Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αποθηκευση σελιδων

manolas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω καποιο προβλημα και ζηταω τη βοηθεια σας.αποθηκευω σελιδες στο firefox και οταν βγαινω απο το ιντερνετ μετα χανοντε αλλα κι αυτες που ειχα αποθηκευσει οταν τις σβηνω ξανα επανερχοντε οταν ξαναμπενω στο ιντερνετ....αυτο μου το παρουσιασε ξαφνικα τωρα 2 μερες.δεν θημαμαι να πειραξα κατι...εχω firefox 3.03 ευχαριστω και θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε....... (οταν κλεινω το firefox και οχι οταν αποσινδεομαι ενοω....)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα και πολλά! Τι εννοείς αποθηκεύω;

Κάνεις save as κάπου όλη την σελίδα ή απλώς όταν κλέινεις το Firefox επιλέγεις το option για όταν σου ξανανοίγει να σου φορτώσει τις ίδιες σελίδες;

Δημοσ.

αν και δεν νομιζω να ειναι τα cookies το προβλημα , καλος και κακος κανε μια εκαθαριση με το CCleaner

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα και πολλά! Τι εννοείς αποθηκεύω;

Κάνεις save as κάπου όλη την σελίδα ή απλώς όταν κλέινεις το Firefox επιλέγεις το option για όταν σου ξανανοίγει να σου φορτώσει τις ίδιες σελίδες;

αν και δεν νομιζω να ειναι τα cookies το προβλημα , καλος και κακος κανε μια εκαθαριση με το CCleaner

λοιπον.....παω σε μια σελιδα και την αποθηκευω στους σελιδοδικτες μου.παταω πανω στους σελιδοδικτες και βλεπω οτι εχει αποθηκευτει.μετα κλεινω το broswer(συγκεκριμενα το firefox που εχω)και οταν ξαναμενω σε καποιο site κοιταω στους σελιδοδικτες και βλεπω οτι οτι ειχα αποθηκευσει χαθηκε.πιστευω να εγινα κατανοητος....σας ευχαριστω και το εκτιμω...θα περιμενω απαντησεις...:fear:

Δημοσ.
Αν δε βρεις άλλη λύση, δοκίμασε να ξεκινήσεις τον Firefox σε safe mode για να δεις αν φταίει κάποιο add-on.
το εκανα κι αυτο φιλε μου.......ευχαριστω.
Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα.Στα προσθετα του firefox εσβησα το colourful tabs και το .net Framework (καπως ετσι). Απο τοτε δεν εχω καποιο προβλημα.......

Δημοσ.
ειχα το ιδιο προβλημα.Στα προσθετα του firefox εσβησα το colourful tabs και το .net Framework (καπως ετσι). Απο τοτε δεν εχω καποιο προβλημα.....
τι ειναι αυτα?που τα βρισκω και πως τα σβηνω_αν και ισως να μην φταινε αυτα.παντος ευχαριστω........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...