punky Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά, ξέρω τις καταστάσεις και υποστηρίζω πως είναι μην κουφαθείτε, [νόμιμη κίνηση]. Υπάρχουν πολλά μυστικά από πίσω, για αυτό είναι νόμιμη κίνηση για μένα. Αν θέλει κάποιος να συζητήσει, please, όμορφα και ήρεμα. Προσωπικά, θα αφήσω να μιλήσουν αρκετοί για το θέμα και μετά θα πάρω μέρος. Θέλω να δω μια συνολική εικόνα και μετά θα επέμβω. Θα αφήσω να περάσουν πάνω από 10 reply από άλλους και μετά θα μιλήσω. Θα πω συγκεκριμένα πράματα όμως και ελπίζω να μην παιχτεί μπινιά από το control και κόψει το θέμα. Όχι, δεν θα προσβάλω κάποιον [εννοείται], όμως, θα ακουστούν καυστικά πράματα. Αν θέλει κάποιος, ας αρχίσει την κίνηση αυτού του θέματος. Μπορεί να μην κατάλαβα χριστό, αλλά εμένα αυτά τα προκαταρκτικά με ξετρελαίνουν. Σουρεαλισμός, μυστήριο, και μια υπόσχεση πως θα εμφανιστεί ο άντρας-τιμωρός στο τρίτο πλάνο του λεσβιακού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 congrats! this topic has been promoted to LEGEN...DARY!!!! (Barney ftw)
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σουρεαλισμός, μυστήριο, και μια υπόσχεση πως θα εμφανιστεί ο άντρας-τιμωρός στο τρίτο πλάνο του λεσβιακού. Και μετά???Και μετά????:lol::lol::lol:
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 begging mode: MasterMj Yποσχέσου μας πως θα δούμε κι άλλα reply!
gnsX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και μετά???Και μετά????:lol::lol::lol: ενώ εμείς που έχουμε mac είμαστε όμορφοι και καλοχτενισμένοι και ποστάρουμε στο διάλλειμα παρτούζας με φωτομοντέλα. Περίμενε να ξανακάνει διάλειμα και θα μας πει :lol:
drm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Πάντως και εγώ ξέρω πολλά για το θέμα με τα multimedia αλλα θα μιλήσω μετά απο 666 ποστς για ευνόητους λόγους.
drm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κοίτα, μη με ειρωνευεσαι, ξέρω πολλά για τα multimedia ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις... αλλά πρέπει πρώτα να δώ τι πιστεύετε όλοι εσείς και μετά θα πώ εγω αυτά που ξέρω... υ.γ. Επίσης να προσθέσω ότι ο θείος μου ξέρει καράτε και έχει μάυρη ζώνη [δερμάτινη] και Δέκα {Ντιν-} Νταν
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κοίτα, μη με ειρωνευεσαι, ξέρω πολλά για τα multimedia ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις... αλλά πρέπει πρώτα να δώ τι πιστεύετε όλοι εσείς και μετά θα πώ εγω αυτά που ξέρω... υ.γ. Επίσης να προσθέσω ότι ο θείος μου ξέρει καράτε και έχει μάυρη ζώνη [δερμάτινη] και Δέκα {Ντιν-} Νταν Ντονννν....
punky Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Περίμενε να ξανακάνει διάλειμα και θα μας πει :lol: Αφού οι θαυμαστές μου, με κάνουν quote από τόπικ σε τόπικ, είμαι έτοιμος για διεθνή καρριέρα πλέον, σαν την Άννα Βίσση Προτείνω ένωση του παρόντος τόπικ με το Zeigeist, μιας και πίσω από τα multimedia και τους νεοεποχίτες κρύβεται ο Εωσφόρος.
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Οkie, μετά από αυτά, τα παίρνω όλα πίσω, και περιμένω με ανυπομονησία...
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κοίτα, μη με ειρωνευεσαι, ξέρω πολλά για τα multimedia ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις... Μην μας απειλείς εμάς!!!!!!!!!!!!!
million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μην μας απειλείς εμάς!!!!!!!!!!!!! οχι οχι απειλησε μας, κανε μας οτι θες αλλα εαν και οταν θελησεις μοιρασου μαζι μας την κρυφη σου γνωση σχετικα με τα multimedia ετσι γενικα και αοριστα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά, ξέρω τις καταστάσεις και υποστηρίζω πως είναι μην κουφαθείτε, [νόμιμη κίνηση]. Υπάρχουν πολλά μυστικά από πίσω, για αυτό είναι νόμιμη κίνηση για μένα. Αν θέλει κάποιος να συζητήσει, please, όμορφα και ήρεμα. Προσωπικά, θα αφήσω να μιλήσουν αρκετοί για το θέμα και μετά θα πάρω μέρος. Θέλω να δω μια συνολική εικόνα και μετά θα επέμβω. Θα αφήσω να περάσουν πάνω από 10 reply από άλλους και μετά θα μιλήσω. Θα πω συγκεκριμένα πράματα όμως και ελπίζω να μην παιχτεί μπινιά από το control και κόψει το θέμα. Όχι, δεν θα προσβάλω κάποιον [εννοείται], όμως, θα ακουστούν καυστικά πράματα. Αν θέλει κάποιος, ας αρχίσει την κίνηση αυτού του θέματος. Τελειώνω την κίνηση αυτού του θέματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.