MasterMj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά, ξέρω τις καταστάσεις και υποστηρίζω πως είναι μην κουφαθείτε, [νόμιμη κίνηση]. Υπάρχουν πολλά μυστικά από πίσω, για αυτό είναι νόμιμη κίνηση για μένα. Αν θέλει κάποιος να συζητήσει, please, όμορφα και ήρεμα. Προσωπικά, θα αφήσω να μιλήσουν αρκετοί για το θέμα και μετά θα πάρω μέρος. Θέλω να δω μια συνολική εικόνα και μετά θα επέμβω. Θα αφήσω να περάσουν πάνω από 10 reply από άλλους και μετά θα μιλήσω. Θα πω συγκεκριμένα πράματα όμως και ελπίζω να μην παιχτεί μπινιά από το control και κόψει το θέμα. Όχι, δεν θα προσβάλω κάποιον [εννοείται], όμως, θα ακουστούν καυστικά πράματα. Αν θέλει κάποιος, ας αρχίσει την κίνηση αυτού του θέματος.
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σύγνωμη αλλά εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα!!! Δεν βγάζει νόημα το όλο σου post. Εκτός και εαν μου διαφεύγει κάτι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εκτός από αυτό που έγραψε ο tectonator, τι λόγο ύπαρξης έχει αυτό το topic?
MasterMj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 εκτός από αυτό που έγραψε ο tectonator, τι λόγο ύπαρξης έχει αυτό το topic? ... :-D:-D Πόσα θέματα θέλεις να σου δείξω [εδώ στην ενότητα Ίντερνετ], ότι δεν έχουν λόγω ύπαρξης εδώ μέσα, κι όμως, μόνο το δικό μου κατακρίθηκε ως [ανύπαρκτο θέμα]. Δεν είπες ακριβώς την συγκεκριμένη φράση όμως δεν θέλει και πολύ να το πιάσει ο άλλος. Είναι στην ενότητα [Ίντερνετ] σωστά ; και έχει να κάνει με το ίντερνετ σωστά ; Δες τον τίτλο του θέματός μου που λέει Multimedia [τι πιστεύετε] και τι γράφω μετά μέσα. Δεν είναι δυνατόν, να κάνω έναν τίτλο [πέντε στρέμματα] γιατί κάποιοι μπορεί να μην καταλάβουν. Αυτό, το γνωρίζεις ότι, δεν γίνεται, είμαι σίγουρος. Όταν σε ένα θέμα λέει, τι πιστεύεται ; Είναι δικαιολογημένος ο τίτλο γιατί, υποτίθεται πως μέσα δεν θα είναι άδειο το θέμα. Τώρα εγώ θα έπρεπε να πω ότι, δεν κατάλαβα εσάς ; Όχι, εγώ δεν θα το κάνω αυτό. Τι να κάνω, υποχρεώθηκα να κάνω reply για εσένα και τον φίλο. Δεν πιέζω κάποιον να πάρει μέρος. Το γράφω κάπου αυτό ; Λέω, τι πιστεύετε για τα Multimedia, είναι νόμιμα είναι παράνομα ; Όπως όταν κατεβάζεις ένα Mp3 [αφού δεν καταλαβαίνεις] να στο πω έτσι η ένα βίντεο και γενικά αυτή όλη την online υπόθεση. Μην κόβεις από αυτά που γράφω ότι, μιλάω τσαντισμένα, προσπαθώ να σας εξηγήσω, αυτό είναι όλο. Φιλικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ... :-D:-D Πόσα θέματα θέλεις να σου δείξω [εδώ στην ενότητα Ίντερνετ], ότι δεν έχουν λόγω ύπαρξης εδώ μέσα, κι όμως, μόνο το δικό μου κατακρίθηκε ως [ανύπαρκτο θέμα]. ναι, διότι είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξει σε flame -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 05 : 26 : 01----- Δες τον τίτλο του θέματός μου που λέει Multimedia [τι πιστεύετε] και τι γράφω μετά μέσα. Δεν είναι δυνατόν, να κάνω έναν τίτλο [πέντε στρέμματα] γιατί κάποιοι μπορεί να μην καταλάβουν. Αυτό, το γνωρίζεις ότι, δεν γίνεται, είμαι σίγουρος. δεν είναι ο τίτλος αλλά το post που δεν μας δίνει να καταλάβουμε τι θες... προφανώς με το 2ο post σου καταλάβαμε...
