Προς το περιεχόμενο

torrent speeder

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις να σωθείς ; σταμάτα τα torrents, κατέβαζε καλύτερα από φόρουμ που έχουν rapidshare links η και άλλα. Μπορεί να πεις τώρα, τι μλκίες μου λέει αυτός, αλλά μετά, θα με θυμηθείς. Εκτός κι αν συμπαθείς τα φορματάκια.

Το 75 % των torrents σε όλες τις σελίδες ξένες και ελληνικές, έχουν πολύ ρυμαδιασμένους ιούς μέσα και γενικότερα μικρόβια.

Προσπαθώ να σε προλάβω, για αυτό και είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Θέλεις να σωθείς ; σταμάτα τα torrents, κατέβαζε καλύτερα από φόρουμ που έχουν rapidshare links η και άλλα. Μπορεί να πεις τώρα, τι μλκίες μου λέει αυτός, αλλά μετά, θα με θυμηθείς. Εκτός κι αν συμπαθείς τα φορματάκια.

Το 75 % των torrents σε όλες τις σελίδες ξένες και ελληνικές, έχουν πολύ ρυμαδιασμένους ιούς μέσα και γενικότερα μικρόβια.

Προσπαθώ να σε προλάβω, για αυτό και είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου.

Καλή συνέχεια.

Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε καλύτερα.

+1 σε αυτό...

dimiman αν θες ταχύτητες της προκοπής βρες private tracker για torrents, στον οποίο ασφαλώς θέλει registration και να κρατάς ratio (δλδ να seedάρεις αρκετά)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει και άδικο...το 75% που γράφεις είναι απλά παραπληροφόρηση/FUD...

κατεβάζω torrents από το 2003 και δεν έχω πετύχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ virus...

το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους που χρησιμοποιούν torrents

Δημοσ.
Ασχολίαστο…

Δε τι μου λες ξανά ^^^ [???]

MasterMj σοβάρα τώρα, πρόσεξε λιγάκι όταν γράφεις τα posts σου. Τα περισσότερα δεν βγάζουν νόημα!!!!!

Φιλικά πάντα.

dimiman αν θες ταχύτητες της προκοπής βρες private tracker για torrents, στον οποίο ασφαλώς θέλει registration και να κρατάς ratio (δλδ να seedάρεις αρκετά)

+1 στην λύση του ThReSh

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι ενα τορρεντ που εχει πολλους seeds kai peers ειναι ασφαλες...

να ρωτισω και κατι αλλο ...παντα μιλωντας για τορρεντς..μπορω μηπως με καποιο αλλο τροπο να το κανω γρηγοροτερο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...