OneDreamCloser Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 γεια χαρα σε ολους, λοιπον, παιδια επειδη ειμαι σε περιοδο εξεταστικης και ειναι πολυ επειγον θα ηθελα να μου δοσετε μερικες ιδεες για το παρακατω προβλημα ειχα αφησει το macbook ανοιχτο, βγαινω εξω μια βολτα, οταν γυριζω βλεπω το skype & adium "παγωμενα", κανω restart ... αλλα δεν μπαινει στο λειτυργικο κ εμφανιζει ενα φακελο με ερωτηματικο ... βαζω το dvd του λειτουργικου (Tiger) δεν επιλεγω install βεβαια, επιλεγω start up disk οχι το dvd αλλα το σκληρο (που μου εμφανιζεται με ερωτηματικο) αλλα παλι δεν μπαινει ... σημειωτεον οτι, ακουγεται ενα τικ τικ τακ απο το σκληρο ... εβαλα live ububtu για να παρω τα αρχεια μου τουλαχιστον πριν κανω format αλλα δε βλεπω τα αρχεια μου παρακαλω πολυ οποιος μπορει ας μου προτεινει καποια οποιαδηποτε ιδεα thanx (ειμαι και σε περιοδο εξετασεων και εχω πα8ει πλακα και δε ξερω τι να κανω, το εχω το μηχανημα 2 χρονια τωρα και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα απεναντιας μαλιστα ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον τα έφτυσε ο σκληρός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 και μένα έτσι μου φαίνεται, μπες στο disk utility από το dvd και δες αν κάνει verify ο δίσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.