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 προφανώς με το 2ο post σου καταλάβαμε... Περιμένω pm με εξηγήσεις ThReSh γιατί εγώ ακόμα προσπαθώ!!!!!Αλλά δεν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Περιμένω pm με εξηγήσεις ThReSh γιατί εγώ ακόμα προσπαθώ!!!!!Αλλά δεν.... Λέω, τι πιστεύετε για τα Multimedia, είναι νόμιμα είναι παράνομα ; Όπως όταν κατεβάζεις ένα Mp3 [αφού δεν καταλαβαίνεις] να στο πω έτσι η ένα βίντεο και γενικά αυτή όλη την online υπόθεση. αυτή είναι η ερώτηση του topic tectonator...(που έπρεπε να υπάρχει στο πρώτο post )
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 OΚ. Τώρα κάτι γίνεται! Γιατί αυτό... Προσωπικά, ξέρω τις καταστάσεις και υποστηρίζω πως είναι μην κουφαθείτε, [νόμιμη κίνηση]. Υπάρχουν πολλά μυστικά από πίσω, για αυτό είναι νόμιμη κίνηση για μένα.. Απέχει παρασάγκας από αυτό... Λέω, τι πιστεύετε για τα Multimedia, είναι νόμιμα είναι παράνομα ; Όπως όταν κατεβάζεις ένα Mp3 [αφού δεν καταλαβαίνεις] να στο πω έτσι η ένα βίντεο και γενικά αυτή όλη την online υπόθεση.
Blondeamon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ρε παλίκαρε masterj πάνε μάθε ελληνικά ρε φίλε και μη μας τυραννάς βραδιάτικα. Που θέλεις και thread......
mits@kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ... :-D:-D Πόσα θέματα θέλεις να σου δείξω [εδώ στην ενότητα Ίντερνετ], ότι δεν έχουν λόγω ύπαρξης εδώ μέσα, κι όμως, μόνο το δικό μου κατακρίθηκε ως [ανύπαρκτο θέμα]. Δεν είπες ακριβώς την συγκεκριμένη φράση όμως δεν θέλει και πολύ να το πιάσει ο άλλος. Είναι στην ενότητα [Ίντερνετ] σωστά ; και έχει να κάνει με το ίντερνετ σωστά ; Δες τον τίτλο του θέματός μου που λέει Multimedia [τι πιστεύετε] και τι γράφω μετά μέσα. Δεν είναι δυνατόν, να κάνω έναν τίτλο [πέντε στρέμματα] γιατί κάποιοι μπορεί να μην καταλάβουν. Αυτό, το γνωρίζεις ότι, δεν γίνεται, είμαι σίγουρος. Όταν σε ένα θέμα λέει, τι πιστεύεται ; Είναι δικαιολογημένος ο τίτλο γιατί, υποτίθεται πως μέσα δεν θα είναι άδειο το θέμα. Τώρα εγώ θα έπρεπε να πω ότι, δεν κατάλαβα εσάς ; Όχι, εγώ δεν θα το κάνω αυτό. Τι να κάνω, υποχρεώθηκα να κάνω reply για εσένα και τον φίλο. Δεν πιέζω κάποιον να πάρει μέρος. Το γράφω κάπου αυτό To πρώτο ποστ και το δεύτερο μέχρι το σημείο που το κόβω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν είναι δυνατόν να γράφεις έτσι και να περιμένεις να ανοίξει και συζήτηση.
soturin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εγώ παιδιά πιστεύω πώς έχει δίκιο αλλά δεν γνωρίζω το θέμα του πρώτου ή δεύτερου post καθώς κατα την ανάγνωση του αρχείο από τον player δείχνει τα αντίστοιχα μηνύματα παρέμβασης του paredwse που απουσιάζει πολιτική αντιπαράθεση και όλοι πάνε με το μέρος των δισκογραφικών software εταιρειών για να αναδείξουν το download σε έγκλημα επιρρεπέστατο σε τιμωρίες ανύπαρκτων ουσιαστικά κατηγοριών για το θέμα που συζητάμε πάντα καθώς δεν μπορεί ο καθένας να ψάξει το δίσκο και ένα gparted τον κάνει κομμάτια που λέει ο λόγος, πως γίνεν' αυτό? Φιλικά sorry mods:o:o
alex2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Όχι τίποτα άλλο αλλά τσαντίστηκε που δεν καταλάβαμε τις ασυναρτησίες. Επί του θέματος: Για πες μας γιατί πιστεύεις πως είναι νόμιμα τα "multimedia", με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.