχη για ηχεια (το βισμα ειναι το κλασικο καρφακι)συνηθως ειναι πρασινο χρωμα.Αν εχει, συνδεσε τα ηχεια σου και δες αν παιζουν. Με πρόλαβες. Όλοι ήταν κατέβασε αυτό, εκείνο κλπ χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.