mandipl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 πολλες φορες τελευταια εχοντας σε λειτουργεια το μtorrent ειτε ενω αυτο κατεβαζει κανονικα , το κλεινω και μετα δεν μπορω να μπω πουθενα στο ιντερνετ αν δεν κανω επανεκκινηση , ειτε σταματαει να κατεβαζει και παλι δεν μπορω να μπω πουθενα .....σε τι μπορει να ωφειλεται? πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις? ειμαι λιγο ασχετως σε θεματα ρυθμισεων , ports κλπ
Dj Zark Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος ας μας πεί τι κάνουμε.
kkostas_agg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εχω κι εγω το ιδιο προβλημα αλλα με το azureus και ειναι εκνευριστικο! αν μπορει καποιος ας βοηθήσει
Wandex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εμένα κάποιες φορές μου κάνει επανεκκίνηση απο μόνο του το routeraki. Έχω connx και router ένα philips. Ξέρει κανείς τι φταίει;
timekeeper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Κατά την γνώμη μου, 2 τινά: Ή δεν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή για Protocol Encryption και τρώτε φιλτράρισμα από τον ISP, ή επιτρέπετε πολλές συνδέσεις με άλλους χρήστες (επιλογή max peers, max connections κτλ) περισσότερες από όσες σηκώνει το router και η γραμμή σας. Γενικά όταν κλείνετε τον torrent client που χρησιμοποιήτε, οι συνδέσεις με τους άλλους peers δεν κλείνουν αυτομάτως. Θέλει τον χρόνο του.
accipio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως όταν νομίζετε ότι το κλείνετε, το utorrent απλώς ελαχιστοποιείται στο tray;
mandipl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως όταν νομίζετε ότι το κλείνετε, το utorrent απλώς ελαχιστοποιείται στο tray; εε δεν ειμαστε τοσο ασχετοι
accipio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ΟΚ, απλώς μερικές φορές τα αυτονότητα δεν εννοούνται.
koprodogis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πειτε οσοι αντιμετωπιζετε προβλημα τι συνδεση εχετε, τι εξοπολοισμο χρησιμοποιειτε και φυσικα αν αυτα παρατηρουνται με φουλ κατεβασμα. Αν ας πουμε δεν εχετε ρουτερ ή καποιο αο τα καλα αλλα καποια σαν το Philips του οτε ή κανα baudtec τοτε νομιζω οτι η βασικη αιτια σας ειναι το ρουτερ. Ας πουμε εγω με fritz!box 7140 δεν καταλαβαινει τπτ με φουλ κατεβασμα και ανοιγμα σελιδων, αλλα με ενα d-link 2640 παρατηρω μια μικρη καθυστερηση.(10αρα γραμμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.