dimiman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εχει δοκιμασει κανεις το προγραμμα 'torrentspeeder'(http://www.torrentspeeder.com/index.php?go=about) που ισχυριζεται οτι αυξανει την ταχητυτα του torrent? το εχει χρησιμοποιησει κανεις ή γνωριζει κατι για αυτο?
MasterMj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Θέλεις να σωθείς ; σταμάτα τα torrents, κατέβαζε καλύτερα από φόρουμ που έχουν rapidshare links η και άλλα. Μπορεί να πεις τώρα, τι μλκίες μου λέει αυτός, αλλά μετά, θα με θυμηθείς. Εκτός κι αν συμπαθείς τα φορματάκια. Το 75 % των torrents σε όλες τις σελίδες ξένες και ελληνικές, έχουν πολύ ρυμαδιασμένους ιούς μέσα και γενικότερα μικρόβια. Προσπαθώ να σε προλάβω, για αυτό και είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου. Καλή συνέχεια.
Blondeamon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Θέλεις να σωθείς ; σταμάτα τα torrents, κατέβαζε καλύτερα από φόρουμ που έχουν rapidshare links η και άλλα. Μπορεί να πεις τώρα, τι μλκίες μου λέει αυτός, αλλά μετά, θα με θυμηθείς. Εκτός κι αν συμπαθείς τα φορματάκια. Το 75 % των torrents σε όλες τις σελίδες ξένες και ελληνικές, έχουν πολύ ρυμαδιασμένους ιούς μέσα και γενικότερα μικρόβια. Προσπαθώ να σε προλάβω, για αυτό και είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου. Καλή συνέχεια. Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε καλύτερα. +1 σε αυτό... dimiman αν θες ταχύτητες της προκοπής βρες private tracker για torrents, στον οποίο ασφαλώς θέλει registration και να κρατάς ratio (δλδ να seedάρεις αρκετά)
MasterMj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε καλύτερα. Ασχολίαστο… Δε τι μου λες ξανά ^^^ [???]
million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 η κοιταμε να κατεβαζουμε απο torrent με πολλους seederd και leechers
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 δεν έχει και άδικο...το 75% που γράφεις είναι απλά παραπληροφόρηση/FUD... κατεβάζω torrents από το 2003 και δεν έχω πετύχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ virus... το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους που χρησιμοποιούν torrents
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ασχολίαστο… Δε τι μου λες ξανά ^^^ [???] MasterMj σοβάρα τώρα, πρόσεξε λιγάκι όταν γράφεις τα posts σου. Τα περισσότερα δεν βγάζουν νόημα!!!!! Φιλικά πάντα. dimiman αν θες ταχύτητες της προκοπής βρες private tracker για torrents, στον οποίο ασφαλώς θέλει registration και να κρατάς ratio (δλδ να seedάρεις αρκετά) +1 στην λύση του ThReSh
dimiman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εγω παντως πιστευω οτι ενα τορρεντ που εχει πολλους seeds kai peers ειναι ασφαλες... να ρωτισω και κατι αλλο ...παντα μιλωντας για τορρεντς..μπορω μηπως με καποιο αλλο τροπο να το κανω γρηγοροτερο?
dimiman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 βσκ δεν εννοουσα "μαγικα" απλως για καμια ρυθμιση
million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αν υπηρχε κατι θα ειχε βουηξει ο τοπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.